Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PolishWorld pisał, że widać go często w temacie ponieważ gdy idzie pracować nad serwerem to nie wyłącza przeglądarki więc nie sugerujcie się tym, że jak go widzicie to od razu dostaniecie odpowiedź :)

Do tematu ;

Miejmy nadzieje że do 1-2 godz dadzą jakiekolwiek informacje na temat dzisiejszego startu oraz clienta .

Czekamy,czekamy ...

Up #

Nie, nie ma * czytaj zapowiedź -.-

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O północy napisali że skończyli "prace" jest prawie 11 odsypiają chłopaki :):D

Powoli można te pare godzin poczekać :) zobaczymy co z tego wyniknie , jak dzisiaj nie wystartuje to wątpię czy kiedykolwiek się na niego doczekamy

Będą przekładać z dnia na dzień aż wkońcu temat closse :D

Opublikowano

Więcej wiary w tych adminów. Może chociaż raz w terminie wystartuje serwer, który postoi więcej niż 1h (hahaha, dobry żart :D ).

Opublikowano

Czasami wydaję mi się, że ludzie żyją Metinem.... Zajmijcie się czymś innym, to wam szybciej czas zleci itd.

A jak czekacie nie ubłaganie i nie potrzebnie spamujecie to tak jest. Dajcie na luz... Jak wystartuje to wystartuje, jak nie to nie.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Dobra. Widze te durne komentarze i mam ochote rozpedzic sie i trzasnac w sciane. To , ze wy macie jakies ale i wolelibyscie , zeby wystartowal w sobote to kazdego gowno obchodzi, bo ja nie mam zamiaru czekac kolejne dni i nudzic sie caly dzien. Połowa napisze " Won na dwór gimbusie nołlajfie ", Po 1 . Gowno was obchdzi moje zycie prywatne. Po 2 nie wyjde bo caly dzien u mnie w miescie pada i wieje ostry wiatr. I jeszcze raz zobacze komentarz typu " Startujcie jutro, bo dzisiaj mam kosza o 19:00 " to was wszystkich wyzglaszam napisze do Istnego i tyle tej zabawy bedzie. PODSUMOWUJĄC GOWNO MNIE I RESZTE OSOB OBCHODZI, ZE WY MACIE JAKIES PROBLEMY, JA CHCE DZISIAJ GRAC! Pewnie to ostatnie zdanie was gowno obchodzi. Macie przyklad, ze mnie tak samo gowno obchodzi, to ze wy chcecie start jutro.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Dobra. Widze te durne komentarze i mam ochote rozpedzic sie i trzasnac w sciane. To , ze wy macie jakies ale i wolelibyscie , zeby wystartowal w sobote to kazdego gowno obchodzi, bo ja nie mam zamiaru czekac kolejne dni i nudzic sie caly dzien. Połowa napisze " Won na dwór gimbusie nołlajfie ", Po 1 . Gowno was obchdzi moje zycie prywatne. Po 2 nie wyjde bo caly dzien u mnie w miescie pada i wieje ostry wiatr. I jeszcze raz zobacze komentarz typu " Startujcie jutro, bo dzisiaj mam kosza o 19:00 " to was wszystkich wyzglaszam napisze do Istnego i tyle tej zabawy bedzie. PODSUMOWUJĄC GOWNO MNIE I RESZTE OSOB OBCHODZI, ZE WY MACIE JAKIES PROBLEMY, JA CHCE DZISIAJ GRAC! Pewnie to ostatnie zdanie was gowno obchodzi. Macie przyklad, ze mnie tak samo gowno obchodzi, to ze wy chcecie start jutro.

No właśnie jak jeszcze ktoś poprosi o start jutro to admini wykorzystają sytuacje i będą mieli okazje do przesunięcia startu, "bo ludzie chcą start jutro" hahahahhaha.

Po prostu trzeba czekać, pewnie admin wpierdala świąteczne śniadanie .

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Zaznaczam żę nie tylko gimbaza/przedszkole/podstawówka siedzi w domu. :) Dziś wszyscy mają wolne. :)

PS: 11:46 .. 0 info. ? Śmiech na sali. :) Pzdr z pobieraniem... dadzą 1 hosting a bd pobierać z 900 osób naraz.... " oczekiwany czas 2 dni " Ja tam mam neta 50 mb/s więc się nie martwie ale wspólczuje tym ze słabszym internetem ;p

Opublikowano

@up Nie jesteś członkiem teamu więc po ch piszesz coś co nie jest pewne?..

Mam nadzieję, że do 15 dadzą nam już gotowego clienta :)
Fajnie by było gdyby w 6/7 nie wchodziło 5/10 na klasy ;]

sygnatura.png

Opublikowano

Up ja by dali o 15 clienta to ja tak czy tak dopiero pobiorę go po 5-7h więc po 20. Jak dadzą clienta później to lepiej że by już jutro był start. Aby każdy mógł pobrać na spokojnie.

Opublikowano

Co do clienta a startu serwera .

Każdy na 100% zdąrzy pobrać clienta zanim serwer wystartuje .

Przecież Administrator nie będzie czekał na te 1200+ osób , żeby pobrali .

Da np 5 lub 7 godzin wcześniej zanim wystartuje i tyle .

Pobierzesz (Jeżeli masz słabe łącze i pobiera Ci około 4/5 godzin to masz spokój : 3. Coś porobisz wracasz masz).

Każdy zdąrzy pobrać.

A start na pewno będzie tak, że nie będzie w późnych godzinach (dzieci idą spać ;C) .

Moim zdaniem wystartuje dziś lub jutro. Mamy godzinę 12:00 . Więc jakie to ma znaczenie ? Jak o 14 lub o 13 da Clienta, a o 17 by był start.

To nic się nie stanie ;3 ! Prawda ? ...

Chociaż mam nadzieje, że te ruskie dzieci nie będą tu wchodziły na serwer T_T

99523830871009328537.png

Opublikowano

Chuj z clientem, nawet stronka nie jest wgrana a to kilka godzin roboty więc i tak startu dzisiaj nie będzie.
Tyle szumu narobili i wszystko wskazuje na to, że nie wypał :( ale dobra okaże się wieczorem

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Wy jeszcze wierzycie w start dzisiejszy lub jutrzejszy ?

Pozdro xD

Nawet jeśli odpalą, to pochodzi z godzinę i trzeba będzie reset kont z powodu bugów robić lub padnie po atakach

Tak namotali w plikach, że wg mnie to nie ma prawa się udać... niestety.

Doświadczony team może by sobie poradził, ale nie gimnazjum czy tam technikum, nie ma szans

elo

Opublikowano

Z tego co wiem po rozmowie z polishem wygląda to tak :

Jak znowu im siądzie system na dedyku to naprawią im to dopiero w poniedziałek , a w poniedziałek nie ruszy bo po co ? Ruszą w piatek za tydz .

Na 75% tak będzie

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Pozdro xD

Nawet jeśli odpalą, to pochodzi z godzinę i trzeba będzie reset kont z powodu bugów robić lub padnie po atakach

Doświadczony team może by sobie poradził, ale nie gimnazjum czy tam technikum, nie ma szans

elo

haha popieram

Opublikowano

Pozdro xD

elo

A skad wiesz czy Oni nie sa doswiadczeni ? Nawet GImnazjalista moze miec doswiadczenie , bo ma do tego '' smykałke'' .

Pomyśl znaim cos napiszesz . Zreszta skad ty mozesz wiedziec co oni maja w tych plikach, bo zjadłes Snickersa ? lol -.-

Opublikowano

Z tego co wiem po rozmowie z polishem wygląda to tak :

Jak znowu im siądzie system na dedyku to naprawią im to dopiero w poniedziałek , a w poniedziałek nie ruszy bo po co ? Ruszą w piatek za tydz .

Na 75% tak będzie

Chuja wiesz jebany idioto.... nie rozmawiales z adminem Polsih tylko ze swojaj stara w kuchni Elo

Opublikowano

Pozdro xD

elo

Ja wiem że dla Cb byłoby to Mission Impossible , ale stworzyć taki projekt jaki widzimy na 1 stronie , jest dowodem wyobraźni i myślę że doświadczenia :) Wiem edytować mapke :) jeden pomyśli aj w 1h bym to zrobił :D no tak w Paincie na pewno ;D

Stworzyło to tylko 2 gości kumacie ?? Widzimy projekty grupki 4-5 osobowej , lukamy na m1 m2 dodadzą kilka drzew i pro :D

Do Adminów : chłopaki liczę na to że wam się uda wystartować z serwem :) i wkońcu te serwery typu Allegro przestaną istnieć

Opublikowano

Ja wiem że dla Cb byłoby to Mission Impossible , ale stworzyć taki projekt jaki widzimy na 1 stronie , jest dowodem wyobraźni i myślę że doświadczenia :) Wiem edytować mapke :) jeden pomyśli aj w 1h bym to zrobił :D no tak w Paincie na pewno ;D

Stworzyło to tylko 2 gości kumacie ?? Widzimy projekty grupki 4-5 osobowej , lukamy na m1 m2 dodadzą kilka drzew i pro :D

Do Adminów : chłopaki liczę na to że wam się uda wystartować z serwem :) i wkońcu te serwery typu Allegro przestaną istnieć

Twoje słowa poprawiłyby im morale, ale i tak tego nie przeczytają :D

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...