Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy ale z powodu kilku bugów w kliencie nie został on dodany dzisiaj w nocy. Klienta wrzucimy na hosting tak szybko jak będzie to możliwe.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystartujcie sobie o 20/21 , a nie 17 , niech wszystko będzie przygotowane .

A jeżeli będą dalej problemy to jutro rano..Lepsze to niż bugi ;)

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Droga administracjo PolishWorld! Poczekamy na ten serwer nawet do jutra ale żeby był dopracowany(w miarę bez podstawowych bugów).

Oczekujemy też żę serwer postoi pierwsze 30 minut bez offa przez ddosy. Postarajcie się Bo szkoda by było zmarnować takie cacko :>

Oczekujący na PolishWorld! RiSu!

Opublikowano

Wlasnie , zawsze jak juz wchodze do kompa to pierwsze co wbijam w neta i na prezke PolishWorld by patrzec czy juz link dodali:)

Hahaha :D Ja tak samo! :>

Opublikowano

Mhm, to czekamy na clienta. :P W jakim królestwie gracie? :D Ja Zakon Smoka :DD

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ja do Piratów dojdę. Lepiej że by było mniej bugów każdy miał clienta na czas niż ze by start był dzisiaj i ciągłe offy.

Opublikowano

Jak będzie co chwile off'ać to bedzie taki sam serwer jak inne. Serwer straci ponad połowe graczy, bo start będzie lipny. Radze nie startujcie za szybko tak ja inni, bo gracze tego chcieli. Wystartujecie za szybko i połowa graczy wam odejdzie. Jeśli bedzie to samo co na Eth**a to nie gram tutaj.

Opublikowano

z niecierpliwością czekam na start, niestety admini ethany okazali się niedouczeni, mam nadzieję, że w waszym przypadku jest inaczej

Opublikowano

jednak się rozmyśliłem nie zagram tutaj: hwangi, słabe efekty świecenia się takie piksele że szok 2 adminów, ciężko będzie cokolwiek ogarnąć. ale życzę powodzenia ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Mam pytanie na kiedy jest zaplanowany start?

nigdzie nie wyczytałem ^^

facepalm-300x216.jpg

A czy prezentacje w ogóle odpalałeś ? Na początku piszę ci wyraźnie.

Nawet jeśli to stronę poprzednią i jeszcze 10 dalej masz spam kiedy start.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

jednak się rozmyśliłem nie zagram tutaj: hwangi, słabe efekty świecenia się takie piksele że szok 2 adminów, ciężko będzie cokolwiek ogarnąć. ale życzę powodzenia ;]

Wolisz grać na ethana? serwie który po 30 minutach padl i do teraz nie działa?

Opublikowano

Wolisz grać na ethana? serwie który po 30 minutach padl i do teraz nie działa?

do teraz nie działa? szkoda że nockę grałem :}

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

no ja zagram. ale system ulepszen zbrojek jakis dziwny jest :P bo ostatnie stalki mi sie nie podobaja. dodalbym jakies odjechane hwangi. np takie jak sa na Glador. a swiecenie zbrojek jak najbardziej mi sie podoba. dodal bym jeszcze bankiera. i nowe bronie . duzo broni wiecej czasu na gre :D

Opublikowano

Tamten serwer to jeden wielki niewypał, nie polecam tam grać. Czekamy teraz aż ten serwer ruszy z pompą. Ważne, aby tylko tu działała stronka i logowanie. No iżeby nie wywalało co 5min, tak to będzie ok :)

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej powiedzieli serwer Etha*a to niewypał bugi pada logowanie itp. Czekam na start.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Co reklamujesz w sygnaturze Ethane? Paszo Won!

Reklamuje bo miałem tam grać ale niestety administartorzy walą w chuja więc chyba idę na polishWorld a sygny nie zdążyłem zmienić więc proszę nie hejtuj tylko odpowiedz na pytanie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...