Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie ludzie.. to ich serwer :) oni wybierają ludzi, zapewne Lord już wysłał hasła tym, którzy chcieli. (ja także nie dostałem, a zachowuje się normalnie)

Opublikowano

Bugi wczoraj to takie że hp szło na - czasami a tak to tylko lagi przeszkadzają w grze

To tylko testy, najprawdopodobniej Lord nie posiada jeszcze maszyny i serwer jest postawiony na jakimś słabym VPS'ie. :)

Opublikowano

Witam.Na forum jestem nowy, lecz jak byłem jeszcze gościem to przeglądałem ten temat.Podoba mi się server i czy mógłbym dostać hasło??W Darkorbit nie boce i nie idzie mi najlepiej a tez server jest super!

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Na forum jestem nowy, lecz jak byłem jeszcze gościem to przeglądałem ten temat.Podoba mi się server i czy mógłbym dostać hasło??W Darkorbit nie boce i nie idzie mi najlepiej a tez server jest super!

Pozdrawiam

To dopiero testy, oficialny serwer jeszcze nie wystartował. Gdy administrator takowego będzie chciał dać hasło, to poda :)

Obserwuj temat!

Opublikowano

ja pierdole prawie dwie strony ' kiedy haslo' 'podajcie haslo' 'ja chce haslo' - ludzie ogarnijcie sie jak beda chcieli to dadza, troche cierpliwosci ...

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

ja pierdole prawie dwie strony ' kiedy haslo' 'podajcie haslo' 'ja chce haslo' - ludzie ogarnijcie sie jak beda chcieli to dadza, troche cierpliwosci ...

mialo byc dla wszystkich;)

Opublikowano

mialo byc dla wszystkich;)

to jak miało byc to bedzie , tak jak wyzej napisalem troche cierpliwosci - chyba chlopaki tez potrzebuja troche prywatnosci c'nie ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...