Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy forum będzie o silniku IP.Board ,ponieważ raczej co drugi user takie woli ponieważ tam jest wprowadzone system lajków itp pytam się ponieważ dwa servery co mają startować albo już wystartowały mają chyba o silniku MyBB ale nie jest taki przyciągający jak IP.Board :)

Pozdrawiam ~Dushi

P/S Jeżeli nie macie kasy zawsze możecie poszukać sponsora ;)

P/S 2 Czy będzie serwerowy ts3?

Z tego co pisał PolishWorld na xat to serwerowego ts3 narazie nie będzie,ponieważ nie mają na to funduszy.

Po starcie jak zarobią trochę pieniędzy to postawią własnego ts na osobnym dedyku.

A co do forum to nie wiem.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co pisał PolishWorld na xat to serwerowego ts3 narazie nie będzie,ponieważ nie mają na to funduszy.

Po starcie jak zarobią trochę pieniędzy to postawią własnego ts na osobnym dedyku.

A co do forum to nie wiem.

Dzieki, za info teraz czekam na info w sprawie forum :P

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, szkoda że nie ma dłoni krytyka / przeszywki itp . Nie wiem czemu ale odstraszają mnie nazwy tego typu Div...World , Cel..World itp .. Tak samo w tym przypadku jakby nie można było po polsku , Może zagoszczę ale bym coś tutaj zmieniła .

Opublikowano

Jakie jest hasło do rozpakowania klienta???

Hasło będzie dostępne w dzień startu .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Bardzo dobrym pomysłem jest dodanie tego elitarnego kowala masakra.. :) i do tego to ze rosnie jego sila z kazdym lvl'em jak i zmienia sie co 20 lvl'i jego resp cudo :) takze dodawanie do znajomych za 1 kliknieciem jest extra jak i hyper czat :D wielkie brawa za edytacje serwera :)

Fajnie y było jak byscie zrobili os jeszcze z gildiami i wojnami gildii bo to jest zawsze takie samo ;/ i nudne juz sie robi a jakas nowosc na pewno by sie zdala i przyciagla ludzi :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Tak strona była przez chwilę ON ponieważ pracujemy przy niej!

Bedziecie poprawiac ja graficznie jeszcze ? czy zostaje tak jak jest teraz ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Mam pytanko czy forum będzie o silniku IP.Board ,ponieważ raczej co drugi user takie woli ponieważ tam jest wprowadzone system lajków itp pytam się ponieważ dwa servery co mają startować albo już wystartowały mają chyba o silniku MyBB ale nie jest taki przyciągający jak IP.Board :)

Pozdrawiam ~Dushi

P/S Jeżeli nie macie kasy zawsze możecie poszukać sponsora ;)

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

Administrator robi duze błedy ortograficzne np"poterzne,puki".Mam nadzieje ze na informatyce zna sie lepiej niz na jezyku ojczystym.Sam projekt bardzo mi sie spodobal.Widze ze zainteresowanie serwerem tez jest dosyc spore wiec zagram.Moze to byc przelom w prywatnych serwerach metin2.Mam nadzieje ze obejdzie sie bez wiekszego failu.

Opublikowano

Administrator robi duze błedy ortograficzne np"poterzne,puki".Mam nadzieje ze na informatyce zna sie lepiej niz na jezyku ojczystym.Sam projekt bardzo mi sie spodobal.Widze ze zainteresowanie serwerem tez jest dosyc spore wiec zagram.Moze to byc przelom w prywatnych serwerach metin2.Mam nadzieje ze obejdzie sie bez wiekszego failu.

Po "np" powinna być kropka, po "." w zdaniu daję się spacje. Słowa typu "dosyć" piszę się przez "ć"

Po co wypominasz komuś błędy jeśli sam nie piszesz dobrze?.

Co do tematu, wie ktoś czy są jakieś zabezpieczenia w kliencie przed np. Waithack itp.? Bo jakoś się nie doczytałem.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Troche kiepska ta data startu... Przydałoby się przesunąć ją o jeden dzień do przodu...

A dlaczego? Gdyż to akurat w trakcie matur hehe, w samym środku ;)

Najważniejsze jednak, aby serwer wypalił, na pewno wbiję z ekipą, mam nadzieję, że to będzie epicki serwer ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Troche kiepska ta data startu... Przydałoby się przesunąć ją o jeden dzień do przodu...

Najważniejsze jednak, aby serwer wypalił, na pewno wbiję z ekipą, mam nadzieję, że to będzie epicki serwer ;)

Pozdrawiam

Dzień i godzina jest ok. :) Dlaczego. ? Bo srv rusza o 15... a bd ataki więc ogarnięty zapewne bd na piątek ja cos tak czuje . :)

Opublikowano

Pozdrawiam

A co z tego że matury :P

Też akurat piszę i nie robię z tego wielkiej afery ^_^

Ja tam sobie zagram ale dopiero po maturach,czyli w weekend.

Nie ma co się martwić serwer nie jest na kilka dni,więc jeszcze zdążysz zagrać :D

I powodzenia w napisaniu maturki ;)

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że ataki nie bedą, aż tak bardzo odczuwalne, hmm oby także wsyztsko było gotowe na czas, gdyż słyszałem, że mają problemy z technikami...

@edit

Wzajemnie hehe, ale wiadomo, że fajnie być na starcie serwera, to najciekawsze momenty hehe

Opublikowano

Porządna Maszyna, Porządny serwer porządna Administracja czego chcieć więcej ? o.O

Braku ataków i faili na starcie. ;]

Opublikowano

Full na starcie tez bedzie na pewno : D

Martwie się jedynie, czy się wyrobią, macie jakieś oficjalne informacje?

Opublikowano

Braku ataków i faili na starcie. ;]

Hehe no dokładnie,ataki będą i to na pewno ;/

Administracja nigdy przedtem nie zajmowała się tworzeniem serwów oni tylko GRALI na nich to zupelnie dwie różnie sprawy ;/

Ciekawe czy sobie poradzą,wkońcu to ich pierwszy serwer ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

czemu u handlarzy są takie bronie jak parta, bojowy i szpon (czyli te lepsze na 65) a zbawka dla szamana nie?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? kolejny serwer (na Aliner też szamana pominęli i był trudniejszy;/), który "utrudnia szamana"?!

Opublikowano

czemu u handlarzy są takie bronie jak parta, bojowy i szpon (czyli te lepsze na 65) a zbawka dla szamana nie?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? kolejny serwer (na Aliner też szamana pominęli i był trudniejszy;/), który "utrudnia szamana"?!

Wszystkie bronie są dodane. Tylko nie ma ich na ss w prezentacji.

Hehe no dokładnie,ataki będą i to na pewno ;/

Administracja nigdy przedtem nie zajmowała się tworzeniem serwów oni tylko GRALI na nich to zupelnie dwie różnie sprawy ;/

Ciekawe czy sobie poradzą,wkońcu to ich pierwszy serwer ;>

Wcześniej mieliśmy betę ale wiadomo że nie z taką duża ilością graczy.

Moim zdaniem +7 msc edytowania plików serwerowych, klienta w zupełności wystarczy aby sobie poradzić z wyeliminowaniem bugów i problemów. Wiadomo że nawet najlepszym zdarzają się błędy ale będziemy je na bieżąco eliminować

PS. Powodzenia w jutrzejszych maturach dla wszystkich piszących ;]

Opublikowano

Pozdrawiam

Ja też moge narzekać że za tydzień już masz wakacje a młodsi za miesiąc ;)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Czemu u npc nie ma tarczy smoka? Skad dodania i zmiany 6/7?

Mamy dropic czy u npc?

Jak dropią to gdzie/z czego?

Ps. Pytam bo nie bede przegladał 74 stron zeby znalezc post w ktorym to pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...