Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tam można znaleźć ten zwój który cofa skille jeśli nie wejdą na 17?

DafuQ? Skile od handlarki na G od jakiegos tam lvla , potem P po matowych.

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie tam można znaleźć ten zwój który cofa skille jeśli nie wejdą na 17?

Na 30lv od handlarki dostajesz skille na g1, a potem po wykonaniu biologa z matowymi lodami dostajesz zwój, który daje skille na p.

Opublikowano

Hmm przydalo by sie cos zrobic z questem z konarami i Certami , to ze moze byc po 1 w eq.. bez przesady..

A ludzie tylko jezdza i probuja krasc.. Juz 3 x przez dc stracilem 10 Certow , 25 konarow , 30 konarow..

Opublikowano

Z metków na mapce od 90 leca zwoje do skilli na P, i może kiedyś zrobicie tak że nie wywali z serwa przez 20 min

Opublikowano

Te konary to jeszcze pol biedy bo wbijasz do lasu i tam nikogo nie ma a na ziemi olbrzymow co chwile ktos jezdzi i szuka czy nie leza na ziemi certy

Jescze jedna taka wazna sprawa mianowicie nie da sie ulepszac pierwszego epika po parcie !!

Opublikowano

Leży i kwiczy serv a admin na SB się cieszy że kanały online są i każe wbijać WIDAĆ PROFESJONALIZM W PROWADZENIU SERVA TERAZ TO JA LEŻE I KWICZE ALE ZE ŚMIECHU Z SUPORTU bo tak nie ogarniętych ludzi dawno nie widziałem :P

Opublikowano

Wie ktoś co się dzieje z serwerem? Bo niby wszystkie Channele online. Logownie online. A licznik świeci okrągłym zerem...

Loguje mnie. Wyświetla informacje "zostałeś połączony z serwerem", później "logowanie" i nagle "nieprawidłowa nazwa lub hasło" -,-'

Co się dzieje??

Opublikowano

Leży i kwiczy serv a admin na SB się cieszy że kanały online są i każe wbijać WIDAĆ PROFESJONALIZM W PROWADZENIU SERVA TERAZ TO JA LEŻE I KWICZE ALE ZE ŚMIECHU Z SUPORTU bo tak nie ogarniętych ludzi dawno nie widziałem :P

Dokładnie, cały czas wywala i nie można wbić przez 5 min i tak jest co kurwa 15 min, 0 ogaru nie wiem jakim cudem to jeszcze nie padło

Opublikowano

Dokładnie, cały czas wywala i nie można wbić przez 5 min i tak jest co kurwa 15 min, 0 ogaru nie wiem jakim cudem to jeszcze nie padło

bo admini to pozeranci i nic niepotrafia zrobic

W ogóle ludzie to dlaczego nie mogę pisać u nich na SB chociaż jestem zalogowany i nie mam za nic bana ?

Opublikowano

VIII. Jeżeli po zbanowaniu, są zakładane multikonta, IP zostaje zbanowane na forum, stronie oraz grze, bez odwołania. cytat z regulaminu

teraz to jestem w 100% pewien że tego serva robi jakis neos z nadmia\rem gotówki nie mający wogóle pojęcia o tym co robi

Opublikowano

nie polecam , szkoda czasu wgl na pobieranie , codziennie offki , bo channele wywala , a po 2 coffki ... pelno osob stracilo kase eq , wiec dziekuje dobranoc , lepiej wylacz tego serwa i wlacz jak ogarniesz , moze do lipca dasz rade ...

Opublikowano

Panowie czyli caly TEAM co pracowal nad serwem przeszliscie samych siebie udalo sie wam postawic najgorsze dziadostwo jakie metin2 widzial zostalo mi tylko brawo bic

POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ludzie siedza w grze ina forum juz od samego rana i sie ciesza ze serwer stoi a tak naprawde admini powinni zaczac wreszcie cos robic.

Mapa od 90 , resp metinow i bosa strasznie slaby w porownaniu do tego jak czesto ulepsza itemy i ile ulepszaczy trzeba.

Zauwazylem ze juz z licznika ubylo prawie polowa ludzi w godz. szczytu. ; )

Ludzie wysylaja filmiki z WH , i tylko moderatorka odwiedza dział oraz gracze nigdy Admin.

Opublikowano

pół godziny robiłem stalkę na +9( taki system metali ;) ) + bony i kd po czym serwer off, mała cofka i po zbroi/kasie. Szczerze to serwer jest okej, tylko panuje tam kompletny nie ogar ze strony administracji. myślą, że jeżeli jest on to już jest wszystko okej.

Opublikowano

No mam podobnie. Ale to to jest jeszcze gorsze. Mianowicie:

Byłem w v1 i dropnąłem 2 zioła Zbroi i 2 zioła Biżuterii. Przeteleportowałem się do miasta i 2 zioła Zbroi zniknęły a 2 zioła Biżuterii zostały...

Administracja wydawała się być przejęta serwerem. Ale nie ogarnia... Bug na bugu i za bugiem goni.

Opublikowano

Nie wiem czygo leca takie hejty. Serwer bardzo dopracowany. Podobno maja dropic kamienie z mobow za co maja duzy + ode mnie . Serwer jak najbradziej polecam i zachecam do gry.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

WSZYSTKO DZIAŁA TYLKO MUSICIE ZMIENIĆ SOBIE IP JEŚLI WAS NIE LOGUJE.

JEŚLI WAM TO ZADZIAŁA DAJCIE LAJKI :)

@Edit

Teraz padło logowanie więc to nie pomoże xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

W sumie czemu mamy sie tu męczyć cofkami i "bugami" administracja żadnego info nie daje wiec nie wiemy co się dzieje. Możemy się tylko domyślać co się dzieje. Serwerek jest na prawdę super, ale kilka rzeczy bym zmienil np: jakaś mapa metin bo to porażka z tymi ulepkami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...