Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole,chciałem iść do liceum.. z matmy jestem z słaby,a nadrobić to tylko z niemca mogę.

Czajcie to xDD :

Sposród podanych niżej powiedzień wybierz to, którego sens jest zgodny z przesłaniem fraszki OŻYWOCIE LUDZKIM.

A)Używaj swiata,póki służą lata

B)Każdy ma,to na co sobie zasłużył

C)Wszystko przeminie,sława nie zginie

D)Wszystko głupstwo wobec przemijania.

Ja zaznaczyłem odpowiedz A,jakim cudem w kluczu jest odpowiedz D?

Opublikowano

Ja pierdole,chciałem iść do liceum.. z matmy jestem z słaby,a nadrobić to tylko z niemca mogę.

Czajcie to xDD :

Sposród podanych niżej powiedzień wybierz to, którego sens jest zgodny z przesłaniem fraszki OŻYWOCIE LUDZKIM.

bo masz inna grupe

To chyba mamy inne źródła informacji..

Zdjęcie z punktacji przyjęcia do liceum

20130423162921.jpg

naprawde dziwne liceum,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Niby były 2 grupy na tych testach,ale na stronach podają tylko 1 grupę..

Ile bedzie trzeba czekac na oficjalne odpowiedzi czy czuś?

Opublikowano

https://www.youtube.com/user/TestyGimnazjalne2013/videos

możesz się pośmiać ;d z typa jak Ci to pomorze ;d
też piszę te testy. polski moze jakos... wiem że jestem mocny ale pisałem postać antygony pisząc "Balladyna" xD
treść charakterystyki jest i to na temat antygony... ale napisałem że to balladyna xD i jeszcze nieszczęsna alina sie tam znalazła (przed testem powiedziano mi że w balladynie była alina) to jej użyłem xD

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

YEAH KURWA!

17 Pkt! Zajebiste!

Zaznaczyłem na początku A, potem zmieniłem na D. Pros ^^^

Opublikowano

Nie przejmujcie się tymi punktami. Ja pisałem roku temu. Wyszło mi z matmy 23%, język polski 83% i angielski 70% i mnie lajtowo przyjęli do technikum na profil informatyczny.

A dodam, że informatyk musi opanować matematykę i fizykę do perfekcji bo bez tego ani rusz (i tak uważam, że fizyka mi się nie przyda) :>

photo261314.png

Opublikowano

Nie przejmujcie się tymi punktami. Ja pisałem roku temu. Wyszło mi z matmy 23%, język polski 83% i angielski 70% i mnie lajtowo przyjęli do technikum na profil informatyczny.

A dodam, że informatyk musi opanować matematykę i fizykę do perfekcji bo bez tego ani rusz (i tak uważam, że fizyka mi się nie przyda) :>

jeśli nie osiągnies pewnego progu to się nie dostaniesz.

Ciekawo jak jutro się popiszemy z przyrodniczych może być lipa może matma lepiej

Opublikowano

Jutro przyrodnicze i matma. Czego się bardziej boicie ? Ja osobiście matmy ;P

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Jutro przyrodnicze i matma. Czego się bardziej boicie ? Ja osobiście matmy ;P

matma luz , gorzej przyrodnicze :)

Opublikowano

Oglądając arkusze CKE na jutro, mogę wam doradzić, że powtórzenie wzorów geometrycznych, oraz działu zw. z prądem (fizyka) powinno być waszym dzisiejszym obowiązkiem.

Opublikowano

Oglądając arkusze CKE na jutro, mogę wam doradzić, że powtórzenie wzorów geometrycznych, oraz działu zw. z prądem (fizyka) powinno być waszym dzisiejszym obowiązkiem.

od miesiąca na matmie bierzemy objętości i pola figur , więc jest git jeszcze tylko powtórka ,

Daj linka do artykułu

Opublikowano

Czajcie to xDD :

Ten wiersz był o tym że nic nie jest trwałe w życiu. Że kiedyś i tak wszystko stracimy.

Czytanie ze zrozumieniem, miałeś to już w szkole? Czy jeszcze nie doszliście?

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Z nerwów wysypałem się na ostatnim zadaniu i zamiast bohatera literackiego napisałem o bohaterze narodowym :( Był to Lech Wałęsa.

Czy są książki z jego uczestnictwem i czy komisja uzna mi pare punktów za ortografie czy styl mimo tego że moge mieć opis nie na temat?

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Z nerwów wysypałem się na ostatnim zadaniu i zamiast bohatera literackiego napisałem o bohaterze narodowym :( Był to Lech Wałęsa.

Czy są książki z jego uczestnictwem i czy komisja uzna mi pare punktów za ortografie czy styl mimo tego że moge mieć opis nie na temat?

praca nie na temat ;/ równoznaczna z oceną ndst

Opublikowano

ejjjj jak zamiast wypracowania zrobilem rozprawke, bo dobrze ja umiem to mi uznaja co nie?

nie , miałem tak samo zrobić , ale nie bo to praca nie na temat

Opublikowano

Szczerze mówiąc sam nie wiem ;D Wypracowanie można pisać w formie rozprawki więc jak dla mnie powinni to zaliczyć. Rozprawka to rodzaj wypracowania, które ma specjalną formę.

@

Specjalna forma czyli teza, argumentacja itd...

@EpicOne

To jak był podany, to raczej nie zaliczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...