Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ? lepsze ? lepsze to jest MPC a nie od jakiegoś xxxxx i tak mieli powody żeby dać bany masz jakiś problem synek ? nie chcesz tu byś na forum ? to won ! nie reklamuj sie ..

@Edit to do tego co reklamuje nie do Ciebie nie chciałbym Cię obrazić :)

Opublikowano

WItam, nie było mnie dłuższy czas i trudno mi przeczytać 53 strony, ale na ostatnich widzę prośby o hasło, czyli jak serwer będzie online to również poproszę o hasło na PW :)

Opublikowano

WItam, nie było mnie dłuższy czas i trudno mi przeczytać 53 strony, ale na ostatnich widzę prośby o hasło, czyli jak serwer będzie online to również poproszę o hasło na PW :)

Wybierają losowe osoby.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

KURWA !!!! PRZESTAŃCIE PROSIĆ TO TE HASŁO .

Wchodze zobaczyc czy miszczu coś napisał o serwie czy coś nowego a tu ciągle

Prosze o hasło

pisze sie na testowanie

Kurwa ile razy można wam tłumaczyc ze to losowe !!!!!!!

Miszczu odpisz mi cytujac zebym dostał powiadomienie bo nie przekopie tego spamu

Są już rakiety zrobione ??

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UP

Popieram, denerwujące to jest

a co do twojego pytania to rakiety jeszcze nie działają ale nie jestem pewien na 100%

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

KURWA !!!! PRZESTAŃCIE PROSIĆ TO TE HASŁO .

Wchodze zobaczyc czy miszczu coś napisał o serwie czy coś nowego a tu ciągle

Prosze o hasło

pisze sie na testowanie

Kurwa ile razy można wam tłumaczyc ze to losowe !!!!!!!

Miszczu odpisz mi cytujac zebym dostał powiadomienie bo nie przekopie tego spamu

Są już rakiety zrobione ??

Dzisiaj się za nie wezmę.
Opublikowano

To pytanie dzisiaj było zadawane chyba z 10 razy, chyba jasne że będzie można jak serwer będzie włączony więc nie rozumiem po co się o to samo pytać chyba z sto razy dziennie -.-

LOL

Opublikowano

Szymon to zabieraj sie tam do roboty ;] jak cos trzeba bedzie nagrac to pisz :D

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

5190f793e2c47.png

Opublikowano

5190f793e2c47.png

Byczek to do nich nie dotrze , pare stron temu nawet przeliterowałem trzciąnką 48 i chuj nie dotrało potem napisalem lakturke , ze niech miszczu robi i niech dadza spokoj , i niech przestana pierdolic o haslie ..

Powiem ci tyle :)z debilami nie wygrasz :) .. , jest ich więcej , ( tak samo z dziecmi )

Daj sobie spokoj :)

I tak zara bedzie podpis "mozna haslo , kiedy start , miszczu podaj haslo ," ktos da ss'a i bedzie na pw "mozna haslo" a pod tematem "udostepnj haslo" .. wiec najlepiej zamknac temat bo kurwica juz bierze

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Miszczu sam da info kiedy testy wiecej spamu mniejsza szansa na hasło dajmy im coś zrobić muszą zrobić porządnie myślicie że łatwo postawić serwer ? to go postawcie -_-

Opublikowano

@UP tak trudno postawić serwer nie jest, ale pozbyć się bugów, problemów, dodać coś to jest już trudno.

Opublikowano

Cóż, aktualnie jesteśmy w stanie utrzymać tylu graczy z małymi lagami

pygk.png

Opublikowano

Cóż, aktualnie jesteśmy w stanie utrzymać tylu graczy z małymi lagami

pygk.png

Czyli jak dobrze liczę około 50. A ile Wasz serwer pomieści max graczy?

Opublikowano

a jeśli był by porządny serwer to był by już start serwa powiedzmy w przeciągu kilku dni ?

Proszę cię, zamilcz. Nie rób burdelu :) Jak będzie to będzie .

Opublikowano

a jeśli był by porządny serwer to był by już start serwa powiedzmy w przeciągu kilku dni ?

hahahahhaa mowilem ze tak bedzie :)

#Jasny teraz spojrz pare postow do gory i zobacz :)

Ulatwie ci to

Klik spoiler , i sobie przeczytaj :)

wyjazdwpolee, dnia 13 Maj 2013 - 17:08, napisał:

Byczek to do nich nie dotrze , pare stron temu nawet przeliterowałem trzciąnką 48 i chuj nie dotrało potem napisalem lakturke , ze niech miszczu robi i niech dadza spokoj , i niech przestana pierdolic o haslie ..

Powiem ci tyle :)z debilami nie wygrasz :) .. , jest ich więcej , ( tak samo z dziecmi )

I tak zara bedzie podpis "mozna haslo , kiedy start , miszczu podaj haslo ," ktos da ss'a i bedzie na pw "mozna haslo" a pod tematem "udostepnj haslo" .. wiec najlepiej zamknac temat bo kurwica juz bierze

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Nie, to nie zależy od serwera. Obecny trzyma 30 osób z małymi lagami, a nie używa prawie wcale CPU i Ramu mimo że jest go mało.

To bardziej kwestia tego jak jest silnik zbudowany i nad tym trzeba posiedzieć i popracować.

Opublikowano

hahahahhaa mowilem ze tak bedzie :)

#Jasny teraz spojrz pare postow do gory i zobacz :)

Ulatwie ci to

Klik spoiler , i sobie przeczytaj :)

wyjazdwpolee, dnia 13 Maj 2013 - 17:08, napisał:

Proszę was ludzie ! Używajcie polskich znaków ! Przecież jest różnica pomiędzy zrobić komuś "ŁASKĘ" a "LASKE" !

Więc jak możecie to używajcie polskich znaków ! Bo już miałem problem jak mi koleżanka pisała "Myslisz ze mi robisz laske ?"

@topic

No to rozwijajcie silnik a my grzecznie czekamy xD

Opublikowano

@UP

Racja, też miałem taką przygodę, ale później się okazało że dziewczyna mówiła serio a to nie był błąd literowy i dalej się zapewne domyślacie co było :):D

A co do tematu. Rakiety zostały już wprowadzone ? Tak ogółem to jak idą prace nad serwerem ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...