Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może Polish byś sie wypowiedział bo każdy chcę znać co sie dzieje z serwerem kiedy srart client strona i wql??

kkgo.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka błędów/poprawek, które powinniście wprowadzić:

1) Zróbcie system ulepszeń po kolei, bo się nie można połapać

2) Nie ma tarczy smoka.

3) Stalki w npc? ;/ "Rzalowo" ;d

Kilka pytań:

1) Kiedy start (data, godzina)?

2) Skąd bierzemy ulepszacze?

3) Serwer pod IS?

4) DMG klas wyrównane, czy zróżnicowane? :)

Jak byś dokładnie przeczytał prezentacje gildii to byś się all dowiedział :)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Może Polish byś sie wypowiedział bo każdy chcę znać co sie dzieje z serwerem kiedy srart client strona i wql??

Konto na MPC Polish ma zalogowane a tak naprawdę pracują nad serwerem więc nie oczekujcie że coś teraz napiszą :)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Dzisiaj start raczej się nie odbędzie ponieważ mamy problem z serwerownią, i wszystko co zrobiliśmy wczoraj dzisiaj musimy robić to jeszcze raz.

Co do Klienta (Przepraszamy miał być on dodany dzisiaj w nocy lecz z powodu kilku błędów musimy to naprawić do końca aby nie było bugów).

Postaramy się to zrobić jak najszybciej abyście już dzisiaj mogli go ściągnąć.

Niestety mamy tak dużo pracy że brakuje nam czasu na odpisywanie na posty w Zapowiedzi. Serdecznie za to przepraszamy.

Jeżeli dzisiejsze wszystkie prace odbędą się bez problemów. To start odbędzie się jutro. O wszystkim będziemy was informować na bieżąco.

Pozdrawiamy team PolishWorld i jeszcze raz przepraszamy za opóźnienia.

Opublikowano

Mam jedno pytanko co do serwera, wiecie moze ktoś skąd bronie na 75lv zdobyc. Nie moge nigdzie znaleźć, chińskie ogniste petardy beda na serwerze? :P

Opublikowano

Dzisiaj start raczej się nie odbędzie ponieważ mamy problem z serwerownią, i wszystko co zrobiliśmy wczoraj dzisiaj musimy robić to jeszcze raz.

Co do Klienta (Przepraszamy miał być on dodany dzisiaj w nocy lecz z powodu kilku błędów musimy to naprawić do końca aby nie było bugów).

Niestety mamy tak dużo pracy że brakuje nam czasu na odpisywanie na posty w Zapowiedzi. Serdecznie za to przepraszamy.

Jeżeli dzisiejsze wszystkie prace odbędą się bez problemów. To start odbędzie się jutro. O wszystkim będziemy was informować na bieżąco.

Prawie jak telekomunikacja Polska xD "Pozdrawiamy team PolishWorld i jeszcze raz przepraszamy za opóźnienia." , "Dzisiaj start raczej się nie odbędzie ponieważ mamy problem z serwerownią".

haha Bez kitu :D.

Co do serwera bardzo fajnie, i liczę na to, iż odbędzie się wszystko bezproblemowo. Napewno zagram : 3!

99523830871009328537.png

Opublikowano

Mozecie zmienic ten polysk zbroi? Jest on strasznie brzydki i widac pixele :C i ogolnie wywalic te zolte czerwone stalki bo sa tragiczne... Ale to oczywiscie pozniej jak bedziecie mieli wiecej czasu ^^

Opublikowano

I bardzo dobrze: )

Zróbcie wszystko na spokojnie, i jutro oby bez problemów .

Na serwerze i tak zawitam. :)

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Ja się nawet cieszę :) Najlepiej powoli, ale sprawnie bo będzie jak na Etha*a przy okazji dzieci wyjdą na świeże powietrze xD

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

mówie wam to bedzie niewypał jak z ethaną ;d

To czemu masz sygne Et*any xD !?

99523830871009328537.png

Nowicjusz
Opublikowano

Np mam eq bez 6/7 to będe miec jakies szanse z kolesiem co ma eq 7b ?

Opublikowano

Dobra - 200 graczy ; ) .

Wiedzialem że się tak skonczy .

ok, proroku .

Nawet jakby miało być te " 200 " graczy mniej to dobrze, bo kto by chciał taką dzieciarnie na serwerze?

Szkoda że serwer nie startuje dziś, trudno - poczekamy do jutra i miejmy nadzieje że wystartuje na 100%!

Pozdrawiam .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Np mam eq bez 6/7 to będe miec jakies szanse z kolesiem co ma eq 7b ?

Nie zależy od tego czy masz 5bn. Czy 7. Wystarczy umiejętność gracza. Według mnie np szaman smok, oraz ninja dagger. Dają spokojnie radę w pvp bez 6/7 bn. Ale widzę, że ze zdobyciem tych bonów, nie będzie problemów. Także nie masz o co się martwić ^^

99523830871009328537.png

Opublikowano

Po 1, ziomuś. Nie denerwuj się,zluzuj gacie. Jestem w tym temacie 1 raz, myślisz że chcę mi się wszystko czytać? Boże. Tak jak powiedziałem zluzuj gacie,ziomuś.

+1 dla kolegi. Trochę na łatwiznę z tymi stalkami.

"Ziomuś" możesz sobie mówić do swoich kolegów ( o ile ich masz ) . 1 raz w temacie ? To co prezentacji nie czytałeś ? Masz tam praktycznie wszystko podane co do startu ... Zluzuj gacie , ziomuś :>

Opublikowano

"Ziomuś" możesz sobie mówić do swoich kolegów ( o ile ich masz ) . 1 raz w temacie ? To co prezentacji nie czytałeś ? Masz tam praktycznie wszystko podane co do startu ... Zluzuj gacie , ziomuś :>

Spokojnie. Nie warto. Gacie luzują w pierdlach. A tutaj jedynie to może kompa off i na dwór wyjść ; 3

99523830871009328537.png

Opublikowano

HAHAHA wy z tym nie wystartujecie takie cos bug na bugu bedzie hahahahaha dobra nq. Qash0 :-)

Kolego. Nie wiesz , nie wypowiadaj się. Taka złota zasada. Po 2 . Raporcik poleciał.

Niech Cię nie interesuje to czy będzie bug na bugu. Nie chcesz nie graj. Nie będziesz grał, to po co się tu wypowiadasz?

Nie rozumiem tej polityki dzieci....

99523830871009328537.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...