Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film zrobił shooteram, jednak linku nie podam, bo jest tam link do konkurencyjnego forum, ale również powstał dzisiaj ten film

http://www.youtube.com/watch?v=6xv5ptMeReA

Miszczu to chyba ten koleś mógł by zrobic filmik serwera taki wiesz główny :) Bo filmiki blue chowają .

PS . Grając może 5 minut zanim podałem pasy bratu i sobie grał zauważyłem że :

1- strzelając w 1 osobe gdy klikałem na 2 znów musiałem klikac 1 i potem crtl niewiem czemu zwieszało atak strasznie

2- gdy byłem na bazie vru koleś zabrał mi osłone sabem i nagle pyk na połowie przelotu byłem i nadal żyłem ;/

Ale jeden jest +

4jsbl8.jpg

Zajebiste statki

PS . Nie jestem pedo zeby nie bylo , poprostu chciałem sprawdzic jak on wygląda , Szkoda ze nie ma takich w DO

DO PROSZĄCYCH O HASŁO , Nie pisałem postów od kilku dni nawet tutaj i Miszczu wysłał hasło :) Nie musicie spamić tak strasznie

175001456602037225492.gif

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szanuję waszą pracę i to co robicie dla graczy. Oby ten serwer był najlepszy ze wszystkich. Jeśli wprowadzicie opcję płatności za np. design albo cokolwiek, chętnie dofinansuję wam serwer! Miszczu król!

Opublikowano

Miszczu to chyba ten koleś mógł by zrobic filmik serwera taki wiesz główny :) Bo filmiki blue chowają .

PS . Grając może 5 minut zanim podałem pasy bratu i sobie grał zauważyłem że :

1- strzelając w 1 osobe gdy klikałem na 2 znów musiałem klikac 1 i potem crtl niewiem czemu zwieszało atak strasznie

2- gdy byłem na bazie vru koleś zabrał mi osłone sabem i nagle pyk na połowie przelotu byłem i nadal żyłem ;/

Ale jeden jest +

4jsbl8.jpg

Zajebiste statki

PS . Nie jestem pedo zeby nie bylo , poprostu chciałem sprawdzic jak on wygląda , Szkoda ze nie ma takich w DO

DO PROSZĄCYCH O HASŁO , Nie pisałem postów od kilku dni nawet tutaj i Miszczu wysłał hasło :) Nie musicie spamić tak strasznie

no ładny design taa zaraz wejdziemy na do i taki w płatnościach za 100 pln będzie heeheh pokombinujcie coś z enforcerem

Opublikowano

Zrobicie na serwerze jakieś drobne opłaty i np za jakoś opłate dostawało by się specjalne designy np sientel

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Jeśli można, też bym chciał.
Testowałem wczoraj i zajefajnie się latało, tylko szkoda, że trochę lagowało :)

Opublikowano

Jeśli można poprosiłbym o hasło ;)

Wiem, że to mój pierwszy post w tym temacie, ale mam nadzieje, że je otrzymam.

PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ, ŻE PISZĘ TU TYLKO PO TO, BO CHCĘ HASŁO!

@EDIT

A tak poza tym to proszę o hasło, ponieważ nie chcę grać już w DO BugPoint ;)

Mam nadzieję, że serwer szybko wystartuje. :)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Muszę naprawić kilka rzeczy, dlatego hasło zmieniłem.

Opublikowano

Panie, daj pan haslo, poinformuje o wszystkich bugach.

Lord Szymon i NoobKiller NAJLEPSI UZYTKOWNICY TEGO FORUM

KOCHAM WAS :3 :*

po co już liżesz dupe ? hasło wysylają losowym użytkownikom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...