Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostaliśmy za darmo mocne VPSy, ale pewnie bedziemy dokupywać kolejne z dotacji w przyszłości. Dodatkowo nie będzie już publicznie haseł, bo to bez sesnu. Zawsze znajdzie się jakiś dzieciak co wrzuci je na YouTube lub gdziendizej do neta na public, więc nie ma narazie testów.

Opublikowano

I bardzo dobrze ! :) moze skonczy sie spam . Dziekuje Dobranoc

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

I macie tu swoje "najlepiej żeby był 1 serwer a nie jak w metinie"

efektem tego jest brak miejsc dla innych graczy, których jest w chuj

Chcieliście zrobić super elitarny serwer? to wam się udało. Na tych udostępnionych plikach nikt łatwo nie postawi dobrego serwera, na którym da się normalnie grać.

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

Dostaliśmy za darmo mocne VPSy, ale pewnie bedziemy dokupywać kolejne z dotacji w przyszłości. Dodatkowo nie będzie już publicznie haseł, bo to bez sesnu. Zawsze znajdzie się jakiś dzieciak co wrzuci je na YouTube lub gdziendizej do neta na public, więc nie ma narazie testów.

Gratuluje:)

Opublikowano

I macie tu swoje "najlepiej żeby był 1 serwer a nie jak w metinie"

efektem tego jest brak miejsc dla innych graczy, których jest w chuj

Chcieliście zrobić super elitarny serwer? to wam się udało. Na tych udostępnionych plikach nikt łatwo nie postawi dobrego serwera, na którym da się normalnie grać.

Nie bronię nikomu zrobienia serwera.

Aktualnie pracuję nad czymś co zwiększy rywalizację między firmami.

Opublikowano

Nie bronię nikomu zrobienia serwera.

Aktualnie pracuję nad czymś co zwiększy rywalizację między firmami.

Nie rozumiesz, ale ja wiem dlaczego nie zrozumiałeś.

Więc wytłumaczę ci prościej. Siedzisz długo nad tym serwerem, męczysz się z nim, dodajesz różne rzeczy, a dla kogo to robisz? dla 30 graczy. Nie licz na dotacje przy takiej liczbie osób. No jak ci coś takiego odpowiada to ok, ale nie wydaje mi się, że warto. Mógłbyś udostępnić te pliki, na których da się grać. W dziale metin każdy dodaje coś od siebie i jest ok, każdy serwer inny, każdy serwer znajdzie graczy jeśli jest fajny. A twój jest super elitarny.

Nikt, kto nie potrafi choćby trochę programować, nie postawi serwera na tamtych plikach. Bo kto chciałby grać z bugami i bez większych opcji wyboru jak np. zmiana wyposażenia?

Opublikowano

Przy 30 osobach nie ma co liczyć na dotacje? Ogółem jak byśmy akcpetowali jakiekolwike już uzbierała by się suma 1000 Euro napewno, albo i więcej. Bo tyle już ludzie nam proponowali.

Opublikowano

Przy 30 osobach nie ma co liczyć na dotacje? Ogółem jak byśmy akcpetowali jakiekolwike już uzbierała by się suma 1000 Euro napewno, albo i więcej. Bo tyle już ludzie nam proponowali.

W twoim śnie. Ale robienie serwera dla 30 osób najlepsze co

@down

ale ty potrafisz więc zrób coś dla tego forum i udostępnij pliki

Co do spójności. Serwer metina jest idealny i gotowy do postawienia, lecz można wgrać różne dodatki które zostały napisane przez innych, którzy się na tym znają (np. tutaj ty i tolvat xD). Ale te pliki ktore tu sa to tylko dla takich programistów, bo są zbyt słabo rozbudowane. Dział ten nie jest tak popularny i efektem tego jest jeden serwer (twój).

Opublikowano

Nie rozumiesz, ale ja wiem dlaczego nie zrozumiałeś.

Więc wytłumaczę ci prościej. Siedzisz długo nad tym serwerem, męczysz się z nim, dodajesz różne rzeczy, a dla kogo to robisz? dla 30 graczy. Nie licz na dotacje przy takiej liczbie osób. No jak ci coś takiego odpowiada to ok, ale nie wydaje mi się, że warto. Mógłbyś udostępnić te pliki, na których da się grać. W dziale metin każdy dodaje coś od siebie i jest ok, każdy serwer inny, każdy serwer znajdzie graczy jeśli jest fajny. A twój jest super elitarny.

Nikt, kto nie potrafi choćby trochę programować, nie postawi serwera na tamtych plikach. Bo kto chciałby grać z bugami i bez większych opcji wyboru jak np. zmiana wyposażenia?

30 graczy podczas testów. Poza tym Twoja wypowiedź nie jest spójna, bo najpierw piszesz o dodawaniu czegoś od siebie, a potem o osobach, które nic dodać nie potrafią. Porównanie do metina jest fatalne, bo DO to inna liga.
Opublikowano

powiem wam że śmieszy mnie wypowiedź że na serwerze będzie grało 30 os to jest śmieszne z samego naszego forum na pewno będzie duzo osób a po zareklamowaniu sie na EPVP to serwer może nie dać rady przy takim obciążeniu (zależy jaki:D)

I proszę was nie zróbcie z Darka Metina bo to by było chyba najgorsze co może być :/

Opublikowano

powiem wam że śmieszy mnie wypowiedź że na serwerze będzie grało 30 os to jest śmieszne z samego naszego forum na pewno będzie duzo osób a po zareklamowaniu sie na EPVP to serwer może nie dać rady przy takim obciążeniu (zależy jaki:D)

I proszę was nie zróbcie z Darka Metina bo to by było chyba najgorsze co może być :/

Nie rozumiesz, wszystko jest tu dopracowywane . Na chwile obecną z małymi lagami może server utrzymać 30 osób na samych testach !

Weź pod uwagę fakt że silnik jest non stop ulepszany i będzie można pomieścić więcej graczy. Czemu się tak awanturujecie.

Post numer #1500 ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kombass@

awanturują się ponieważ nie każdy dostaje się na testera sam pytałem się ale i tak nie dostanę bo wolą kumpli. a więc masz odpowiedz na swoje pytanie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kombass@

awanturują się ponieważ nie każdy dostaje się na testera sam pytałem się ale i tak nie dostanę bo wolą kumpli. a więc masz odpowiedz na swoje pytanie.

Jak były testy to wybierali po 5 osób Noob i Lord mnie nie znają dobrze a testowałem a ja nie jestem ich "kumplem" sory ale tak jest już ..

Opublikowano

Kombass@.

Patrz, jestem KidModem działu i w dodatku kumplem Noobkillera i jakoś nie jestem testerem servera. Wbiłem tam może 2-3 razy

I ja jakoś się nie awanturuję nie spamuję ani żadnych niewłaściwych poczynań nie robię. Więc nadal was nie rozumiem

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

bezsens , spinacie sie o wszystko . Nie pasuje to wypier ** robić swój serwer albo do BP grac w DO gdzie gówno zrobicie .

Miszczu a dało by rady zrobic kosmiczną piłke ? a może ją już zrobiłeś

175001456602037225492.gif

Opublikowano

up@ nie spinaj d*py daj sobie spokój i odpocznij wyjdź na podwórko czy na miasto.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Lepiej uważajcie bo gdy pieniądze zaczynają wchodzić w grę to BP może jednak się upomnieć o swoje prawa autorskie. Wiem coś o tym :)

Nic nie zrobi mimo opłat gdy ten serwer będzie prywatny. Wystarczy hamachi, a dyskusja na cebuli. Jeśli to za mało to zawsze są inne sposoby.

Opublikowano

Dodana została animacja po zniszczeniu statku, a oprócz tego na przemian pracuję nad smartami i - jak wspominałem - czymś co zwiększy rywalizację między firmami.

Opublikowano

Kiedy test ? I tera oczekuje tak jak wtedy napisał noob że hmm może teraz xD

Uzbrój się w cierpliwość.... Jak będą mogli to zrobią testy.

Bez-nazwy-1.png

Opublikowano

Nic nie zrobi mimo opłat gdy ten serwer będzie prywatny. Wystarczy hamachi, a dyskusja na cebuli. Jeśli to za mało to zawsze są inne sposoby.

Jakiekolwiek potwierdzone wpływy pieniężne na rzecz serwera (dotacje, itp) mogą prowadzić do problemów. Znając BP mogą się dowalić nawet teraz, powiedzmy profilaktycznie w celu nastraszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...