Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona : Brak

Forum : Brak

Client : brak

info o starcie : brak

Good Job ! Powodzenia z dzisiejszym startem. :)

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział start dzisiaj, albo jutro. Nie wiesz o co chodzi. Nie wypowiadaj się.

Opublikowano

to ci oni teraz robia.. zaraz sam zrobie strone

Opublikowano

Weź wyjdź stąd i idź na tą zasraną ethane i nie piernicz. Bo client już jest strona też tylko Gm nie podał. -.- A info o starcie było. Dzisiaj albo jutro.

Nie spamuj i nie nabijaj postów bo to żałosne. Ta wasza ethana nie lepsza padła po 20minutach bo bugi i musieli cała noc robić. Pozdro.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Siemanko nie chce mi sie czytac 42 stron .

A mianowicie , w prezentacji zobaczylem ze jest 6/7 Bon . I teraz zapytanie czy jest : Odp Na woja itp ? Czy tylko do expa ? ;]

Opublikowano

Siemanko nie chce mi sie czytac 42 stron .

A mianowicie , w prezentacji zobaczylem ze jest 6/7 Bon . I teraz zapytanie czy jest : Odp Na woja itp ? Czy tylko do expa ? ;]

Pewnie został usunięty , ale mamy się dowiedzieć na starcie . ;)

Opublikowano

Skoro Client jest to lepiej by było gdyby był podany link, bo nie każdy ma szybkiego neta i będzie potrzebował więcej czasu na jego ściągniecie.

Piona !

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział start dzisiaj, albo jutro. Nie wiesz o co chodzi. Nie wypowiadaj się.

Start dzisiaj , albo jutro , ewentualnie za miesiąc , maxymalnie za rok , prawdopodobnie wcale

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że ten serwer wystartuje lepiej niż Ethana :) i nie będzie żadnych problemów z samego poczatku :P

Szkoda, że tylko 2 HA jest, ale pewne z czasem będzie jakaś rekrutacja

Piona !

Opublikowano

Lepiej, aby serwer wystartował później, ale w lepszym stylu, poprawienie.
Widać, że administracja się stara i cały czas coś robi, a więc nas nie olewa i na pewno nie oleje.
Trzeba czekać i tyle. Nie piszcie bezsensownych postów, na które odpowiedzi zostały już podane.
Pozdrawiam.

a45e42aae9.png

Opublikowano

Start dzisiaj , albo jutro , ewentualnie za miesiąc , maxymalnie za rok , prawdopodobnie wcale

Po co się wypowiadasz jak gówno wiesz? Idź się naucz hejtować, albo na ta swoją ethane i sie nie wpierdzielaj tam gdzie nie powinieneś.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Po 1 Admin was nie olewa ,to ,że nie daje żadnego infa świadczy tym ,że zajmuje się serwerem i chce dla nas czyli dla graczy jak najlepiej ,spokojnie info napewno będzie ale później dopiero mamy 12:30 spokojnie do tej 20 jeszcze czas :))

Opublikowano

Po co się wypowiadasz jak gówno wiesz? Idź się naucz hejtować, albo na ta swoją ethane i sie nie wpierdzielaj tam gdzie nie powinieneś.

Mowiłeś coś? Czy to tylko gnój parował .. ?

Opublikowano

Weź wyjdź stąd i idź na tą zasraną ethane i nie piernicz. Bo client już jest strona też tylko Gm nie podał. -.- A info o starcie było. Dzisiaj albo jutro.

Nie spamuj i nie nabijaj postów bo to żałosne. Ta wasza ethana nie lepsza padła po 20minutach bo bugi i musieli cała noc robić. Pozdro.

Spokojnie :) Po co taki bluwers.. Zaznaczam że jestem po niczyjej stronie. :)

O ile się nie myle gwarantowany srart jest na dziś :) ale się na to nie zanosi. ;)

czekamy... ;>

Opublikowano

z tego co widzę to administrator serwera przegląda ten temat to by mógł się łaskawie wypowiedzieć co i jak ze startem

Opublikowano

Pierwszy raz od roku jakiś serwer metka zmusił mnie do podłączenia starego kompa i znalezienia na nim passów do mpc. Zagram i czekam z niecierpliwością.

kto mnie pamięta pw :p

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Gadanie typu "start dzisiaj albo jutro" można przeciągać do usranej śmierci...

Wpierw była mowa, że start 1/2, teraz 2/3... Ciekawe jak długo będzie przeciągany :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...