Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF?

Taki bedzie ItemShop?
Co to jest?? hmm dodjacie jeszcze kd +28 z 6000% na klase....
A dlaczego tak malo mieczy i zbroi w IS? /sarkazm/

Nie no tak fajnie sie serwer zapowiadal...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WTF?

Taki bedzie ItemShop?

Zrozum to że narazie ItemShop jest pewnie testowy.

Wszystko jest po 0 SM.Cała zawartość pewnie się zmieni.

Pewnie testują tylko.I nie siej aż takiej paniki.

Miłego popołudnia życzę wszystkim i maturzystom powodzenia.

Opublikowano

Nie znacie proboszcza a pierdolicie jak potłuczeni . Łudzicie sie tym ze serwer bedzie działał ... a nie będzie . i nie że zle wam życzę ale poprostu to wiem . Maszyna na strzała .. pozdro

Zazdrość to brzydka cecha.

WTF?

Taki bedzie ItemShop?

Tutaj macie przykład idioty. Po co się debilu rejestrujesz i patrzysz od razu po IS. Do startu może się wszystko zmienić. :)

Tak to jest jak się nie czyta postów administracji. Tępota...

Opublikowano

WTF?

Taki bedzie ItemShop?

Nikt nikogo nie zmusza do Inwestowania w IS

Po drugie ponad 95% rzeczy w is można zdobyć w grze !!!

Opublikowano

WTF?

Taki bedzie ItemShop?

z KD zgodze sie w zupełnością :D

Co to ma być ??:D Mogliście dac kd +5 i koniec a nie jakies np +8 KD Szaman 70% Silny :D

Opublikowano

"Wlucznia Medora+9" [Wlucznia Boga Wojny+9 IS] Wlucznia Roz. Pantery+9 Miecz PoseJDNoa+9

NO KURWA... Ejj dodajcie jeszcze wiecej itemkow do IS bo za malo cos :/ do tej pory bronilem ten serwer... Teraz mam mieszane uczucia

Opublikowano

"Wlucznia Medora+9" [Wlucznia Boga Wojny+9 IS] Wlucznia Roz. Pantery+9 Miecz PoseJDNoa+9

NO KURWA... Ejj dodajcie jeszcze wiecej itemkow do IS bo za malo cos :/

Prosimy nie kupować nic w IS ponieważ w nocy wszystkie konta zostaną usunięte!!!!!!

Opublikowano

tutaj team polishworld.pl : Zapomnielysmy zmienic jezyk ze szwabskiego, wydałoo sieł rze strona jak i serwer jest postawiona na gotowcó bo sami nie ómiemy nic zrobić, inwęstujcie w itemshopa, lub navi ale to na priv rzeby ludzie nie zrezygnowali ze sponsorowania naszych ostrych imprez w burdelu i na redtube. Na potrzeby kogos morzemy wstawic kd + 50000 silny na rozkórwiałe kórwy 1000%, miejmy nadzieję rze jótro nasz kalkólator wytrrzyma na kturym postawiony jest server. Jeszcze jedno o nas niestety ale nie ómiemy ortografii gdyrz zamiast sieł óczyć w szkole walilismy konia grópowo pod ławkom dlatego w itemshopie jest włucznia medora lachociągora.

Królestwo: kein Reich ausgewähl

aufwidersejn

Opublikowano

tutaj team polishworld.pl : Zapomnielysmy zmienic jezyk ze szwabskiego, wydałoo sieł rze strona jak i serwer jest postawiona na gotowcó bo sami nie ómiemy nic zrobić, inwęstujcie w itemshopa, lub navi ale to na priv rzeby ludzie nie zrezygnowali ze sponsorowania naszych ostrych imprez w burdelu i na redtube. Na potrzeby kogos morzemy wstawic kd + 50000 silny na rozkórwiałe kórwy 1000%, miejmy nadzieję rze jótro nasz kalkólator wytrrzyma na kturym postawiony jest server

aufwidersejn

Wiesz wydaje mi sie ze ta strona jest chwilowa potem raczej zmienia...

Opublikowano

tutaj team polishworld.pl : Zapomnielysmy zmienic jezyk ze szwabskiego, wydałoo sieł rze strona jak i serwer jest postawiona na gotowcó bo sami nie ómiemy nic zrobić, inwęstujcie w itemshopa, lub navi ale to na priv rzeby ludzie nie zrezygnowali ze sponsorowania naszych ostrych imprez w burdelu i na redtube. Na potrzeby kogos morzemy wstawic kd + 50000 silny na rozkórwiałe kórwy 1000%, miejmy nadzieję rze jótro nasz kalkólator wytrrzyma na kturym postawiony jest server

aufwidersejn

A chcesz Bana od moda ??

Nie pasuje to się nie wypowiadaj.

IS na stronie jest tylko TESTOWY dzisiaj ulegnie on zmianie a więc nie sugerujcie się tym co teraz widzice.

Opublikowano

.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

No jeżeli nie znikną te wszystkie bronie (już nie zważając na błędy ort, ale to mniejsza), kd +9 itp. to ja i zapewne nie tylko ja rezygnuje z serwera.

Było miło, ale mam nadzieję, że to co piszesz wyżej, czyli, że jest to testowy IS to prawda :X

Opublikowano

Wyłonczylismy strone rzeby lódzie nie widzieli co mamy w is i wbili jótro na nasz server takrze szykójcie pln i zapraszamy jótro

Opublikowano

Ehh juz strona nie działa. :)

Śepy jestes co jest napisane UP idioto. ?

Zauważyłem i usunąłem , teraz ty z siebie robisz idiote :)

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

porażka z tymi kd...70% ? pvp będzie wyglądało w taki sposób: kto pierwszy zkastuje skilla wygra... brakuje tylko KD silny przeciwko LubimyHot30

5 % ;P?

Opublikowano

Wyłonczylismy strone rzeby lódzie nie widzieli co mamy w is i wbili jótro na nasz server takrze szykójcie pln i zapraszamy jótro

czy ty masz 11 lat? "szykójcie" "wyłonczylismy" "rzeby" ? czy ty umiesz pisac? po tym co widze już nie zagram na tym serwie ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze na myśl "testowy " nie przychodzi ci myśl 0dm za Itemki ... Po 2 te wartości są smieszne popatrz sb masz 3k hp w itemkach a kurde kd +9 daje 100k hp ;D to jest śmieszne 0 ogarnięcia widzę :) .

Po 2 wywal all z Is zostaw tylko potrzebne rzeczy typu - Pd, rekawica , monete oraz nwm bronie 75 jeżeli to ma być " 4fun " . To Tyle jeżeli to ogarniesz zagramy Powodzenia :)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

porażka z tymi kd...70% ? pvp będzie wyglądało w taki sposób: kto pierwszy zkastuje skilla wygra... brakuje tylko KD silny przeciwko LubimyHot30

Takie kd terz dodamy po tym jak wrzócimy wszystkie bronie i zbroje do is i przetłómaczymy jom z szwabskiego.

Opublikowano

A te zbroje i bronie co są w prezce to są już na 100%? czy one są zmienione na inne?

Adminie, masz chyba oczy w dupie dając takie zbroje i bronie z painta :x

Jest tyle ładnych itemów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...