Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze ten serwer troszke nie wypala start mial byc dawno ... a tu widac ze, ze strona nie potafja sobie poradzic a czuje ze serwer bedzie zbugowany jak kazdy....

Stronę już mamy ale nie włączamy jej ponieważ trwają testy aby nic nie było zbugowane.

A co do serwera to się mylisz. Bugi trafiają się też na Globalu a porównaj sobie naszą wiedzę a twórców gry, większość z nich została wyeliminowana a jeżeli natrafimy na kolejne to od razu je wyeliminujemy ;]

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polish@

Sprawdziliście czy śluby się nie bugują,bo zapewne jak na każdym serwerze co startowały był bug ze ślubem.

Sprawdźcie to teraz,żeby nie było wielkiej klapy na starcie.

Bo nie będzie można sobie buffka zrobić.

PS.Jak już kończycie stronke,to może być tak że jutro start??

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie pomyślane , z broniami i expem bo niektórzy sapali tutaj ze po co stalki i bronie oraz tarcze w sklepach , jak expi się tak szybko to nie zdążyliby dropnąć ich . Ostatnia mapka jest na 180 lvl a max napisaliście że będzie 250 , jak z 10-20 osób wbije 180 , a teraz tak ta mapka 180 będzie ostatnią czy macie coś w planach jeszcze?

W tej chwili max mapka jest na 180lv

Gdy tylko kilka osób wbije ok 185lv wtedy dodamy nowe mapki ;]

Opublikowano

Polish@

Sprawdziliście czy śluby się nie bugują,bo zapewne jak na każdym serwerze co startowały był bug ze ślubem.

start środa 15.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

a w czym problem żeby dodać od razu ? po co bawić się w obiecanki cacanki ? Dodaj i nie gadaj, będzie o wiele inna sprawa.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Polish@

Zawarcie Ślubu w tej chwili jest niemożliwe. Będzie on dodany na nowej mapce ;]

Opublikowano

Też tak myślę,że można jutro wystartować.

A tu kilka pytań d administracji:

Czy na serwerze będą występowały roski na magie(chodzi mi o osłabienie klas magicznych co jest nie fair)?

Bronie 75 skąd?Tylko rip czy jeszcze gdzieś?

O której będzie włączona rejestracja oraz stronka(wiadome, że to się ze sobą łaczy)?

Radę sprawdzić dokładnie dmg tych bossów co macie bo juz na nexashity był taki bug z dmg, że głowa mała.

Opublikowano

@Polish możne wreszcie mi odpowiesz czy będzie ten zasrany anty exp ?!

Ogarnij sie.....

Up bonie na 75 opisane sa na poprzedniej stronie ;)

Opublikowano

Nie wiem jak was ale w tej chwili interesują mnie tylko zabezpieczenia serwera. :) Bo tu prezka zajebista w pip ludzi a wejdzemy na srv lipa... Jak pójda ataki to im się aż maszyna spali ;d

Opublikowano

Ogarnij sie.....

Up bonie na 75 opisane sa na poprzedniej stronie ;)

Przecież wiem skąd bronie a gdzie ty kur*a napisałem ?! ja napisałem o anty expie a nie o bronie na 75 wiec ty się ogarnij

Opublikowano

Nie wiem jak was ale w tej chwili interesują mnie tylko zabezpieczenia serwera. :) Bo tu prezka zajebista w pip ludzi a wejdzemy na srv lipa... Jak pójda ataki to im się aż maszyna spali ;d

Co racja to racja, na chwilę obecną najważniejsze są zabezpieczenia . Oby was żaden atak nie zniszczył dokładnie ;p

#

Polish, nie rozumiem jednej kwestii :

Zawarcie Ślubu w tej chwili jest niemożliwe. Będzie on dodany na nowej mapce ;]

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przecież wiem skąd bronie a gdzie ty kur*a napisałem ?! ja napisałem o anty expie a nie o bronie na 75 wiec ty się ogarnij

Hehe najpierw myśl, potem pisz ;) Przeciez Ferzt, ktory pytal o bronie na 75 byl nade mna :)

Nie rob spamu tez...

ExtReMis, jezeli chodzi o zabezpieczenia, mysle, ze administracja zdaje sobie sprawe, na jak wielka skale projekt tworza, ze zainwestowanie w to sporo czasu i niemalych funduszy zwroci sie z IS w pierwszym tygodniu ;)

Gleboko wierze w to, ze ataki beda dosc szybko blokowane, ze obedzie sie bez wiekszych problemow ;)

Opublikowano

Ty się już o to nie martw. Spalić to się może twój komp. Każde zabezpieczenie da się obejść. To tylko kwestia czasu. A serwer z pewnością bedzie zabezpieczony na swój sposób.

Opublikowano

Też tak myślę,że można jutro wystartować.

A tu kilka pytań d administracji:

Czy na serwerze będą występowały roski na magie(chodzi mi o osłabienie klas magicznych co jest nie fair)?

Bronie 75 skąd?Tylko rip czy jeszcze gdzieś?

O której będzie włączona rejestracja oraz stronka(wiadome, że to się ze sobą łaczy)?

Radę sprawdzić dokładnie dmg tych bossów co macie bo juz na nexashity był taki bug z dmg, że głowa mała.

Ile razy mogę odpowiadać na to samo pytanie ???

KLASY MAGICZNE NIE SĄ LEPSZE OD POZOSTAŁYCH!!! KAŻDA KLASA MA TAKIE SAME SZANSE NA PVP. POJEDYNEK ZALEŻY OD:

- EQ JAKIE POSIADA GRACZ

- DOŚWIADCZENIA W GRZE DANĄ POSTACIĄ

Nie ma ripa na serwie (DROP Z PL CAŁKOWICIE USUNIĘTY) Bronie na 75lv dropią z bosów na mapie Polski i Imperial.

DMG było testowane zarówno Postaci, Mobów i Bosów.

Opublikowano

Ty się już o to nie martw. Spalić to się może twój komp. Każde zabezpieczenie da się obejść. To tylko kwestia czasu. A serwer z pewnością bedzie zabezpieczony na swój sposób.

O mojego kompa z " NASA " to ty sie już nie martw. :) Mi tu nie chodzi o zabezpieczenia pzred wh/sh itp.. tylko o DDoS'y. :> Które na 100 % bd i opóznią start o kilka godzin / dni / a nawet tygodni.

USAMA spierdzielaj z tym % i idz liż dupe Darkowi na Divine s2 Elo

Opublikowano

Ładna prezka, ludzi będzie ponad 1k

Napewno wbije

Tylko zabezpieczcie ten serwer.

Pozdr.

Każdy się o to boi :P Nie ukrywam,że ja również serwer jest naprawdę pro i czai się już na niego pewnie pare serwerowni, taki kraj .. ;>>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Ile razy mogę odpowiadać na to samo pytanie ???

KLASY MAGICZNE NIE SĄ LEPSZE OD POZOSTAŁYCH!!! KAŻDA KLASA MA TAKIE SAME SZANSE NA PVP. POJEDYNEK ZALEŻY OD:

- EQ JAKIE POSIADA GRACZ

- DOŚWIADCZENIA W GRZE DANĄ POSTACIĄ

Nie ma ripa na serwie (DROP Z PL CAŁKOWICIE USUNIĘTY) Bronie na 75lv dropią z bosów na mapie Polski i Imperial.

DMG było testowane zarówno Postaci, Mobów i Bosów.

A ja ile razy mam zadawać jedno pytanie czy będzie anty exp ...?

Opublikowano

A ja ile razy mam zadawać jedno pytanie czy będzie anty exp ...?

Przestań spamować bo syfisz tylko prezentację ;x Spytaj się Polisha na PW -,-

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Perełka wsrod serwerow grube zainteresowanie, nie spierdolcie tego.
Nexanity na forum temat przegladalo po 600 osob, a gra tam teraz po 300, mam nadzieje ze moge na Was liczyc./

Opublikowano

ja czuje ze poczatek serwera bedzie pelno osob a po tygodniu juz sie to zmieni

To przestań czuć bo takie posty tylko ludzi denerwują :D

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Moim zdaniem to wyrównanie pvp to troche lipa, bo ludzie specjalnie się męczą expiąc BM lub hellerem żeby być pro w pvp, a nie po to żeby taki WP który lightem se expi kładł go bo ma lepsze eq, bo może sobie łatwiej dropić ulepszacze itp.

zhda.png

Opublikowano

Moim zdaniem to wyrównanie pvp to troche lipa, bo ludzie specjalnie się męczą expiąc BM lub hellerem żeby być pro w pvp, a nie po to żeby taki WP który lightem se expi kładł go bo ma lepsze eq, bo może sobie łatwiej dropić ulepszacze itp.

Zmianki profeski ja w sklepie..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...