Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1367604915-U877453.png

O kurde! Homo was atakuje xD

Zobaczymy kto pierwszy zacznie hejtować.

Czekamy na serwer !

Taki mały żarcik, ale chyba się nie obrazicie? :)

Jesteś głupi czy tylko udajesz ?

Opublikowano

http://scr.hu/0pef/4nyyl TEZ TAK POTRAFIE

Ej no -.- zepsułeś nam całą zabawę.. czekałem na spam z płaczem.. xD

Jesteś głupi czy tylko udajesz ?

Przykro mi, ale nie jestem głupi -.-

Jeśli tak myślisz o sobie to ok.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ale mnie nie przekierowywuje do IDM ;/ Jak to mam pobrac przez ten program?

hmm dziwna sprawa a nie masz moze jakis innych prtogramow przyspieszajacych zainstalowanych moze poprostu walcza ze soba i jaka masz wersje IDM i system

jak cos sprobuj wersje 6.15

xbjr.png

Opublikowano

POLISH ODEZWIJ SIĘ !

JESTEM Z POLSKI, ODZYWAM SIĘ, O CO KAMAN?

@TOPIC:

Serwera dzisiaj nie będzie, GM pisał że ma dużo roboty, w dodatku mają problemy z logowaniem :C

­

Opublikowano

Serwera dzisiaj nie będzie, GM pisał że ma dużo roboty, w dodatku mają problemy z logowaniem :C

Skad to wiesz? Bo siedzial w temacie "problem z logowaniem" ? zaskocze cie on tam pomagal ;)

Opublikowano

dzięki polecam ten program ! sciaga na maxa !

Jak ściągnać plik przez to bo kombinuje i pobiera mi tylko strone.
Opublikowano

Nie róbcie teraz spamu, zróbcie coś przez te 30 min. i wtedy zobaczymy. Teraz tylko zwykły spam i nic więcej. Jeżeli będą mieli jakieś info to powiedzą. Mam nadzieje że wyrobią się do 21-22. Tyle w temacie.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Prace serwerowe nadal trwają. Bądźmy dobrej myśli że uda się nam to jak najszybciej skończyć.

Pracujemy nad stroną kilka osób już to zauważyło.

macie info ... wystarczy poszukac

Opublikowano

Koniec rozmowy, autora tematu proszę o kontakt na PW i podanie najważniejszych informacji dotyczących startu serwera (kiedy, co, jak i gdzie).

Opublikowano

Witam ponownie :).

Otrzymałem informacje o serwerze i problemach jak się przytrafiły Administracji. Serwer ma opóźnienia, ponieważ:

1. Nie wiedzieli, że w środę nie ma nikogo w serwerowni + padł im system w maszynie.

2. Brak prądu przez burzę i gradobicie.

3. Wczoraj było święto. Administrator był online, ale nie odpowiadał na pytania.

Kończą pracę związaną ze stroną oraz wrzucają klienta na inny hosting. Przewidywany start serwera to środa godzina 15:00 (może być szybciej, ale wiadomo jak jest i mogą pojawić się problemy). O wszystkim was poinformują. Wszystkie linki zostaną podane przed startem. Temat otworzę w poniedziałek lub wtorek.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystkie najważniejsze informacje wam podałem. Prawdopodobnie hasło do klienta zostanie podane przed startem, dlatego proszę was abyście się o to nie pytali. Mam nadzieję, że rozmowa na temat serwera będzie na poziomie, bo nie chcę zamykać tematu trzeci raz, a jak wiadomo do trzech razy sztuka :).

PS. Za spam będę blokował możliwość pisanie na jeden dzień.

Opublikowano

Spokojnie wszystko jest w porządku tylko zmieńcie w prezentacji START SERWERA DO -4 DNI OD DZISIAJ

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Chciałbym spytać adminów ponownie o pety i wierzchowce, czy bd one prowadzone na serwer :). Mieliście się zastanowić, ale jakoś mnie to ciekawi i chciałbym wiedzieć na co mam być przygotowany (i nie tylko ja) :).

Szkoda że troszkę się późnicie z startem, bo zaraz matury i troszkę graczy na starcie zapewne nie zobaczycie, ale powodzenia i liczę o jak najszybszy start.

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Wreszcie jakies konkrety :) mi tam obojetnie kiedys start i tak juz wakacje :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Chciałbym spytać adminów ponownie o pety i wierzchowce, czy bd one prowadzone na serwer :). Mieliście się zastanowić, ale jakoś mnie to ciekawi i chciałbym wiedzieć na co mam być przygotowany (i nie tylko ja) :).

Szkoda że troszkę się późnicie z startem, bo zaraz matury i troszkę graczy na starcie zapewne nie zobaczycie, ale powodzenia i liczę o jak najszybszy start.

Pisaliśmy już kilka razy że pety zostaną dodane po starcie serwera po wcześniejszej ankiecie!!

Chciałem wyjaśnić od razu kilka rzeczy:

1. Nie odpisywaliśmy na wasze posty ponieważ jak już wcześniej pisał Moderator nie mieliśmy prądu.

2. Nikt z nas nie zakładał tematu "Jak naprawić logowanie". Był to temat "[Problem]Jak naprawić loganie" (Padające ch dla jasności) który nie był napisany przez nas, my tylko chcieliśmy pomóc użytkownikowi który ją już wcześniej dostał.

3. Wiemy że start miał być wcześniej lecz nie wzięliśmy pod uwagę że w środę nie będzie nikogo w serwerowni i w piątek też (z powodu świąt).

4. Tak oba klienty są dodane przez Team PolishWorld i są one takie same.

PS. Dziękujemy Moderatorowi za otwarci tematu i Proszę nie spamować

Opublikowano

Mozna wiedziec skad bronie na 75lv? Tylko z szkaty ripa? Pytalem wczesniej kilka razy i nikt mi nie odpowiedzial skad moge je zdobyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...