Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co prawda, to prawda. Po co wachlarze dodają w przeddzień startu? Można było je dodac z jakimś patchem. Co do zbugowanego klienta, to jestem przeciwny, bo wiele osób będzie narzekało na bugi.

No ale o północy pisali że client skończony i przetestowany, więc dlaczego go jeszcze nie ma ? :/

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Szkoda że jeszcze nie ma ani strony ani clienta.. mam nadzieje że dzisiaj wbije! *___*
Zapraszam do Zakonu Smoka! : DD

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Gdybyscie niedlugo wystartowali to by bylo zajebiscie.
Poki co Ethana jest off i ludzie raczej tutaj by zawitali, a ethana by stala pusta ^^

Opublikowano

Nawet z internetem 1mb (jak ja ;D) zdążycie pobrać go w 3h ! Ludzie !

Nawet jeśli dadzą go o 14 , to spokojnie do 18-20 godziny (zależy kiedy start) go ogarniecie , proste ! Pjona !

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Zagram na 99% prezka 9/10 serwer 10/10 :) Wreszcie sie doczekalem ..

Ale zauwazylem ze w shopie jest tarcza na woja, sure, ninje a szamana brak..

Ladne bronie i zbroje . i brak painta

Opublikowano

Już można mieć własna opinie na temat teamu serwera, prezentacja była zrobiona 10 dni temu. Wtedy team zamiast robić klienta, naprawiać błedy, odpisywał tu w prezentacji co drugi post. A jak start miałbyć wczoraj/dzis to oni teraz dopiero zajmuja sie bledami, i nawet nie odpiszą. To tak sie robi? Odpisywać każdemu kto zada pytanie zamiast zając sie grą, dziś start klienta nie ma, strony też, o forum nawet nie wspomne... Albo dzisiaj startu nie bedzie, albo dadza klienta o godzinie 15:00, 300 osób bedzie pobierać z jednego hostingu i bedzie transfer 50kb/s a start 18/19 pewnie. Tak to jest jak administracja nie myśli przed startem tylko w dniu startu, o błedach. Liczyłem ze pogram w ten weekend długi bo nie ma serwera zadnego a tu lipa. Nie wieze ze dzis wystartuje ;) lecz zobaczymy....

Opublikowano

Tak szczerze to nie wiedziałem, że te zbroje zmieniliście na tak brzydkie -.- Są okropne. Wolałbym i pewnie nie tylko ja, żebyście zmienili na te co były wcześniej. I jakoś nie przemaia to do mnie, że tamte będą od 180-250lv bo zaczym to będzie to minie trochę.

Te bronie są ładne, ale w ogóle nie pasują do zbroi. Zróbcie coś z tym bo to przeraża....

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Tak szczerze to nie wiedziałem, że te zbroje zmieniliście na tak brzydkie -.- Są okropne. Wolałbym i pewnie nie tylko ja, żebyście zmienili na te co były wcześniej. I jakoś nie przemaia to do mnie, że tamte będą od 180-250lv bo zaczym to będzie to minie trochę.

Te bronie są ładne, ale w ogóle nie pasują do zbroi. Zróbcie coś z tym bo to przeraża....

Ile razy trzeba pisać że tamte stare są tylko na lvl 180+ ?!

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Już można mieć własna opinie na temat teamu serwera, prezentacja była zrobiona 10 dni temu. Wtedy team zamiast robić klienta, naprawiać błedy, odpisywał tu w prezentacji co drugi post. A jak start miałbyć wczoraj/dzis to oni teraz dopiero zajmuja sie bledami, i nawet nie odpiszą. To tak sie robi? Odpisywać każdemu kto zada pytanie zamiast zając sie grą, dziś start klienta nie ma, strony też, o forum nawet nie wspomne... Albo dzisiaj startu nie bedzie, albo dadza klienta o godzinie 15:00, 300 osób bedzie pobierać z jednego hostingu i bedzie transfer 50kb/s a start 18/19 pewnie. Tak to jest jak administracja nie myśli przed startem tylko w dniu startu, o błedach. Liczyłem ze pogram w ten weekend długi bo nie ma serwera zadnego a tu lipa. Nie wieze ze dzis wystartuje ;) lecz zobaczymy....

typie masz coś z banią? Chyba ci Administracja pisała że nie ma czasu odpisywać cały czas na posty bo naprawiają błedy itd...

Opublikowano

PolishWorld Dostępny

Ostatnio: dziś, 10:39

Napisz coś, jezeli znowu jakieś problemy to po prostu sie przyznaj zamiast znowu ukrywać i wieczorem napisać że nie bedzie startu .......

Tak szczerze to nie wiedziałem, że te zbroje zmieniliście na tak brzydkie -.-
Są okropne. Wolałbym i pewnie nie tylko ja, żebyście zmienili na te co
były wcześniej. I jakoś nie przemaia to do mnie, że tamte będą od
180-250lv bo zaczym to będzie to minie trochę.

Ty sie módl żeby wystartował w ogóle a nie pierdolisz -,- Ta gra ma 7 lat i tak nikt nie patrzy na grafike.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Dla twojej wiadomości. Gdy prezka byłą robiona 23 kwietnia pisał, że do 10 dni doda clienta itp. wiec ma jeszcze czas do dzis wieczór zeby słowa dotrzymać, wiec jak nie wiesz to sie kurwa nie udzielaj. przez takich ludzi metin z fajne gry zamienia się w taką, przez której graczy można kurwicy dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...