Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ministerstwo obrony - Atak z zewnątrz

Ministerstwo Spraw wew. jak sama nazwa wskazuje sprawy wew czyli porządek publiczny

czyli jak cię bronią z zewnątrz to nie jest bezpieczeństwo obywateli ?? jeśli korea wyjebie atomówke w nas to będziemy czekać ?jak spadnie /

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

u mnie cała klasa jebnła się na pytaniu o tym judaizmie.. wszyscy zaznaczyli te swieczniki i tą ksiege a to kurwa dekalog i swieczniki

Ale ja moim tokiem myślenia, wywnioskowałem, że ta książka nie może być, bo były jakieś arabskie znaki i doszedłem do wniosku, że to jakiś koran czy coś :p

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Zadania ministerstwa obrony narodowej

kierowanie w czasie pokoju Siłami Zbrojnymi RP, przygotowywanie założeń obronnych państwa, w tym propozycji dotyczących rozwoju i struktury sił zbrojnych

realizowanie założeń, decyzji, postanowień i wytycznych Rady Ministrów w zakresie obrony narodowej

sprawowanie nadzoru nad realizacją zadań obronnych przez organy administracji państwowej, instytucje państwowe,samorządy, podmioty gospodarcze itp.

sprawowanie ogólnego kierownictwa w sprawach wykonywania powszechnego obowiązku obrony

zawieranie umów międzynarodowych, wynikających z decyzji Rady Ministrów, dotyczących udziału polskich kontyngentów wojskowych w międzynarodowych misjach pokojowych i akcjach humanitarnych oraz ćwiczeń wojskowych prowadzonych wspólnie z innymi państwami lub organizacjami międzynarodowymi

Źródło: www.wikipedia.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z wosu było jeszcze to pytanko kogo wybierają tam ci ktoś xDD i ja dałem burmistrza,Pani od wosu też mówiła,że burmistrz a tutaj rada ;__;

Opublikowano

Boje się :<

Pokopane jest w tych prawda, fałsz... I nie ma arkusza :<

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Boje się :<

Pokopane jest w tych prawda, fałsz... I nie ma arkusza :<

jest arkusz , ale do innej grupy

Opublikowano

Whops złe okno otworzyłem <3

Ale błędne odp. bo odp. do innej grupy niż jest arkusz

76561198009257917.png

Opublikowano

Złe odpowiedzi...

odpowiedzi akurat do mojej grupy , ale nie mam arkusa do tych odpowiedzi

Opublikowano

Niieee no kurwa xD dają zadania o judaizmie, a się założe,że tam kurwa w iranie napewno nie mają na testach o ile jakieś mają pytania o chrzescijanstwie

Opublikowano

Zresztą, po co wgl. uczą w szkołach o religiach? ;_; Wg. mnie to jest zbędne... A w ogóle nie przypominam sobie, aby nam mówili o tych świeczkach itp...

76561198009257917.png

Opublikowano

Niieee no kurwa xD dają zadania o judaizmie, a się założe,że tam kurwa w iranie napewno nie mają na testach o ile jakieś mają pytania o chrzescijanstwie

Całe szczęście jestem obrzezanym żydem i wiedziałem żeby zaznaczyć menorę i dekalog, którego potem wy przejęliście.

Opublikowano

Zresztą, po co wgl. uczą w szkołach o religiach? ;_; Wg. mnie to jest zbędne... A w ogóle nie przypominam sobie, aby nam mówili o tych świeczkach itp...

religia mi nie przeszkadza ale powinni o takim czymś ucyzć

nie do tej grupy co podałem

Opublikowano

Takie coś powinno być uczone na specjalnym przedmiocie, a nie na polskim ;_;

76561198009257917.png

Opublikowano

rozprawka rozprawka a tu taki chu... jak słonia nos ;f

charakterystyka....

btw ja pisałem o rudym i zrobiłem 2 błędy rzeczowe ;f

a jak Wam poszlo ? ;p

@top jak sie uczysz to wzory z mat,chem,fiz. z humana jak sie pisze wypowiedzi ( rozprawka etc) i język obcy to czasy,słówka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...