Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2@UP
Wszystkiego dowiesz się na starcie :P możesz podejść zanim weźmiesz skille do handlarki i sprawdzic czy jest :D
@UP
No się zobaczy ;) jestem dobrej myśli

A tak swoją drogą to wie ktoś może kiedy przewidywany start? ;P Boo lekki spam i nie chce mi się po tych 47 stronach latać ;P

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkiego dowiesz się na starcie :P możesz podejść zanim weźmiesz skille do handlarki i sprawdzic czy jest :D

A tak swoją drogą to wie ktoś może kiedy przewidywany start? ;P Boo lekki spam i nie chce mi się po tych 47 stronach latać ;P

Dzisiaj nie będzie bo mieli kłopot z serwerownią, więc jutro lub za 2 dni xD

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Małolat, 2 strony w tył admin napisał, że na pewno nie dziś tylko jutro!

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Małolat, 2 strony w tył admin napisał, że na pewno nie dziś tylko jutro!

Tak ale gdy zobaczyłem jaki jest spam to nie chciało mi się walić w tył bo nie wiedziałem ile musiał bym się cofać. Można spokojnie odpowiedzieć tak jak danio872 wyżej a nie z mordą wyskakiwać :)

Pzdr.

Opublikowano

o ja pier... ile tu juz stron nabili ;p

jestem ciekaw ile modki narozdawali warnów -.-

widze że ładne tu no-life siedzą

Użytkownicy przeglądający ten temat: 97

i tak cały czas ......

widać że zainteresowani nie jest znikome.

Opublikowano

Dajcie clienta odpowiednio wcześniej aby każdy spokojnie go mógł pobrać, to raz.

Dwa, odpalcie rejstracje przynajmniej 2 godziny przed startem, aby nie było potem jazdy że strona pada przez ddosy i że 100 osób ma konto a 1522515126662 nie ma..

After Life.

Opublikowano

Prezentacja ładna i przejrzysta, ale nie podobają mi się te m1 i mapa świętości. Moim zdaniem jest dużo ludzi którzy robią lepsze mapy.

Odstrasza mnie jeszcze 6/7 bon, ale mimo to zagram parę dni po starcie. Mam nadzieje że nie będziecie mieli zbyt dużo ataków ddos.

Jeśli będzie się grało przyjemnie to może zostanę na dłużej i jeszcze tym co się tak spinają radze wyluzować :)

Czekam <3

PS. Jak jeszcze PvP będą równe jak napisaliście to będzie mieć wielkiego plusa od graczy którzy grają teoretycznie "słabszymi" postaciami.

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

tak tak dzisiaj startu nie będzie jutro to samo i pojutrze też. Napiszą, że za tydzień, a za tydzień ddosy itp i serwer nie ruszy tyle.. ale i tak zagram

Opublikowano

tak tak dzisiaj startu nie będzie jutro to samo i pojutrze też. Napiszą, że za tydzień, a za tydzień ddosy itp i serwer nie ruszy tyle.. ale i tak zagram

Wez czlowieku, pier..olnij sie mocno w czolo.

Piszesz ze startu nie bedzie jutro,pojutrze i za tydzien i wgl nie ruszy, a ty piszesz ze zagrasz?

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Polecam Serwer oraz Zapraszam na ts3 gildi Innominate jeżeli ktoś szuka ekipy na serwer własny ts3 : 178.217.191.211:6390 - Zapraszam ;]

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Mam nadzieję, że client będzie na dobrym serwerze, bo nie mam zamiary czekać dodatkowych 3 dni aż się wszystkim client sciągnie jak było niedawno na jakimś privie gdzie musieliśmy czekać 2 dni bo na starcie raptem 100 osobom client dobrze działał i admini zamkneli serwer i czekali aż większość pościągała clienta! Polecam sciągnąć frapsa bo na pewno gimbole na wh będą jechać ;]. Jeżeli serwer będze niestabilny lub zbugowany odrazu spadam, widziałem już xx zajebistych prezentacji a w praniu wyszło to co zawsze ; ] i serwer tygodnia nie zaliczył nawet. Proponuje zrektutować 2/3 adminów z osiedla do pomocy bo wątpię abyście we dwóch na zmiane 24/7 byli w grze w razie czitów/bugów itp.

Opublikowano

Tylko żeby nie okazał się ściemą :)

Ale tak to zaje*isty serwer !

Z tą ściemą , :D też mam takie wrażenie :)

nie no może złe :) ale moim zdaniem jeżeli już wszystko mają "poukładane" nie mogliby Podać Adres strony ?? o ile taka jest , czy tez podać adres do forum gry ? wystartować z Beta w razie bugów gracze by na bieżąco zgłaszali bezpośrednio do Adminów albo w temacie na forum serwera .

No chyba że są tacy pewni swojej pracy że wystartują już z Oficjalem :)

Opublikowano

Z tą ściemą , :D też mam takie wrażenie :)

nie no może złe :) ale moim zdaniem jeżeli już wszystko mają "poukładane" nie mogliby Podać Adres strony ?? o ile taka jest , czy tez podać adres do forum gry ? wystartować z Beta w razie bugów gracze by na bieżąco zgłaszali bezpośrednio do Adminów albo w temacie na forum serwera .

No chyba że są tacy pewni swojej pracy że wystartują już z Oficjalem :)

Stronka chyba będzie http://www.polishworld.pl/ bo są jakieś komunikaty z bazy, a wczoraj patrzyłem to nic nie było

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

No mam nadzieje, że start odbędzie się jutro bo naprawde nie ma gdzie grać :(

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Po 21 Administracja miała nam odpisywać na posty. Jak na razie widzę, że tu jest pusto od Admina... ;C

99523830871009328537.png

Opublikowano

Miałem zamiar grac tu ale widze ze raczej nie wypał bedzie a kazdy server to dno albo kopia xenoxmt2 -,-

Do Xenox'a nie porównuj dobrze? o.O...

Po raz 1 widzę w metku mapa Polski itp . Na prawdę to jest serw jedyny w swoim rodzaju.

A nie "KOPIA XENOXA" ...

99523830871009328537.png

Opublikowano

Wez czlowieku, pier..olnij sie mocno w czolo.

Piszesz ze startu nie bedzie jutro,pojutrze i za tydzien i wgl nie ruszy, a ty piszesz ze zagrasz?

to jest kurwa moje założenie imbecylu, że tak będzie a jeżeli serwer ruszy to zagram użyj szarych komórek jebany baranie zanim się wypowiesz ćwicz mózg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...