Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest gotowy... strone tylko testujecie.. Moze dajcie stronkę od jutra od godz 6 :00 (rano) z właczona rejestracja i startujcie jutro o godzinie 17-19. :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mapka od 100lvl ma jakie wymiary ? Bo na niektórych serwerach są czasem takie małe, że są 2 spoty i nie ma jak expić :x

@edit

@UP

To nawet nie byłby taki głupi pomysł :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Serwer jest gotowy... strone tylko testujecie.. Moze dajcie stronkę od jutra od godz 6 :00 (rano) z właczona rejestracja i startujcie jutro o godzinie 17-19. :)

moim zdaniem to świetny pomysł ;d dzisiaj jeszcze dac prezentacje, usunąc zapowiedź to wszyscy ci co oczekują serwer będą wiedzieć, ze jutro start

no chyba że nie wszytsko gotowe

Opublikowano

Ty się tu nie udzielaj , tylko idź stawiaj ten twój gówniany serwer, który stał 5min bo ddosow nie wytrzymał, a nie tu spamujesz . Mam pytanko do Polisha, ta mapka na 100lv jakiej jest wielkości ?

Kk szkoda że będąc w teamie jest się jego założycielem. Tylko chciałem popatrzeć jak ten się włoży, pozdrawiam.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Przygotujcie się na ataki :D żebyście nie stracili dużo graczy z samego początku serwera. Chociaż i tak będzie off pewnie tego samego dnia co wystartuje :P

Piona !

Opublikowano

Polish czy można liczyć na waszym servie, że np . jak na wiekszosci servow nagrody dla kazdego np co 2-3 dobre odp ale np ostatnie 5 osob dostanie od was sm? było by to bardzo fajne ponieważ nie kazdy wydaje na is.. :) wypowiedzcie sie na ten temat :D (mam na myśli OX)

Przygotujcie się na ataki :D żebyście nie stracili dużo graczy z samego początku serwera. Chociaż i tak będzie off pewnie tego samego dnia co wystartuje :P

po kij hejtować czyjś serv? to nie ma sensu... ludzie ogarnijcie lepiej zeby powstawalo duzo servow i nie padaly bo gracze i tak wybiorą najlepsze :)

Opublikowano

A mapka od 100lvl ma jakie wymiary ? Bo na niektórych serwerach są czasem takie małe, że są 2 spoty i nie ma jak expić :x

@edit

@UP

To nawet nie byłby taki głupi pomysł :)

Wymiar mapki na 100lv to 4x4 przykładowo stare m1 to 4x5

Spoty są tak duże że inni gracze nie będą odbijać spotów ;] z braku miejsca.

Polish czy można liczyć na waszym servie, że np . jak na wiekszosci servow nagrody dla kazdego np co 2-3 dobre odp ale np ostatnie 5 osob dostanie od was sm? było by to bardzo fajne ponieważ nie kazdy wydaje na is.. :) wypowiedzcie sie na ten temat :D (mam na myśli OX)

po kij hejtować czyjś serv? to nie ma sensu... ludzie ogarnijcie lepiej zeby powstawalo duzo servow i nie padaly bo gracze i tak wybiorą najlepsze :)

Będą nagrody za konkursy ox i inne np. (pvp, wojny).

Opublikowano

Polish, a jak szybko sie na niej expi? Licze na to, ze to pierwsza hard mapa juz :)

Hmm czy exp na wyzszych poziomach wymaga duzo dluzszego wbijania lvl? Mam nadzieje, ze tak, ze nie wbijemy max lvla w tydzien ;)

Opublikowano

Mhmm no to pięknie, jezeli potem jest na prawde hard, to bedzie to idealny serwer :)

Nikt nie lubi chyba wbijac tych pierwszy 100 poziomow... swietny pomysl ;)

@Edit

A co z brońmi do expa? Nie doczytałem nic o trucie, hmmm skad bedzie mozna ja zdobyc? Robie z niej kolejna bron ze srednimi?

Pewnie te pyatnia sie powtarzaja, ale wiecie 76 stron....

Opublikowano

Zeby nie było tak jak z ethaną.. serwer stoi 2 dni a typowi brakuje 10 lvlów do maxa :)

swoją drogą czekam na ten serwer :) póki co nie zniechęciły mnie te przekładania startu :)

fla hejteró: ludzie admin serwera to informatyk nie polonista i ma prawo popełniać błędy ort.

Opublikowano

Miejmy nadzieje, ze nie,

Ludzie pamietajcie tylko o tym, ze na 90% serwer i tak, i tak bedzie szybko tak ddosowany, ze nie bedziemy mogli, na poczataku, normalnie grac..

Licze na Wasza cierpliwosc i zrozumienie, licze na to, ze nikt z Was nie skonczy gry przez problemy z debilami, ktorzy chca tylko kogos zniszczyc, zamiast rywalizowac na czystych warunkach...

Na ataki musimy sie przygotowac, mam nadzieje, ze okazecie wyrozumialosc, musimy razem wypromowac ten swietny serwer ;)

Opublikowano

Serwer ma duży potencjał i wielkie zainteresowanie. Apeluje do administracji, żeby tego nie spierdolili! Serwer ma szanse zostać najlepszym w 2013;]

Opublikowano

Polish, a jak szybko sie na niej expi? Licze na to, ze to pierwsza hard mapa juz :)

Hmm czy exp na wyzszych poziomach wymaga duzo dluzszego wbijania lvl? Mam nadzieje, ze tak, ze nie wbijemy max lvla w tydzien ;)

Do 100 Pisaliśmy że exp został przyspieszony żeby szybko przebrnąć do pierwszej mapki ;] Później levle lecą wolniej

Opublikowano

Czemu u npc nie ma tarczy smoka? Skad dodania i zmiany 6/7?

Mamy dropic czy u npc?

Jak dropią to gdzie/z czego?

Czemu u npc brak, dloni krytyka, rosek, chinskich ognistych petard? Daggerem bedzie sie expic rewelacyjnie cos czuje... a sura z wp na bm'a sie zrobi i kladzie wszystkich bo rost nie ma na magie.

Opublikowano

Mhmm no to pięknie, jezeli potem jest na prawde hard, to bedzie to idealny serwer :)

Nikt nie lubi chyba wbijac tych pierwszy 100 poziomow... swietny pomysl ;)

@Edit

A co z brońmi do expa? Nie doczytałem nic o trucie, hmmm skad bedzie mozna ja zdobyc? Robie z niej kolejna bron ze srednimi?

Pewnie te pyatnia sie powtarzaja, ale wiecie 76 stron....

Bronie na 75lv dropią z bosów na mapce Polski i Imperial (bosy mają 50lv)

Z truty robisz trutę v1, v2 i v3

Czemu u npc nie ma tarczy smoka? Skad dodania i zmiany 6/7?

Mamy dropic czy u npc?

Jak dropią to gdzie/z czego?

Czemu u npc brak, dloni krytyka, rosek, chinskich ognistych petard? Daggerem bedzie sie expic rewelacyjnie cos czuje... a sura z wp na bm'a sie zrobi i kladzie wszystkich bo rost nie ma na magie.

Jest wszystko ale ssy są nie zmienione. Dodania u npc i będą dropić z bosów.

A co do pvp to już pisałem że wszystkie postacie są wyrównane i proszę nie sugerować się zbugowanymi profesjami na innych serwerach.

Wp, Healerem, Archerem i każdą inną postacią wygrasz ze wszystkimi na pvp, będzie to zależało od eq i doświadczenia jakie posiadasz ;]

Opublikowano

Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie Polish, od czlonka mojej gildii, cytuję:

Co do Postaci, są one wyrównane tylko do pvp czy do pvp i pvm ?

Pytam, gdyż jak już wiem z własnego doświadczenia, woj body czy ninja na niektórych nowych mapach mogą nie dać sobie rady, expiąc bez buffa.

Czy u Was bedzie inaczej? Czy przewaga WP nie bedzie taka wielka?

Opublikowano

Bronie na 75lv dropią z bosów na mapce Polski i Imperial (bosy mają 50lv)

Z truty robisz trutę v1, v2 i v3

Jest wszystko ale ssy są nie zmienione. Dodania u npc i będą dropić z bosów.

A co do pvp to już pisałem że wszystkie postacie są wyrównane i proszę nie sugerować się zbugowanymi profesjami na innych serwerach.

Wp, Healerem, Archerem i każdą inną postacią wygrasz ze wszystkimi na pvp, będzie to zależało od eq i doświadczenia jakie posiadasz ;]

Nie ma i nie bd czegoś takiego jak równe PVP. :) Każda postać ma wady i zalety ale nie są jednakowe. :> Żeby bylo równo to byś musiał zrobić że np można grać tylko wojownikami mentalami... wtedy masz równo a tak to odpada. :)

Aaa wojenne też nie bd równe bo 4x i hp bd graniczyło z cudem. ;]

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie pomyślane , z broniami i expem bo niektórzy sapali tutaj ze po co stalki i bronie oraz tarcze w sklepach , jak expi się tak szybko to nie zdążyliby dropnąć ich . Ostatnia mapka jest na 180 lvl a max napisaliście że będzie 250 , jak z 10-20 osób wbije 180 , a teraz tak ta mapka 180 będzie ostatnią czy macie coś w planach jeszcze?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

widze ze ten serwer troszke nie wypala start mial byc dawno ... a tu widac ze, ze strona nie potafja sobie poradzic a czuje ze serwer bedzie zbugowany jak kazdy....

Opublikowano

wypowiedź kolegi UP jest dla mnie nie zrozumiała i śmieszna. 4x15 i hp z cudem, no trudno. będziesz się utrzymywał na wojnie przez chwilę. Lepiej zrobić swoje, specyficzne eQ i pokazać co się potrafi. Jeżeli ktoś zna sekrety i tajniki bonusów może zaskoczyć każdego nawet w "topowym eQ"

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Byłem już na paru serverach co przyśpieszali start o 2-3 dni . Niestety żaden nie pociągnął 2 tygodnie :)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie Polish, od czlonka mojej gildii, cytuję:

Co do Postaci, są one wyrównane tylko do pvp czy do pvp i pvm ?

Pytam, gdyż jak już wiem z własnego doświadczenia, woj body czy ninja na niektórych nowych mapach mogą nie dać sobie rady, expiąc bez buffa.

Czy u Was bedzie inaczej? Czy przewaga WP nie bedzie taka wielka?

Co do PVM to będzie ciężko expić samemu bez bf na tych lepszych mapkach.

Polecamy expić na konikach nie z ziemi ;] Każdej postaci.

Opublikowano

Co do PVM to będzie ciężko expić samemu bez bf na tych lepszych mapkach.

Polecamy expić na konikach nie z ziemi ;] Każdej postaci.

A ja mam pytanko czy będzie na serwie anty exp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...