Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki a jeszcze jedno pytanko co zrobic bo mam za duzo ekran i nie mam przycisku start

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Może pomysł na serwer fajny ale pograłem chwilę i już raczej nie wrócę ponieważ jest mnóstwo bugów ( no chyba że to ma tak wyglądać) np . zabił mnie koleś z mojej firmy zabrali mi uri zabijał mnie ktokolwiek zabierali mi uri , straszne lagi ( ale to jestem w stanie zrozumieć brak kasy na serwer ) , beznadziejne spawny po śmierci wywalało mnie przed graczem który mnie zabił i zdążył zabić mnie 5 razy zanim pojawiłem się w bazie , nie spolszczona strona ( mogliście chociaż ang zrobić ) .Jest jeszcze kilka mniejszych bugów ale wszystkich nie chce mi się opisywać . Podsumowując gra się słabo i potrzeba stabilizacji klienta i strony moje zdanie i jak na razie nie zagram i nie polecam .

ps . przez tak postawiony serw łatwo wbić się na osobę która go hostuje ( czyli na komputer tej osoby taka mała rada o zabezpieczenia)

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Co jest grane po zalogowaniu jak wybieram firme np. klikam eic, vru, mmo, to odświeża tylko strone i nic.. Nie przenosi dalej pomocy :D

edit// Pomoże ktoś???

giphy.gif

Opublikowano

Lagi są.

Pytanko designy typu dimishner to tylko dla wybranych, czy można go jakoś zdobyć?

Opublikowano

Może pomysł na serwer fajny ale pograłem chwilę i już raczej nie wrócę ponieważ jest mnóstwo bugów ( no chyba że to ma tak wyglądać) np . zabił mnie koleś z mojej firmy zabrali mi uri zabijał mnie ktokolwiek zabierali mi uri , straszne lagi ( ale to jestem w stanie zrozumieć brak kasy na serwer ) , beznadziejne spawny po śmierci wywalało mnie przed graczem który mnie zabił i zdążył zabić mnie 5 razy zanim pojawiłem się w bazie , nie spolszczona strona ( mogliście chociaż ang zrobić ) .Jest jeszcze kilka mniejszych bugów ale wszystkich nie chce mi się opisywać . Podsumowując gra się słabo i potrzeba stabilizacji klienta i strony moje zdanie i jak na razie nie zagram i nie polecam .

ps . przez tak postawiony serw łatwo wbić się na osobę która go hostuje ( czyli na komputer tej osoby taka mała rada o zabezpieczenia)

..................

TO SA TESTY OGARZE!

i tak dedasz to ci zabiera 1k uri

Opublikowano

..................

TO SA TESTY OGARZE!

i tak dedasz to ci zabiera 1k uri

Jak mają moją wypowiedź komentować dzieci to niech sobie darują . Pisałem znane mi bugi do administracji a to że koleś z teamu mnie zabił i zabrało mi uri to bug ponieważ jak bym go zabił też zabrano by mi uri .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...