Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu gdy wybieram postać i klikam Start, to nic się nie dzieje ? WTF, odpowie ktoś ?

BO SERW NIE DZIALA NAPEWNO CH PADLY JAK CO DZIENNIE I NIEMA KTO WLONCZYC A TAK APROPO NIE ZAWRACAJ SOBIE TYM WERWEM GLOWY STRACISZ CZAS I TYLE MASA BUGOW TAM JEST I KLIENT DZIURAWY JAK CHOLERA HAMACI SA STABILNIEJSZYMI SERWAMI NIZ TO GOWNO BO PRZYNAJMNIEJ WIESZ W JAKICH GODZINACH DZIALA SERW A TU NIE WIESZ NIC

Opublikowano

NIE POLECAM!!

Nie było mnie 2h w domu, wracam, a tu brak 1/2 eq, dozorca wyczyszczony, 3 lvl w plecy, padajace CH.

Jednym słowem DNO.

Opublikowano

Ciągle wywala. Ginie EQ. nie polecam.

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Opublikowano

fajny serwer nowe coś ale obsga sie z powołaniem pomyliła bo nie mozna się zalogować lub co innego a ceny to zrobili takiezarąbiste że normalnie koń się usmieje kasa leci jak z nosa I za to mają se cos kupić kpiny se robicie z tym serwerem nie polecam tego serwera

nastepne guwno wypuścili

Opublikowano

Nooo eekstra.. miałem full eq, wylogowało mnie i nie mam nic..

EEE... ;/ Server do dupy, nie polecam, no chyba, że ktoś lubi tracić coś nad czym się męczyli.

Server wielkie dno, wywala co chwile, 0 ogaru servera;/

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Jak zrobią reset nowy klient i wgl nie będzie bugów, większy exp, nowa mapka z metkami lub zmienić ulepszanie nie 5% bo ulepszasz 100x na +8 żenujące metków mało na mapach Adma wgl nie ogarnia serwera. Moim zdaniem zamknijcie serwa zróbcie na ostatni guzik nowy start to ludzi będzie,o ile wam zaufają<br />Jak narazie nie polecam

Opublikowano

dobra, ja powracam na server. Mam nadzieje ze juz nie bd tych cofek ;f co eq znika ;< i lvl

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"

Opublikowano

co jest do chuja wogole jakas osoba z ekipy serwera zyje? moze laskawie ktos napisze ze ni chuja nie ruszy serwer,

Ja mam teraz channele normalne , a jak loguje to czeka " Zostaniesz połączony z serwerem..."

29894490875723101955.jpg

Opublikowano

Serwer jako serwer jest nawet fajny. :) Ale niestety go nie polecam. :> Sporo osób na WH... bug na bugu mo dosłownie prawie ze wszystkim jest bug.

Brak pracy przez Administratorów.... Ciągłe offy, ataki DDoS. :)

Jeśli komuś się nudzi i nie chce grać na tym srv tylko innym robić na złość... polecam zebrać się w 2-3 osobową ekipę obok siebie... i bugowac pety. :)

Po 2-3 minutach bugowania serwer wywala. :) No niby tam na minimum 5 minut ale zawsze jakiś kick bd. :)

Mały pamiątkowy SS z pozdrowieniami. :)

13475296511456931050.jpg

Opublikowano

Serwer jako serwer jest nawet fajny. :) Ale niestety go nie polecam. :> Sporo osób na WH... bug na bugu mo dosłownie prawie ze wszystkim jest bug.

Brak pracy przez Administratorów.... Ciągłe offy, ataki DDoS. :)

Jeśli komuś się nudzi i nie chce grać na tym srv tylko innym robić na złość... polecam zebrać się w 2-3 osobową ekipę obok siebie... i bugowac pety. :)

Po 2-3 minutach bugowania serwer wywala. :) No niby tam na minimum 5 minut ale zawsze jakiś kick bd. :)

Mały pamiątkowy SS z pozdrowieniami. :)

13475296511456931050.jpg

potrafisz tylko psuć czyjąś prace ? nudzi ci się PIERDOLNIJ SIE W ŁEB moze rozumu nabierzesz chodziasz watpie

degeneracje spoleczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...