Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaha ale sie stresujecie przed tym testem xdd ja wogole sie nie ucze, a jakos dalem rade wyciagnac polski i hist srednio w okolicach 80% :D wypracowanie mi dobrze poszlo, pewnie bedzie maximum punktow :D hehehe nie po to sie psa ktory jezdzil koleja czytalo, zeby o nim teraz nie napisac ;DDD ja tam zycze wszystkim dziewczyną i chlopaka jutro powodzenia, sam mam nadzieje ze napisze na 90% minimum

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahaha ale sie stresujecie przed tym testem xdd ja wogole sie nie ucze, a jakos dalem rade wyciagnac polski i hist srednio w okolicach 80% :D wypracowanie mi dobrze poszlo, pewnie bedzie maximum punktow :D hehehe nie po to sie psa ktory jezdzil koleja czytalo, zeby o nim teraz nie napisac ;DDD ja tam zycze wszystkim dziewczyną i chlopaka jutro powodzenia, sam mam nadzieje ze napisze na 90% minimum

Jeżeli w gimnazjum przytaczasz przykłady lektur z podstawówki to wiedz że jesteś debilem.

Opublikowano

A będę miał z ciebie bekę jak z 30% dostaniesz :D

Qardius.png
Opublikowano

Dowody

Nie na temat, 0 punktów, gwarantuję ci to

miałem tak raz

Źle napiszesz = masz mało punktów = do liceum biorą najlepszych, czyli tych co mieli najwięcej = nie dostajesz się = zawodówka/chujowe technikum = McDonalds

Udowodnij mi że tak nie jest.

@down

na próbnym

twierdzisz ze lepsze technika sa gorsze od liceum? Wybieram sie do zlotego liceum gdzie liceum lo1 kryje sie

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Dowody

Nie na temat, 0 punktów, gwarantuję ci to

miałem tak raz

Źle napiszesz = masz mało punktów = do liceum biorą najlepszych, czyli tych co mieli najwięcej = nie dostajesz się = zawodówka/chujowe technikum = McDonalds

Udowodnij mi że tak nie jest.

@down

na próbnym

Twoje rozumowanie jest poniżej krytyki.

Twierdzisz, że Technikum = McDonalds?

Zostawię to bez komentarza..

Opublikowano

2up

technikum bez studiow, gorsze od zawodowki, bo pojdziesz do mc, albo jakiegos tesco za 1300, po zawodowce bedziesz kopal rowy, czy cos robil, i zarovisz duzo wiecej, moze nie na kopaniu rowow doslownie, ale ludzie wola zatrudnic kolesia po zawodowce, ktory ma jakies doswiadczenie w robocie niz kogos kto jest potechnikum :D

x@up

ja na swoim egzaminie mialem powolac sie na jakies przyklady z literatury w wypracowaniu, i napisalem o krolu maciusiu, krzyzakach, i kims z pana tadeusza, pamietam jaka beke mialem jak zobaczylem klucz w internecie, ze to ma byc cos innego, no ale innych ksiazek nie czytalem w gimbazie ... XDD okazalo sie, ze odjeli mi punkt za cos, i drugi za cos, i mialem reszte dobrze, wiec wszystko moze sie zdarzyc xD

Opublikowano

Ludzie oco chodziło z 21

Pytanie : była sobie klasa liczba chłopców to było 80% dziewczyn , a gdyby 3 doszło to by było po równo.

Ja zrobiłem to tak

4/5x = y

x+3=y

4/5x = y

x+3 = 4/5x /*5

4/5x=y

5x + 15 = 4x

4/5x = y

15= x

Tyle było dziewczyn. xD

Opublikowano

Przyrodnicze były trudne #strzelnica:P, a matma to była nawet łatwa, ale tak mi się chciało "lać" że szybko wyszedłem ;/

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

przyrodniczy bez komentarza, matma nawet nawet.

Ludzie oco chodziło z 21

Pytanie : była sobie klasa liczba chłopców to było 80% dziewczyn , a gdyby 3 doszło to by było po równo.

Ja zrobiłem to tak

4/5x = y

x+3=y

4/5x = y

x+3 = 4/5x /*5

4/5x=y

5x + 15 = 4x

4/5x = y

15= x

Tyle było dziewczyn. xD

ja to zrobiłem onaczej

Chłopcy 80% dziewczyn

3 chłopców = 20%

12 chlopców = 80%

12+3=15

może dziwne ale wyszlo XDDDDd

i na co komuś równania :>>

Opublikowano

przyrodniczy bez komentarza, matma nawet nawet.

ja to zrobiłem onaczej

Chłopcy 80% dziewczyn

3 chłopców = 20%

12 chlopców = 80%

12+3=15

może dziwne ale wyszlo XDDDDd

i na co komuś równania :>>

No, ja zrobiłem tak samo :) jeśli ładnie uzasadniłeś to powinno byc ok według mnie ;D

Opublikowano

15 dziewczyn, bok tego prawidłoego czworokątnego jeden 16, a ten trójkąt to boki podobne i kąty ;D

Przykro mi, bok miał wyjść 8, a bok krawędzi pierwiastek z 41

Matma łatwa, jedynie jeden błąd mam

Opublikowano

Jak będą liczyć ? Jednak nie mam żadnego błędu ale dopuszczam stratę jednego punktu na dowodzie (mozliwe ze czegos nie dopisalem ale wydaje mi sie ze dobrze) Z strata jednego ptk będę miał fulla? 20?

Opublikowano

Ja napisałem ze dwa małe trójkąty mają identyczne kąty i boki. Powinno być dobrze, ale jeżeli nie to macie rozwiązanie jakie wypadło mi do głowy w autobusie:

R3B7aih.png

....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...