Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start mialbyc w Srode o 15, czy data sie zmienila?

Czy jezeli ktos wbije ten 185 , to nowe mapy sa juz gotowe czy dopiero gdy serwer wystartuje bedziecie o nich myslec?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chociażby truta miała takie samo dmg to i tak lepiej z truty siekać z konia.

Polishh, a odpiszesz mi w końcu na te PW ? ^^ [ tak, te długie ]

Co do serwera, oczywiście zagram . :)

Opublikowano

Serwer ciekawy i zawitam ale zmienił bym te 2 zbroje a mam na myśli zółtą i czerwoną stalkę.... jest wiele ładniejszych zbroi które można wstawić w to miejsce :)

Niom zbrojki mogli by podmienic :)

Wymiar mapki na 100lv to 4x4 przykładowo stare m1 to 4x5

Spoty są tak duże że inni gracze nie będą odbijać spotów ;] z braku miejsca.

Będą nagrody za konkursy ox i inne np. (pvp, wojny).

Polish czy wojny gildii jak i same gildie zostały edytowane ? bo skoro najprawdopodobniej ma byc duzo ludzi to i bedzie duzo gildii :) tak wiec zdały by się jakieś nowości w tych starych ospałych gildiach ... i zapewne duza ilosc ludzi sie ze mna zgodzi :) np. jest wojna i gildia ktora wygra dostaje automatycznie jakies itemki, PD czy nawet raty expa, dropu małe bo małe ale np. na 5 h :) + zwiekszyc ilosc punktów ze 100 na 300 np. bo 100 to chwila moment i nabita jak wpada po 20 typa ... ;/ na pewno macie tez jakies pomysły :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

CYTUJE: "Do nowego dt bezie można

wejść jedynie w min 3 osobowej grupie gdyż przejście dt w pojedynkę jest niemożliwe!!

Nowe dt będzie polegało na pokonaniu Tytanowego Kowala po zabiciu którego pojawi sie kowal który ma 90% szans na ulepszenie danego przedmiotu. Lecz będzie potrzebował on ulepszacze bez których przedmiot nie zostanie ulepszony . Po ulepszaniu przedmiotu macie 20 min. czasu na pokonanie Elitarnego kowala [bOSS] . Po upływie określonego czasu zostaniecie przeniesieni na mapę Imperial Polski . Zostały zrobione trudności poziomów im większy będziesz miał lv i lepsze wyposażenie tym przejście całego DT bezie coraz trudniejsze a i Elitarny Kowal też."

Skoro kowal bedzie potrzebował ulepszacze to czy oplaca sie na niego chodzic ? przeciez to prawie na 1 wychodzi. Rownie dobrze mozemy zrobic cos metalem moze i bedzie mniej % ale bynajmniej item nam zostanie w eq :P moze sie myle ale cos tak mi sie wydaje chyba ze cos zle przeczytalem o.O

Sorki za spam ale teraz to skumałem :)

Mój PC 

Opublikowano

Start mialbyc w Srode o 15, czy data sie zmienila?

Czy jezeli ktos wbije ten 185 , to nowe mapy sa juz gotowe czy dopiero gdy serwer wystartuje bedziecie o nich myslec?

Jest już mapka gotowa od 180 i tam będzie się expiło (prawdopodobnie) do 250lvl :)

Licze na lajka :D

Opublikowano

Jest już mapka gotowa od 180 i tam będzie się expiło (prawdopodobnie) do 150lvl :)

za cofanie się z lvl'em oraz w rozwoju nie ma lajków.

co do tematu to czy admin jest w stanie zapewnić iż start odbędzie się w środe. ? Czy będzie możliwa płatność przelewami ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

za cofanie się z lvl'em oraz w rozwoju nie ma lajków.

co do tematu to czy admin jest w stanie zapewnić iż start odbędzie się w środe. ? Czy będzie możliwa płatność przelewami ?

Zapewne tak, na slabych serwerach jest taka mozliwosc wiec ? :D

Mój PC 

Opublikowano

Serw zapowiada sie fajnie ale są minusy np: 6-7 na klasy wezcie to usuncie bo to jest juz przereklamowane co wychcecie zrobic druga pandore gdzie bedzie wiary jak ich mało a i niech mi ktos powie kiedy w koncu start bo wprezce pisze jutro a moge sie mylić i jaka jest stronka to serwa

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Mam pytanie

1. Z jakiej broni się robi bronie dla WP

2. Jak tu z skilami ? z 16na 17 wbija sie na G1 czy jak ? i z G1 1kamol do P ?

Proszę o odpowiedz.

Pozdr

Chyba jak na pl'u ku a potem kamyki :) all u handlarzy

Serw zapowiada sie fajnie ale są minusy np: 6-7 na klasy wezcie to usuncie bo to jest juz przereklamowane co wychcecie zrobic druga pandore gdzie bedzie wiary jak ich mało

Pisze .. 6/7 w edytacji to co placzesz ze na klasy ...

Mój PC 

Opublikowano

skąd wziąć bronie na 75? i czy z nich dalej będą się robić jakieś bronie do expa na wyższy lvl bo nie mogłem doczytać lub nie znalazłem?

Opublikowano

skąd wziąć bronie na 75? i czy z nich dalej będą się robić jakieś bronie do expa na wyższy lvl bo nie mogłem doczytać lub nie znalazłem?

Strona w tyl albo 2 jest info. Na mapce od 100 bedzie je dropic. Tak bedzie v2/3

Jest już mapka gotowa od 180 i tam będzie się expiło (prawdopodobnie) do 250lvl :)

Polish pisał ze gdy tylko kilka osob wbije 180 czy tam 185 zostana dodane nowe mapki gdzie bedziemy expic do 250 :)

Mój PC 

Opublikowano

Serw zapowiada sie fajnie ale są minusy np: 6-7 na klasy wezcie to usuncie bo to jest juz przereklamowane co wychcecie zrobic druga pandore gdzie bedzie wiary jak ich mało a i niech mi ktos powie kiedy w koncu start bo wprezce pisze jutro a moge sie mylić i jaka jest stronka to serwa

w prezce nie ma ani słowa o 6/7 na klasy będą może z bonem na ludzi albo do expa...

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Pandora to fajny priv, od niej się odwal, to temat o PolishWorld

Mam pytanie

1. Z jakiej broni się robi bronie dla WP

2. Jak tu z skilami ? z 16na 17 wbija sie na G1 czy jak ? i z G1 1kamol do P ?

Proszę o odpowiedz.

Pozdr

2. to jest serwer medium a nie easy!!! masz od 17 do 20 pkt na m1 i pewnie będzie tak, że kupujesz rady i zwoje egzo u npc i ku u npc i musisz sam wbic do g1 potem 10 kamoli do p.

Opublikowano

Nie wystepuje u Was na serwerze bled C++? Lub nie wywala klienta jak duzo osob w m1?

Sporo osob z Win 7 ma problem z C++ jak klient nie jest dobrze zrobiony....

Opublikowano

Nie wystepuje u Was na serwerze bled C++? Lub nie wywala klienta jak duzo osob w m1?

Sporo osob z Win 7 ma problem z C++ jak klient nie jest dobrze zrobiony....

Lepiej niech już przed startem jak "występuje"

ten błąd c++ niech go usunął bo stracą połowę graczy ... Nikt nie bd grał z wywalaniem przy każdej zmianie lokacji ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Jakoś nie widzę nic nadzwyczajnego w serwerze... nowe mapy bardzo proste i nie wyglądają za ładnie. Jeśli mam w coś grać ma być to przyjemne dla oka. Tak samo ich schemat, kółka, kwadraty. No bez przesady... Osobiście nie zagram bo dla mnie serwer wygląda beznadziejnie, lecz życzę powodzenia z projektem.

Opublikowano

Pandora to fajny priv, od niej się odwal, to temat o PolishWorld

2. to jest serwer medium a nie easy!!! masz od 17 do 20 pkt na m1 i pewnie będzie tak, że kupujesz rady i zwoje egzo u npc i ku u npc i musisz sam wbic do g1 potem 10 kamoli do p.

JA sie pytam a nie... zreszto po co mi piszesz i sie wypowiadasz jak sam nie wiesz ?

co do Pandory to straszne *****

Opublikowano

Jakoś nie widzę nic nadzwyczajnego w serwerze... nowe mapy bardzo proste i nie wyglądają za ładnie. Jeśli mam w coś grać ma być to przyjemne dla oka. Tak samo ich schemat, kółka, kwadraty. No bez przesady... Osobiście nie zagram bo dla mnie serwer wygląda beznadziejnie, lecz życzę powodzenia z projektem.

To zrób lepsze mapy :D albo idź na serwery w których są zwykłe m1/m2 dodane kilka drzew :D jeżeli to Cie rajcuje :)

Co do Admina ... jutro ma byc pdoobno serwer ON a kiedy strone włączysz ?? czy też rejestracje ??

Myslę że nie tylko ja czekam na odpowiedź :)

PS. i nie spamujcie już .. myślę że te pytanie które zadałem są najbardziej interesujące dla przyszlych graczy ...

czy będzie 6/7 bon czy nie czy na klasy to się wszystko okaże w praniu ;)

Teraz czekamy na odpowiedź Polisha

Do Modów Dawajcie wamy ludziom którzy tylko hejtują odpwiedzi innych :D a nie dadzą się wypowiedziec Adminowi serwera :)

Myślę że zakaz pisania na 1 - 2 dni byłoby rozsądnym rozwiązaniem :)

A nie zaraz straszycie że temat zamkniecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...