Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa wszystko fajnie tylko dlaczego ten serwer nie jest w języku polskim?

Bo wrzucamy go też na inne fora, gram razem z moim klanem z GE1, a w nim są bułgarzy, włosi, anglicy, meksykanin, amerykanie. Wolałem tłumaczyć na angielski niż polski :p

Opublikowano

Bo wrzucamy go też na inne fora, gram razem z moim klanem z GE1, a w nim są bułgarzy, włosi, anglicy, meksykanin, amerykanie. Wolałem tłumaczyć na angielski niż polski :P

Kurde Mistrzu najlepiej jak by było po pl :D

d569a0f29dc8769574bdba3.jpg

Opublikowano

Kurde Mistrzu najlepiej jak by było po pl :D

Myśle że ograniesz słowa typu "Start Game"

i tak na marginesie patrz do kogo piszesz <_<

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

jeśli niektórzy mają problem z językiem to możecie dodać przy rejestracji wybór na angielski i polski albo w ustawieniach

ale pewnie macie teraz ważniejsze rzeczy do wprowadzenia ?

Opublikowano

jeśli niektórzy mają problem z językiem to możecie dodać przy rejestracji wybór na angielski i polski albo w ustawieniach

ale pewnie macie teraz ważniejsze rzeczy do wprowadzenia ?

Myślę że samo tłumaczenie tego im na PL by zmarnowało trochę czasu który można by przeznaczyc na coś innego. A przecież chyba każdy z was ogarnie co oznacza "Settings" "Start Game" "Home" itd ... Język angielski to język podstawowy w świecie, a że na tym serverze grają różne narodowości to aby każdy coś z tego rozumiał ustawiono takowy uniwersalny język

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

jak tam wejsc

W pierwszy poście tego tematu jest/powinno być podane IP . Wklepujesz je do paska przeglądarki klikasz enter. Jeśli posiadasz aktualne hasło to je wpisujesz i enter a jeśli nie posiadasz to na wejście tam nie masz co liczyć.

Uprzedzę twoje pytania:

1. Nie mamy hasła, mają je nieliczni

2. Nie masz co spamować do Noob'a/szymona, pewnie i tak nie dostaniesz

3. Tylko admini wiedzą kiedy będą otwarte testy dla wszystkich

4. Nie wiadomo kiedy server będzie ukończony

5. Nie możesz się zgłosić na testera, w sumie to możesz ale marne twoje szanse

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

W pierwszy poście tego tematu jest/powinno być podane IP . Wklepujesz je do paska przeglądarki klikasz enter. Jeśli posiadasz aktualne hasło to je wpisujesz i enter a jeśli nie posiadasz to na wejście tam nie masz co liczyć.

Uprzedzę twoje pytania:

1. Nie mamy hasła, mają je nieliczni

2. Nie masz co spamować do Noob'a/szymona, pewnie i tak nie dostaniesz

3. Tylko admini wiedzą kiedy będą otwarte testy dla wszystkich

4. Nie wiadomo kiedy server będzie ukończony

5. Nie możesz się zgłosić na testera, w sumie to możesz ale marne twoje szanse

TO DAJ HASŁO DAM CI PO KOLEŻNKSU 2 NUTELLE 400 G JAK COS PISZ PEFU

Opublikowano

Po koleżeńsku w obecnych czasach to Ci nawet żona d*py nie da kochaniutki ;) A co do hasła to sam go nie mam i nie narzekam :) Jak już powiedziałem mają je nieliczni i nie wyciągniesz od nich go tak łatwo o ile Ci się to w ogóle uda... baaa, najpierw musisz się dowiedzieć kto je ma ^^

Gdy będzie potrzeba większych testów Szymon i Noob ogłoszą to na forum i dadzą publiczne hasło do servera. Nie ma co tu spamować o hasło bo nie otrzymacie go tak czy siak

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

i co i serwera nie bedzie

wiedzialem

żałosne miszczu jak zwykle was zrobil w chuja

proponuje zamknac ten temat

boze z kim ja tu siedze, wypierdalac z mojego forum

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

wiedzialem

nie przeklinaj tak brzydko bo powiem twojej mamie i będziesz musiał pujsc sie wyspowiadać w niedziele

Opublikowano

wiedzialem

Co ma być? Serwer jest włączony, gracze grają i naprawiamy bugi.

A ty odpocznij 24 godziny.

Opublikowano

Co ma być? Serwer jest włączony, gracze grają i naprawiamy bugi.

A ty odpocznij 24 godziny.

prosze pana dałby mi pan hasło do serwera bardzo bym chciał pograć dam panu 2 czekolady w zamian

Opublikowano

Myślę że samo tłumaczenie tego im na PL by zmarnowało trochę czasu który można by przeznaczyc na coś innego. A przecież chyba każdy z was ogarnie co oznacza "Settings" "Start Game" "Home" itd ... Język angielski to język podstawowy w świecie, a że na tym serverze grają różne narodowości to aby każdy coś z tego rozumiał ustawiono takowy uniwersalny język

Spolszczenie samego klienta to parę sekund roboty

Opublikowano

CTRL+C/V z serwerów BP. Mimo to nie chce mi się, i są ważniejsze rzeczy do zrobienia.

Opublikowano

Co to znaczy home?

Opublikowano

@up

nad prywatnym serwerem DO

japierdole... co to za forum odpowiadam na pytania ci daja % ... ja się nie dziwie, że tu codziennie traci się użytkowników...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...