Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest kurwa moje założenie imbecylu, że tak będzie a jeżeli serwer ruszy to zagram użyj szarych komórek jebany baranie zanim się wypowiesz ćwicz mózg

to Ty masz jakies popierdolo** zalozenia idioto....

@ topic kd w sklepie??

sygnatura.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem administracja powinna pomyśleć i udostępnić clienta już dzisiaj, jeśli udostępnią jutro przed startem to będą mieli mało ludzi... A nie każdy ma taki internet, że w 20 minut będzie miał całego clienta już na kompie... Tylko trzeba czekać 2-3h... Najlepiej jakby dali już teraz, żeby każdy mógł sobie przez noc ściągnąć... No ale ja to sobie mogę tak pisać, przecież oni wiedzą lepiej... :)

Opublikowano

Jak mapa Polski to i rząd !

Dajcie głównego bossa Tuska . Ale bym go z chęcią bił ;3

Ale by była pompa ;d

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Jak mapa Polski to i rząd !

Dajcie głównego bossa Tuska . Ale bym go z chęcią bił ;3

Ale by była pompa ;d

A jako wierzchowiec tupolew :D

Opublikowano

Taaa każda mapke mogliby jeszcze nawzać jakimś miastem w Polsce xD

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

No nic , chyba raczej nie wypał.Już się lekko napaliłem na server , ale wyszło jak zawsze.Nie chce tu obrażać nikogo z administracji , ale jednak technikum to jeszcze nie ten wiek to prowadzenia takiej działalności.Pewnie chłopaki chcieli sobie dorobić na e-papierosy , ale coś nie pykło.

UggNk9.gif

Opublikowano

@up na e-papierosy WTF? xD jak rano nie dadzą clienta i Reje to można mówić że niewypał. Ale start oficjalnie jest jutro wiec nie przesądzaj

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Do prezentacji zostały dodane nowe Bronie dla Healera (Kolejność jest przypadkowa).

Klient został już naprawiony i wytestowany, do ściągnięcia będzie dostępny za kilka godzin (Link dodam w poście i u samej góry prezentacji).

Pozdrowienia team PolishWorld

Opublikowano

Do prezentacji zostały dodane nowe Bronie dla Healera (Kolejność jest przypadkowa).

Klient został już naprawiony i wytestowany, do ściągnięcia będzie dostępny za kilka godzin (Link dodam w poście i u samej góry prezentacji).

Zajebiscie jeszcze tylko info kiedy start i pompa ;)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Kilka godzin? Czyli kiedy?

Opublikowano

Kilka godzin? Czyli kiedy?

Kilka czyli 1-9, ale znając życie jak administracja dotrzymuje terminów może to się wydłużyć do kilkunastu :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@nie ma

nawet stron jeszcze nie ma a serwer miał już dawno być do użytku:/ wie ktoś kiedy start oficjalny ? bo w tych 40paru stronach nic nie znalazłem tylko ciągle poprawki i przekładanie....

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie widze tego klienta ;/

Jest mozliwośc dodania bossa - TUSK ?

Pół MPC by przyszło zobaczyć i zagrać tylko po to aby go bić xD

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

To, ze nie ma klienta to wina Tuska!

A tak poza tym, moglibyscie dodac info kiedy start.

Znajac zycie i dotrzymywannie obietnic tak jak pisalem wczoraj zamiast grac o 20:00 zagramy o 18:00 :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Niestety trzeba poczekać. Lekki poślizg jest jak widać, ale może to i dobrze. Przynajmniej więcej osób będzie na starcie :)

Opublikowano

Jest dobrze coś się ruszyło. Myślę że na tego serwa warto czekać. Przetestowałem ethane naprawdę zaje... serwer ale nie dopracowany czyli co chwile off. Mam nadzieję że polish bedzię lepszy.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

No Kurwa dajcie clienta nawet zbugowanego, bo wszyscy pomyślą że w ch*ja lecicie. Start dzisiaj 100 % miał być i strony ani clienta jak nie było tak nie ma. Przeciez to najważniejsze rzeczy, a wy jakieś wachlarze dodajcie w dzień startu zamiast clienta :/

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Też już bym chciał klienta bo rano mam neta 3 MB a później 1 MB :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

No Kurwa dajcie clienta nawet zbugowanego, bo wszyscy pomyślą że w ch*ja lecicie. Start dzisiaj 100 % miał być i strony ani clienta jak nie było tak nie ma. Przeciez to najważniejsze rzeczy, a wy jakieś wachlarze dodajcie w dzień startu zamiast clienta :/

Co prawda, to prawda. Po co wachlarze dodają w przeddzień startu? Można było je dodac z jakimś patchem. Co do zbugowanego klienta, to jestem przeciwny, bo wiele osób będzie narzekało na bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...