Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawa latania, rakiety, smarty.

Hmm to miszczu jak tak z moich obserwacji wychodzi 2 dni jedną rzecz naprawiacie , i mniędzy czasie jest weekend to pewnie nie bedziecie nic robic to z 2 tygodnie i bedzie on ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Naprawiane i robione jest sporo, ale większość czasu poprostu sobie na nim gramy w ~5-15 osób.

kiedy będą otwarte testy i kto ma większą szanse na hasło ? ;)

Pargo, AoA, Kingtheboom, Detro i każdy inny z HKM kto ładnie poprosi. I paruffka z jego klanem ( On będzie wiedział ) ;)

Potem losowe osoby z mpc/największego niemieckiego forum.

Opublikowano

Ot tak, wejdę popatrzę kto ma ładny avatar w tym temacie i wyśle hasło na PW :x

Opublikowano

Ja bym tam sobie pograł na darkorbit ale i tak czy tak ta pani ci się nie podoba :)2012081284246m.jpg

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Dobra koniec podlizywania czekamy na ogarnięcie serwera i jak ktoś dostanie hasło to niech piszę :D z chęcią odkupie :D :D Bo Joke Z Rana Jak Śmietana
Ale joke pisze z rana a jest 17:46 hahaha :D: D:D:D:D:D B)

Opublikowano

Widziałem że zostały do zrobienia Smarty, latanie i rakiety, a co dodali?
Bo nie śledziłem tematu przez ostatnie jakieś 2 dni.

Opublikowano

Widziałem że zostały do zrobienia Smarty, latanie i rakiety, a co dodali?

Bo nie śledziłem tematu przez ostatnie jakieś 2 dni.

Dodali osłonę awaryjną. Ciężko zobaczyć te kilka stron i patrzeć tylko na posty Anonymous i Lord Szymon?

Opublikowano

ja myślałem że osoby są wybierane losowo a z tego co widzę to w kółko grają ci sami -,- czyli po znajomemu i to ma być fair jak tak dalej pójdzie to serwer przetestuje 30 osób bo albo po znajomości albo ktoś fartem hasło dostanie ,mogli byście dać szansę innym po testować

Opublikowano

ja myślałem że osoby są wybierane losowo a z tego co widzę to w kółko grają ci sami -,- czyli po znajomemu i to ma być fair jak tak dalej pójdzie to serwer przetestuje 30 osób bo albo po znajomości albo ktoś fartem hasło dostanie ,mogli byście dać szansę innym po testować

Naprawiane i robione jest sporo, ale większość czasu poprostu sobie na nim gramy w ~5-15 osób.

Pargo, AoA, Kingtheboom, Detro i każdy inny z HKM kto ładnie poprosi. I paruffka z jego klanem ( On będzie wiedział ) ;)

Opublikowano

miszczu mógłbyś zrobić listę w pierwszym poście jacy użytkownicy są wybrani do najbliższych testów a potem po testach ich skreślać i następnych userów dawać hmmmm co ty na to ?

Opublikowano

miszczu mógłbyś zrobić listę w pierwszym poście jacy użytkownicy są wybrani do najbliższych testów a potem po testach ich skreślać i następnych userów dawać hmmmm co ty na to ?

Przecież oni sami nie wiedzą kogo wybiorą, testerzy są wybierani losowo tak od tak ...

Jak widać mój post ( ten dłuższy ) niczego was nie nauczył, potem ten mój moment słabości wybaczcie mi :P Każdemu się zdarza :D

Jeśli będą testy napewno zostanie to ogłoszone, oni sami nie wiedzą kogo wybiorą do testowania z tego forum

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja mogę czekać miesiąc ,a nawet dłużej tylko żebyście tą gre dopracowali :) Czekam z niecierpliwością bo BugPoint tą gre strasznie rozwalił :(

Opublikowano

Pargo gra w darkorbit jeszcze?

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Pargo gra w darkorbit jeszcze?

Tak ostatnio to on wygrał JP.

@Topic

Server jest dla wszystkich graczy z różnych krajów? Gdzie zamierzacie go opublikować po skończeniu prac?

Opublikowano

Najważneijsze co wam zostało to spolczenie bo więksozść nie skuma co się dzieje

Opublikowano

Najważneijsze co wam zostało to spolczenie bo więksozść nie skuma co się dzieje

Server nie będzie spolszczany

Ciekawego buga mam mianowicie mam -34tys hp bili mnie i hp mi szło na minus teraz -383tys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...