Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak ktoś jest z zawodówki tak jak ja musi isc na lekcje bo tylko technikum nie idzie kur... a mam lekcje do 16 neich start zrobia koło 18 a nie tak wczesnie

Zawsze możesz olać szkołę i zagrać w metka. ;) W sumie i tak koniec roku, na poprawę jedyneczek za późno. Co do serwa, cieszy mnie fakt że macie już ustaloną datę startu i jestem bardzo ciekawa czy się z niej wywiążecie bo jak na razie wygodnie było wam ją przestawiać mimo że dużo osób czekało na +/- prawdopodobną datę startu. Co do samego serwa mam duże wątpliwości gdyż zazwyczaj serwery z taką ilością nowości nie potrafią wystartować ani się utrzymać. Miejmy nadzieję że u was tak nie jest. Jeśli nic ciekawego do tej symbolicznej środy nie wyjdzie a wam się uda wystartować to z pewnością też zawitam na serwerze. ;)

// Nie wiem też czemu ale te mapki wydają się jakieś małe. o.O Pewnie zawsze będzie tam tłok i lagi. ^^

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja polecam zrobić ok 9 rano start :) wtedy mało ludzi , maszyna nie padnie i przynajmniej będa spoty do expa .. a nie 800 osob na serwerze i 0 spota .. a tak to wejdzie 100 osob o 9 rano poexpi i potem o 15 reszta sobie wejdzie i bedzie spokój.

Opublikowano

ja polecam zrobić ok 9 rano start :) wtedy mało ludzi , maszyna nie padnie i przynajmniej będa spoty do expa .. a nie 800 osob na serwerze i 0 spota .. a tak to wejdzie 100 osob o 9 rano poexpi i potem o 15 reszta sobie wejdzie i bedzie spokój.

Wyobraź sobie płacz gimbusów ( nie oszukujmy się 3/4 graczy metina chodzi do szkół ) którzy przyjdą o 13/14 ze szkoły i zaczną płakać że to nie fair że start o 9 ;) proponuje wystartować o 16/17 żeby większość zdążyła wrócić ze szkół/prac i dać wszystkim szansę na równy start.

Opublikowano

Wyobraź sobie płacz gimbusów ( nie oszukujmy się 3/4 graczy metina chodzi do szkół ) którzy przyjdą o 13/14 ze szkoły i zaczną płakać że to nie fair że start o 9 ;) proponuje wystartować o 16/17 żeby większość zdążyła wrócić ze szkół/prac i dać wszystkim szansę na równy start.

Im wcześniej tym lepiej, patrząc na to z tej strony, że żaden serwer w tym roku nie wystartował zgodnie z czasem (wystartować wystartował, ale później miał co 5 minut przerwy, jakieś wywalanie kanałów, bugi itd.) to i tak startując o tej 15 zapewne przedłuży się to do 16-17, wątpię aby ten serwer był tym doskonałym, który nie będzie miał żadnych problemów, ale i tak trzymam za nich kciuki.

Btw. Jak zagrasz godzinę później to nic Ci się nie stanie, na takim 4funie to i tak będzie mała strata =).

Opublikowano

Zawsze możesz olać szkołę i zagrać w metka. ;) W sumie i tak koniec roku, na poprawę jedyneczek za późno. Co do serwa, cieszy mnie fakt że macie już ustaloną datę startu i jestem bardzo ciekawa czy się z niej wywiążecie bo jak na razie wygodnie było wam ją przestawiać mimo że dużo osób czekało na +/- prawdopodobną datę startu. Co do samego serwa mam duże wątpliwości gdyż zazwyczaj serwery z taką ilością nowości nie potrafią wystartować ani się utrzymać. Miejmy nadzieję że u was tak nie jest. Jeśli nic ciekawego do tej symbolicznej środy nie wyjdzie a wam się uda wystartować to z pewnością też zawitam na serwerze. ;)

// Nie wiem też czemu ale te mapki wydają się jakieś małe. o.O Pewnie zawsze będzie tam tłok i lagi. ^^

Czytami czytam twoje wypociny... i za chuja nie kumam cb kobieto. ;) Na słabe oceny ma się jeszcze 2 miesiące poprawy. :)

Im wcześniej tym lepiej, patrząc na to z tej strony, że żaden serwer w tym roku nie wystartował zgodnie z czasem (wystartować wystartował, ale później miał co 5 minut przerwy, jakieś wywalanie kanałów, bugi itd.) to i tak startując o tej 15 zapewne przedłuży się to do 16-17, wątpię aby ten serwer był tym doskonałym, który nie będzie miał żadnych problemów, ale i tak trzymam za nich kciuki.

Btw. Jak zagrasz godzinę później to nic Ci się nie stanie, na takim 4funie to i tak będzie mała strata =).

Teraz chcesz bo masz wolne ;d. ? matury piszą co nie. :)

Opublikowano

Ja pierd... wszyscy się podniecaja tym serwerem a to syf za przeproszeniem .. Prezentacja w paincie robiona, mapki na 100% pobugowane . Jak to wystartuje w co watpie, jak admin nie miał kasy na porządna prezke to na dedyka chyba tez . Zapewne maszynka na strzała . Czekajcie ... ;)

Opublikowano

Ja pierd... wszyscy się podniecaja tym serwerem a to syf za przeproszeniem .. Prezentacja w paincie robiona, mapki na 100% pobugowane . Jak to wystartuje w co watpie, jak admin nie miał kasy na porządna prezke to na dedyka chyba tez . Zapewne maszynka na strzała . Czekajcie ... ;)

Hahahahaha... padłem. Odezwał się ten, który chwalił się profesjonalizmem swojego teamu. Twój serwer nawet nie wystartował, a padł xD Ty lepiej nie zrobiłeś, więc się nie odzywaj z łaski swojej.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Śmieszny jesteś ;) a jak tam wasz serwer ? Crystal2 ? który bodajże nawet nie ruszył ^^.

Ale na temat polisha , powiem dosyć ciekawy , ale zapewne będzie tak jak z innymi serwerami czyli upadek po jednym dniu , no ale zobaczymy.

xD 

Opublikowano

To tak mapki są wymiarów 2x2,4x4, 6x6 i 8x8. Dla porównania mapka pustyni jest rozmiarów 6x6 a m1 4x5

Opublikowano

Nie w paincie w photoshopie o ile wiesz co to za program. Zdjęcia mini mapek były robione w grze po oddaleniu na pewną wysokość ale ty widocznie nie wiesz jak się to robi więc lepiej nie komentuj. Jeżeli ty płacisz komuś za prezkę to pzdr i już widzę co robisz/robiłeś koło swojego serwa zapłaciłeś 10 gościom żeby ci obrazki w paincie przerobili.

Więc jak ci nasz serwer nie pasuje to Najlepiej tu nie wchodź a jak masz głupoty pisać to idź to rób gdzie indziej.

Opublikowano

Administratorka Serwera (Vanitha) napisala by admin serwera PolishWorld wszedl na ts do pokoju 112\\

Na tym xacie tak napisala... Nie wiem czy to jakas podszywka ale nie wtracam sie...

Dzisiaj nikt z naszego Teamu nie był na TS3.

Jeżeli jesteśmy na tsie to tylko na PolishWorld.

Kanał Administracja i zapraszamy graczy do siebie (kilka dni temu rozmawiałem z kilkoma osobami więc wiedzą jak się to odbywa)

Teraz idę na chat jeżeli ma ktoś jakieś pytania to proszę pytać.

PS.cfg00

Opublikowano

Czytami czytam twoje wypociny... i za chuja nie kumam cb kobieto. ;) Na słabe oceny ma się jeszcze 2 miesiące poprawy. :)

To naucz się czytać między wierszami i wyciągać wnioski z wypowiedzi. :) Więc Ci powiem że mogłaby to być ironia, sarkazm lub zależność od szkoły. Wybierz sobie, które Ci bardziej odpowiada. A tych dwóch miesięcy Ci gratuluje bo już w dwóch pierwszych tygodniach czerwca powinna być komisja a większość nauczycieli nie będzie czekało do ostatniej chwili żeby jakiś gnój jedynkę poprawił. Gratki. ^^

To tak mapki są wymiarów 2x2,4x4, 6x6 i 8x8. Dla porównania mapka pustyni jest rozmiarów 6x6 a m1 4x5

To chyba ta pierwsza mapka trochę maluteńka. Wydaje mi się że powinniście zrobić na odwrót z wymiarem map, tzn. najmniejsza na największy lv bo przecież więcej graczy wbije lv pozwalający przenieść się na mapkę od 100lv niż na te wyższe. Przez to będzie duży chaos, tłok, lagi i płacz więc myślę że to źle dostosowanie.

Opublikowano

To naucz się czytać między wierszami i wyciągać wnioski z wypowiedzi. :) Więc Ci powiem że mogłaby to być ironia, sarkazm lub zależność od szkoły. Wybierz sobie, które Ci bardziej odpowiada. A tych dwóch miesięcy Ci gratuluje bo już w dwóch pierwszych tygodniach czerwca powinna być komisja a większość nauczycieli nie będzie czekało do ostatniej chwili żeby jakiś gnój jedynkę poprawił. Gratki. ^^

To chyba ta pierwsza mapka trochę maluteńka. Wydaje mi się że powinniście zrobić na odwrót z wymiarem map, tzn. najmniejsza na największy lv bo przecież więcej graczy wbije lv pozwalający przenieść się na mapkę od 100lv niż na te wyższe. Przez to będzie duży chaos, tłok, lagi i płacz więc myślę że to źle dostosowanie.

Dobrze jest :x Niech już zostawią jak już jest bo znowu będą płacze, że przesunięto start xD

@edit

@UP

Środa godz. 15:00, ale to nie na 100%.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Serwer świetny, lecz na pewno stracił dość dużo napalonych graczy po pierwszym nieudanym starcie :/

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych jakich widzialem zycze szczescia na starcie napewno wbije

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Jak dla mnie serwer i może dobry, ale grafik wam spartaczył robote. Prezentacja mnie odrzuca, dokładnie napisy i wygląd klienta. Zainwestujcie w nowego grafika. Na dodatek ciągle przesuwacie daty startu.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...