Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to wyrównanie pvp to troche lipa, bo ludzie specjalnie się męczą expiąc BM lub hellerem żeby być pro w pvp, a nie po to żeby taki WP który lightem se expi kładł go bo ma lepsze eq, bo może sobie łatwiej dropić ulepszacze itp.

Eee tam :D głupoty piszesz , ja tam od zawsze BM gram :) i nie mam problemu ani z expem ani z dropem , a tym bardziej w pvp :)

Umiesz robić eq ?? żadna profa Ci nie strszna :)

BM Power :)

Czekam na serwer ...:) Będzie jazda :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tylko ze nie ma tu ciekawych dungedonów czy tez qestów... zawsze można zamiast eq/exp robić właśnie qestu/dungi. :)

Opublikowano

Serwer ciekawy i zawitam ale zmienił bym te 2 zbroje a mam na myśli zółtą i czerwoną stalkę.... jest wiele ładniejszych zbroi które można wstawić w to miejsce :)

Opublikowano

Dodajcie pierścionek zaręczynowy do NPC i wszystkie niezbędne rzeczy potrzebne do ślubu,tylko by były tanie. To umili grę na początku

Opublikowano

Szkoda tylko ze nie ma tu ciekawych dungedonów czy tez qestów... zawsze można zamiast eq/exp robić właśnie qestu/dungi. :)

Pisałem że Questy i dungeony będą po starcie serwera ;] (Do zdobycia będą bardzo ciekawe przedmioty ;])

Serwer ciekawy i zawitam ale zmienił bym te 2 zbroje a mam na myśli zółtą i czerwoną stalkę.... jest wiele ładniejszych zbroi które można wstawić w to miejsce :)

Będą one zmienione ale nie mamy w tej chwili czasu ponieważ mamy ważniejsze sprawy ;]

Dodajcie pierścionek zaręczynowy do NPC i wszystkie niezbędne rzeczy potrzebne do ślubu,tylko by były tanie. To umili grę na początku

Kilka postów wyżej napisałem że teraz opcja wzięcia ślubu jest NIEMOŻLIWA (Ponieważ jest ona edytowana, nowa mapka itp)

Moim zdaniem to wyrównanie pvp to troche lipa, bo ludzie specjalnie się męczą expiąc BM lub hellerem żeby być pro w pvp, a nie po to żeby taki WP który lightem se expi kładł go bo ma lepsze eq, bo może sobie łatwiej dropić ulepszacze itp.

Ja nie widzę problemu grać WP i zmienić sobie na BM

PS. W tej chwili idziemy dalej pracować ;] jeżeli zdążę i będę miał chwilkę wolnego czasu to według mojej obietnicy zrobię FAQ serwera PolishWorld

Opublikowano

Pisałem że Questy i dungeony będą po starcie serwera ;] (Do zdobycia będą bardzo ciekawe przedmioty ;])

Będą one zmienione ale nie mamy w tej chwili czasu ponieważ mamy ważniejsze sprawy ;]

Kilka postów wyżej napisałem że teraz opcja wzięcia ślubu jest NIEMOŻLIWA (Ponieważ jest ona edytowana, nowa mapka itp)

Czyli, że buffem będzie trzeba chodzić z buta >? :(

Opublikowano

to zwój powrotu statusu będzie w sklepie ?

ssorki , nie doczytałem a nie chce mi się czytać spamu >.<

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy

Tak Zagram

(1071 głosów [75.64%

Gdybyście zrobili prezki na innych forach + jakiś youtuber by nagrywał + wykupiona reklama na metin2mod.tk

Na starcie było by Ok 2.000 graczy. ;) moze więcej. Co w tych czasach jest prawie nie realne. :)

Mam nadzieję że dacie rade z atakami. :) Bo ja narazie administracja 10/10 serwer 10/10

Opublikowano

To przestań czuć bo takie posty tylko ludzi denerwują :D

Dlaczego denerwują? To już nie można swojej opinii wyrażać?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy

Tak Zagram

(1071 głosów [75.64%

Gdybyście zrobili prezki na innych forach + jakiś youtuber by nagrywał + wykupiona reklama na metin2mod.tk

Na starcie było by Ok 2.000 graczy. ;) moze więcej. Co w tych czasach jest prawie nie realne. :)

Mam nadzieję że dacie rade z atakami. :) Bo ja narazie administracja 10/10 serwer 10/10

Prawie nierealne ??

Xenox,Virtual,Panodra,;)

Xen

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Widać zainteresowanie spore sam temat pęka w szwach z prawie 200 graczami co przeglądają.

No ale co się dziwić sporo nowości i prezentacja bardzo ładna jedna z niewielu takich ;)

Jeśli na prawdę tyle ludzi jest napalonych na ten serwer to może być nawet duży plus ale

jak już zagra więcej nisz te 2.000 to mogą być lagi chyba że maszyna da radę i sprawdzi

się w praktyce oczywiście Powodzenia i dużo graczy na start życzę i bez problemów

wystartujcie :D Bo sporo ludzi na wasz Serwer Czeka ;)

up@ jemu chodziło o te 2.000 ludzi więcej na długie miesiące a na serwerach co wymieniłeś jeszcze takiego

czegoś chyba nie było ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Nie wystepuje u Was na serwerze bledy C++? Lub nie wywala klienta jak duzo osob w m1?

Sporo osob z Win 7 ma problem z C++ jak klient nie jest dobrze zrobiony....

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy

Tak Zagram

(1071 głosów [75.64%

Na podstawie zapowiedzi wnioskujesz ze administracja jest 10/10 ?

Server padnie jak wszystkie inne tak dlugo wyczekiwane przez mase bogow na nim wystepujaca i ataki ddos.

Wspomnicie moje slowa w srode :)

Opublikowano

Widać zainteresowanie spore sam temat pęka w szwach z prawie 200 graczami co przeglądają.

No ale co się dziwić sporo nowości i prezentacja bardzo ładna jedna z niewielu takich ;)

Jeśli na prawdę tyle ludzi jest napalonych na ten serwer to może być nawet duży plus ale

jak już zagra więcej nisz te 2.000 to mogą być lagi chyba że maszyna da radę i sprawdzi

się w praktyce oczywiście Powodzenia i dużo graczy na start życzę i bez problemów

wystartujcie :D Bo sporo ludzi na wasz Serwer Czeka ;)

up@ jemu chodziło o te 2.000 ludzi więcej na długie miesiące a na serwerach co wymieniłeś jeszcze takiego

czegoś chyba nie było ;)

Pandora,virtual stoją dość długo a liczba graczy online ciągle utrzymuje się na poziomie 2-3 tyś ;)

Opublikowano

Prawie nierealne ??

Xenox,Virtual,Panodra, ;)

Xen

chodziło mu o 2k graczy na starcie nowego serwera.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Na podstawie zapowiedzi wnioskujesz ze administracja jest 10/10 ?

Server padnie jak wszystkie inne tak dlugo wyczekiwane przez mase bogow na nim wystepujaca i ataki ddos.

Wspomnicie moje slowa w srode :)

Wiadomo że konkurencja nie śpi :D i noobki beda atakować serwer , zresztą jak każdy ale miejmy nadzieje że Admini sobie poradzą z tym :)

Co do bugów pisał że już większą ilość zlikwidowali , a te które wyjdą podczas grania będą regularnie likwidowane ...:)

Ataki ustaną , oby tylko maszyna wytrzymała :) Myślę że pierwsze kilka dni będzie najgorszych potem się wszystko uspokoi ...:) i w dużej rzeczy zależy od Adminów czy się poddadźą

Myślę że jak przetrwa serwer pierwsze ataki ;) to większa ilość privów pójdzie w zapomienie :D

Opublikowano

Mam pytanie czy ta truta v2 v3 v4 będzie miała mniejsze obrażenia od Żalu v2 v3 v4 ?? bo na GladoR np mają prawie równe a 2ręka przecież powinna mieć większe dmg o jakieś 20%, sprawdzcie to bo mentale w trutach będą latać...

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Mam pytanie czy ta truta v2 v3 v4 będzie miała mniejsze obrażenia od Żalu v2 v3 v4 ?? bo na GladoR np mają prawie równe a 2ręka przecież powinna mieć większe dmg o jakieś 20%, sprawdzcie to bo mentale w trutach będą latać...

Chociażby truta miała takie samo dmg to i tak lepiej z truty siekać z konia.

Opublikowano

jakie hasło do rozpakowania klienta ;x ?

Dostaniesz je w dzień startu ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...