Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wystartują, bo walili dosy :)
Nie ma to jak konkurencje atakować w dzień przewidywanego startu? :)
Gratuluje chłopaki.

Serwera nie polecam, gdyż nawet nie wiadomo, czy kiedyś wystartuje.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje chłopaki.

jaki łeb :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak atakowali innych to nie ma bata. ;) jak kuba bogu tak bug kubie. :) Może i jutro bd troche więcej graczy...

- Piątek dzień kurwiątek ( powiedzenie dla no nwm... ( do oceny własnej)

- Piątek weekendu początek ( pizda, jazda napierdzielić się jak bąk i nawet nie mrugnąć ;p)

- Piątek expienia początek ( no-life...)

I 3 przykład jest dla srv PolishWorld.

Opublikowano

Wyjdzcie na dwor a nie spinacie sie pod zapowiedziami.

Napisali że maja problem z serwerownia, ale dla idiotow to jest nie zrozumiane.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Dzisiaj start raczej się nie odbędzie ponieważ mamy problem z serwerownią, i wszystko co zrobiliśmy wczoraj dzisiaj musimy robić to jeszcze raz.

Co do Klienta (Przepraszamy miał być on dodany dzisiaj w nocy lecz z powodu kilku błędów musimy to naprawić do końca aby nie było bugów).

Postaramy się to zrobić jak najszybciej abyście już dzisiaj mogli go ściągnąć.

Niestety mamy tak dużo pracy że brakuje nam czasu na odpisywanie na posty w Zapowiedzi. Serdecznie za to przepraszamy.

Jeżeli dzisiejsze wszystkie prace odbędą się bez problemów. To start odbędzie się jutro. O wszystkim będziemy was informować na bieżąco.

Pozdrawiamy team PolishWorld i jeszcze raz przepraszamy za opóźnienia.

Powoli bo się rozpierdoli :):D lepiej pracować na spokojnie i dociągnąć wszystkie błędy niedoskonałości niż potem kurwowac i wyklinac ze na końcu drogiej ulicy było by nas słychać ... np. "kurwa jebana znowu loglo" ja pierdole i znowu atakaja" "jaki chujowy serwer co chwile off" a czemu ??? bo zbierze się kurwa kila jebanych gimbusów bo juz kisiel w majtkach bo kurwa ma wystartować fajny serwer i pazury zjedzone od czekania przed monitorem ... WYPIERDALAC NA POLE !!! i jutro wrócicie sobie na start ... Od mnie tyle :D

Łapa ... ;>

Grrr :P <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do clienta i reje... dajcie dziś... a start jutro tak po obiedzie bo przecież jutro jest wolne ;p Każdy sb ładnie pobierze i zrobi konto do jutra. :)

Bo tak to połowa MPC bd siedziała całą noc w tej prezentacji i tylko F5, F5, F5 ! :D

Opublikowano

Co do clienta i reje... dajcie dziś... a start jutro tak po obiedzie bo przecież jutro jest wolne ;p Każdy sb ładnie pobierze i zrobi konto do jutra. :)

Bo tak to połowa MPC bd siedziała całą noc w tej prezentacji i tylko F5, F5, F5 ! :D

Lepiej wracaj na swoją ethanie ;]

Opublikowano

I tak start był planowany na jutro. Gdy dodali zapowiedź (23 kwietnia) było start do 10 dni, czyli 3 maj -,- nwm o co wam chodzi

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

I tak start był planowany na jutro. Gdy dodali zapowiedź (23 kwietnia) było start do 10 dni, czyli 3 maj -,- nwm o co wam chodzi

Dokładnie a jakiś koleś tam gdzieś pisał że jak dzisiaj nie wystartuje będzie mniej 200 graczy. Oni odejdą przyjdą nowi :)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Ale w które jutro odbędzie się start ?

Bo co chwile coś nowego wymyślacie;d

Opublikowano

Dokładnie a jakiś koleś tam gdzieś pisał że jak dzisiaj nie wystartuje będzie mniej 200 graczy. Oni odejdą przyjdą nowi :)

Dokladnie. A co idzie za tym odejda te noobki co juz sie spuścili z tego czekania a zostana ogarnieci gracze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gratuluje chłopaki.

Najpierw sie naucz pisac DDoS'y

Opublikowano

Ogarnijcie się. Jak skończą pracowac nad serwerem to włączą. Jak naprawią bugi w cliencie to wrzucą. Jak nie możecie wytrzymac 1 dnia bez metka to idzcie na inny serwer, będzie mnie spinaczy na tym serwerze. Dajcie im pracowac chyba, że chcecie grac na serwerze z bugami. A jak się nie podoba to wypad stąd i nie nabijajcie postów.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie :) Dobrze, że są 6/7 na klasy :)

Powoli bo się rozpierdoli :):D lepiej pracować na spokojnie i dociągnąć wszystkie błędy niedoskonałości niż potem kurwowac i wyklinac ze na końcu drogiej ulicy było by nas słychać ... np. "kurwa jebana znowu loglo" ja pierdole i znowu atakaja" "jaki chujowy serwer co chwile off" a czemu ??? bo zbierze się kurwa kila jebanych gimbusów bo juz kisiel w majtkach bo kurwa ma wystartować fajny serwer i pazury zjedzone od czekania przed monitorem ... WYPIERDALAC NA POLE !!! i jutro wrócicie sobie na start ... Od mnie tyle :D

Łapa ... ;>

Grrr :P <3

zgadzam się :>

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie :) Dobrze, że są 6/7 na klasy :)

zgadzam się :>

Nie ma 6/7 na klasy.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

6/7 sa edytowane wiec nie mamy pewnosci czy sa czy nie ma.

Licze na to ze bony zredukowali do odp i silny przeciw po 5% ;)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Myślę , że szykuje się kolejny niewypał. Każdy już przyzwyczajony jest :)

Strony nie ma, klienta nie ma, co tak wgl jest ?

Ale cóż zobaczymy, ja kto będzie naprawdę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...