Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc sam nie wiem ;D Wypracowanie można pisać w formie rozprawki więc jak dla mnie powinni to zaliczyć. Rozprawka to rodzaj wypracowania, które ma specjalną formę.

@

Specjalna forma czyli teza, argumentacja itd...

owszem można napisać charakterystyka w rozprawce , ale temat był podany napisz charakterystyke

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nooo ekstraaa ;/// jeszcze teraz mi kumpel piszę ze pesel to my mielismy wpisac a nie nauczyciele -.-

nauczyciel ma dopilnować że macie wpisać , jakie was kurwa nauczyciele uczą ? wtf ??

Opublikowano

tzn on mowil ze jakis pesel mamy z tej karteczki przepisac, ale ja myslalem ze jak ktos nie chce to nie musi -.- przeciez nauczyciel bd wiedzial jak sie nazywam to po co mu moj pesel?

Opublikowano

Jak ze wszystkich testow nie bede mial 70ptk to mnie chyba szlag trafi

Polski byl zwalony, caly weekend uczylem sie rozprawki a tu dupa, i jeszcze jutro przyrodnicze beda ciezkie zwlaszcza ze nic sie na fizyce nie uczymy i umiem z niej tyle co w podstawowce ;d

Opublikowano

tzn on mowil ze jakis pesel mamy z tej karteczki przepisac, ale ja myslalem ze jak ktos nie chce to nie musi -.- przeciez nauczyciel bd wiedzial jak sie nazywam to po co mu moj pesel?

jeśli nauczyciel nie wpisał za ciebie to pożegnaj się z pkt , musisz sam sobie wpisać /

Opublikowano

Endriex dostaniesz punkty jak najbardziej :) Za pracę nie na temat mogą Ci zabrać za treść 4pkt. reszta zależy jak napisałeś językowo itd. EpicOne źle mu powiedziałeś :P Za tzw. lanie wody są punkty ale maksymalnie 6 ;) Pani od polskiego jeszcze dzień przed mówiła, że jak czegoś nie możemy napisać to lać wodę :D

Opublikowano

tak czy siak system przyznawania punktów jest całkiem spoko dla tych co mniej się uczyli już gorzej dla tych co troszkę więcej ;)

Przypominam, że punkty dostaje się za procenty z danego testu pomnożone przez 0,2 ^_^

Opublikowano

Ja pieeeerdole xDD jaki geniusz,no nie wierze xD

Ty wiesz plebsie,że to nie nauczyciele z twojej szkoły sprawdzają te egzaminy ;__:?

btw. z histori/wosu 66%,z polaka 70% ;_: nie jest zle..

z matmy jak bdz 60% to cuuud...

Opublikowano

Ja pierdole xDDD cecha mylona często z odwagą to ... ryzykanctwo xDDD hahahaha tylko ja zaznaczyłem cwaniactwo?

nie nie tylko ty.. pojebane to było -.-

Mam takie pytanie.

Z nerwów wysypałem się na ostatnim zadaniu i zamiast bohatera literackiego napisałem o bohaterze narodowym :( Był to Lech Wałęsa.

Czy są książki z jego uczestnictwem i czy komisja uzna mi pare punktów za ortografie czy styl mimo tego że moge mieć opis nie na temat?

Jak można się denerwować przy tym gównie?

Opublikowano

ooo rany... kamień spadł mi z serca xD

dzięki wam 4x i 6x up. Myślałem że EpicOne sie na wszystkim zna bo dużo pisał i dlatego ;)

Jak można się denerwować przy tym gównie?

gdybyś miał rodziców,którzy wyrobili sobie bardzo dobrą reputacje wśród sąsiadów i innych ludzi i nie dopuszczą żeby ich syn trafił do zawodówy oraz technikum to napewno byś trzesiał portkami :unsure:

Opublikowano

ooo rany... kamień spadł mi z serca xD

dzięki wam 4x i 6x up. Myślałem że EpicOne sie na wszystkim zna bo dużo pisał i dlatego ;)

gdybyś miał rodziców,którzy wyrobili sobie bardzo dobrą reputacje wśród sąsiadów i innych ludzi i nie dopuszczą żeby ich syn trafił do zawodówy oraz technikum to napewno byś trzesiał portkami :unsure:

mój błąd z tymi pkt ,

Co si przejmujesz głupimi sąsiadami ?

Opublikowano

mój błąd z tymi pkt ,

Co si przejmujesz głupimi sąsiadami ?

yhy... powiem ci jaki komentarz rzuciła moja mama przed egzaminami.

"jeżeli nie bedziesz mieć powyżej 80 punktów z egzaminów to uczysz sie ze mną przez całe wakacje do września"

Opublikowano

yhy... powiem ci jaki komentarz rzuciła moja mama przed egzaminami.

"jeżeli nie bedziesz mieć powyżej 80 punktów z egzaminów to uczysz sie ze mną przez całe wakacje do września"

to jest twoja decyzja , na ile napiszesz to napiszesz powinnna to uszanować .

Opublikowano

to jest twoja decyzja , na ile napiszesz to napiszesz powinnna to uszanować .

najwidoczniej nie masz takich rodziców wiec niewiesz jak to jest...

Opublikowano

Oglądając arkusze CKE na jutro, mogę wam doradzić, że powtórzenie wzorów geometrycznych, oraz działu zw. z prądem (fizyka) powinno być waszym dzisiejszym obowiązkiem.

Dowody

Mam takie pytanie.

Z nerwów wysypałem się na ostatnim zadaniu i zamiast bohatera literackiego napisałem o bohaterze narodowym :( Był to Lech Wałęsa.

Czy

są książki z jego uczestnictwem i czy komisja uzna mi pare punktów za

ortografie czy styl mimo tego że moge mieć opis nie na temat?

Nie na temat, 0 punktów, gwarantuję ci to

miałem tak raz

@up zakładam dlatego, że nauczyciele wpajają iż jest to nasza przyszłość :P

Źle napiszesz = masz mało punktów = do liceum biorą najlepszych, czyli tych co mieli najwięcej = nie dostajesz się = zawodówka/chujowe technikum = McDonalds

Udowodnij mi że tak nie jest.

@down

na próbnym

Opublikowano

Dowody

Nie na temat, 0 punktów, gwarantuję ci to

miałem tak raz

Źle napiszesz = masz mało punktów = do liceum biorą najlepszych, czyli tych co mieli najwięcej = nie dostajesz się = zawodówka/chujowe technikum = McDonalds

Udowodnij mi że tak nie jest.

To ile to już razy 3 klasę powtarzasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...