Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o co chodzi wam spamić !? sam miszczu pisał kto chce hasło ? więc ludzie się zgłaszają co innego jak by nie napisał czegoś takiego

Opublikowano

To sa TESTY !! Przestancie spamowac bo ci co mieli dostac haslo to je dostali .

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak miałem, ale od razu po dedzie i przeniesieniu na "statek matkę" nie miałem ochrony i można było mnie ciągle zestrzeliwać i tak szło ded za dedem.

Opublikowano

Miałem dziwny bug walczyłem z jakimś ziomkiem i po walce zostało mi 0 hp oraz 0 osłon i przeżyłem :D na dodatek co chwile zmieniały mi się ustawienia gry np jak dałem statki na najniższe to co kilka min. włączały się najwyższe ustawienia.
Nagrywał ktoś ?

killalllogo.jpg

Opublikowano

Lordzie Szymonie chciałem potestować lecz przyszedłem za późno i sie nie załapałem proszę o hasło na PW pozdrawiam i z góry dziękuję.

Opublikowano

Proste że hasła nie dostanie pierwsza lepsza osoba, w temacie trzeba było sie wypowiadać od początku teraz macie takie a nie inne konsekwencje że nie dostajecie haseł.

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...