Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za, również chciałbym aby bony max wbijały

To poszukaj sobie easy serwera... To jest medium, jak będa wbijać maxymalne bony, to za łatwo będzie... Niech zostanie tak jak jest !

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na moje do poprawy..

- Usunięcie bonusów takich jak " Max SP ( 1k magii) " , " Rege SP ( rengenka PE) " , "NNS " ( odp na spowolnienie ) - Po co te bonusy. ? Nikt ich nie wbija.. są zbędne i łatwiej bd wbić inne bony. :)

- Dodanie " Dłoni Krytyka/Szycia " , " Atak Boga Smoków " , " Obrona Boga Smoków " , " Życie Boga Smoków ".

- Usunięcie zielonych/fioletowych potek na speed ataku i szybkość ruchu małych i sednich . ( jak zostana duże to chyba starczy )

- Dodanie pelerynki bez limitu.

I mam pytanie... W prezentacji nie ma żadnych dungedonów. Czy ich wgl nie będzie. ?

Pozdrawiam.

@ Edit

Dziękuję Wszystkim za + :)

Opublikowano

Jak na moje do poprawy..

- Usunięcie bonusów takich jak " Max SP ( 1k magii) " , " Rege SP ( rengenka PE) " , "NNS " ( odp na spowolnienie ) - Po co te bonusy. ? Nikt ich nie wbija.. są zbędne i łatwiej bd wbić inne bony. :)

- Dodanie " Dłoni Krytyka/Szycia " , " Atak Boga Smoków " , " Obrona Boga Smoków " , " Życie Boga Smoków ".

- Usunięcie zielonych/fioletowych potek na speed ataku i szybkość ruchu małych i sednich . ( jak zostana duże to chyba starczy )

I mam pytanie... W prezentacji nie ma żadnych dungedonów. Czy ich wgl nie będzie. ?

Pozdrawiam.

@ Edit

+ Dodanie tarczy smoka do handlarzy

Opublikowano

Hasło do rozpakowania clienta będzie udostępnione w dzień startu <-- Tak mi napisał PolishWorld ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak na moje do poprawy..

Pozdrawiam.

@ Edit

I roski jeszcze bo ninjy/helerowi bedzie sie duzo trudniej expic bez roski def

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

I roski jeszcze bo ninjy/helerowi bedzie sie duzo trudniej expic bez roski def

Roski, ale nie wszystkie. Ja na przykład nie przepadam za roską na magie bo jest wogóle nie potrzebna.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Żadnych tarcz smoka w NPC ludzie :D może i całą reszte eq do sklepów nawpychać i najlepiej :D

Troche trudności musi być , co do bonów to niech również będzie troche trudności bo jakby tylko maxy wchodziły to każdy by latał z full ABSami

Ja byłbym raczej za usunięciem stalek z NPC tarcz sokoła buddy itp ... wszystko powinno byc do droopu w grze :)

Tak jak niektórzy piszą że po paru dniach serwer stanie sie nudny , no nie dziwie sie jak macie takie propozycje chociażby z tymi Max Bonami

Opublikowano

Roski, ale nie wszystkie. Ja na przykład nie przepadam za roską na magie bo jest wogóle nie potrzebna.

A w PVP to co? :)

btw. Dobrze by było wprowadzić dłon kryta itp, autopoty tez by sie przydał :)

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Opublikowano

Żadnych tarcz smoka w NPC ludzie :D może i całą reszte eq do sklepów nawpychać i najlepiej :D

Troche trudności musi być , co do bonów to niech również będzie troche trudności bo jakby tylko maxy wchodziły to każdy by latał z full ABSami

Ja byłbym raczej za usunięciem stalek z NPC tarcz sokoła buddy itp ... wszystko powinno byc do droopu w grze :)

Tak jak niektórzy piszą że po paru dniach serwer stanie sie nudny , no nie dziwie sie jak macie takie propozycje chociażby z tymi Max Bonami

Koledze " TigerXMetin " chodziło o tarcze smoka ale odp na szamana. :)

Co do rosek na magię nie wiadomo ile zbrojki daja czy też może inne itemy. :>

Opublikowano

To my się mamy przystosować do serwera a nie serwer do nas ;d

Gram na privach już z 2 lata i pierwszy raz widzę takiego Eleganckiego serwera .

Czekam z niecierpliwością ;d

Pozdrawiam

Pomogłen ?? daj ++

cooltext648245635.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zmienić wygląd broni dla sury!!! Kto to widział żeby sura z jakimś dzwonem czy kosą latała;/// tak samo jak i ta druga bron dla woja.

Opublikowano

Chodzi o tarcze na 61lv przeciwko szamanom -.-

Opublikowano

Chodzi o tarcze na 61lv przeciwko szamanom -.-

Tarcza szamana jest dodana u npc ale nie miałem czasu zmienić zdjęcia. Poprawię to tylko jak będę miał chwilę wolnego czasu

Opublikowano

Fajnie ze serwer ma ruszyć w tym tygodniu bo jest dużo wolnego :) czekam i mam nadzieje ze będzie to serwer 2013 :D

Powodzenia i pozdrawiam all :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Jak na moje do poprawy..

Pozdrawiam.

@ Edit

Dodacie to co ten USER, napisał ? Ataki, obrony, życie boga smoków i dłonie kryta i przeszywki, przydały by się bardzo .

Opublikowano

Dodacie to co ten USER, napisał ? Ataki, obrony, życie boga smoków i dłonie kryta i przeszywki, przydały by się bardzo .

Zgadzam sie z tym bardzo dobrze sie expi :) i pele bez limitu mogli by takze dodac jak i kilka dungedonów

Mój PC 

Opublikowano

Nie dawajcie obrony, ataku i życia boga smoków. Pisze na tym że daje od 12% do 15% i przykładowo w pvp jednemu da 12% drugiemu 15% i ma przewage o.O

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Wystartujemy będziemy myśleć o dalszej edycji teraz na Pierwszym miejscu jest jak najszybsze wystartowanie bez problemów.

Opublikowano

Stalki nic nie przeszkadzają :) stalki po 1/2 dniach i tak kazdy bedzie mial a po co ma je dropic z bosow czy cos jak zamiast tego moze leciec cos innego :)

Kilka pytań:

1. Jak z ks poli ? bo nie widac jej u handlarza

2. Co z marmurkami ?

3. z metków od 70 czy tam 80 bedzie lotac juz cos ciekawego ?

Jesli te pytania juz byly to sorki ale ciezko teraz cos tu znalesc

Mój PC 

Opublikowano

Mam pytanko czy forum będzie o silniku IP.Board ,ponieważ raczej co drugi user takie woli ponieważ tam jest wprowadzone system lajków itp pytam się ponieważ dwa servery co mają startować albo już wystartowały mają chyba o silniku MyBB ale nie jest taki przyciągający jak IP.Board :)

Pozdrawiam ~Dushi

P/S Jeżeli nie macie kasy zawsze możecie poszukać sponsora ;)

P/S 2 Czy będzie serwerowy ts3?

1368442936-U921713.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...