Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up ilość punktów zamienić na procenty i procenty pomnożyć przez 0,2 wtedy dostajesz te punkty którą liczą się do liceum :)

Opublikowano

naraziee mi zajebiscie idzie ;ddd z humanistycznyh jestem bardzo dobry wiec bd mial duuzo punktow i dizsiaj dalem rade sciagnac :D hahaha ladnie bd mial z 80-90% sreednio i z ocen duzo tylko musze popoprawiac i bd mial ze 140 punktow i sie dostane do liceum a nie do jakiegos techinkum czy zawodowki zeby potem w macu pracowac hahahahahah

Napluje ci na mordę jak będziesz czyścił mi buty.

PS: Z tego co mi wiadomo to odpowiedzi były pomieszane więc prawdopodobnie wszystko masz źle. Nie pozdrawiam.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

avangarda, dnia 24 Kwie 2013 - 19:31, napisał:

snapback.png

naraziee mi zajebiscie idzie ;ddd z humanistycznyh jestem bardzo dobry wiec bd mial duuzo punktow i dizsiaj dalem rade sciagnac :D hahaha ladnie bd mial z 80-90% sreednio i z ocen duzo tylko musze popoprawiac i bd mial ze 140 punktow i sie dostane do liceum a nie do jakiegos techinkum czy zawodowki zeby potem w macu pracowac hahahahahah

Przecież idioto odpowiedzi były wszystkie pomieszane więc pewnie większość źle będziesz mieć. Poza tym myślisz że Ty po liceum nie będziesz zapierdalał na kasie w Biedronce ?

Opublikowano

Przecież idioto odpowiedzi były wszystkie pomieszane więc pewnie większość źle będziesz mieć. Poza tym myślisz że Ty po liceum nie będziesz zapierdalał na kasie w Biedronce ?

Na liceum istnieją różne studia takie jak:

kierunek zarządzania hotelarstwem i rekreacją

bo najważniejsze w życiu jest to żeby dostać pracę

a jak tego dokonać gdy po dostaniu się do technikum nie ma już liceum? zadaj sobie pytanie dlaczego akurat tak ma być, że magister może nic nie znaczyć przy tak znacznym kierunku, mało znacznym jak

pracy nie ma w tym kraju dla ludzi. więc wnioskiem tego jest że istotnym elementem będzie: trzeba skończyć dobre studia takie jak MEDYCYNA. Jestem ciekaw jaki doktor poszedł na kible w mcdonaldzie? Dlatego przemyśl to co piszesz i nie musisz od razu tak robić.

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie dlaczego technikum dla was = zawodówka.

W technikum jest ciężej niż w LO i jest więcej przedmiotów. Po skończeniu masz zawód dzięki czemu możesz mieć hajs na opłacanie dalszych studiów.

A do LO pójdziesz, zdasz maturę albo i nie. I jak nie pójdziesz na studia to masz gówno.

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie dlaczego technikum dla was = zawodówka.

W technikum jest ciężej niż w LO i jest więcej przedmiotów. Po skończeniu masz zawód dzięki czemu możesz mieć hajs na opłacanie dalszych studiów.

A do LO pójdziesz, zdasz maturę albo i nie. I jak nie pójdziesz na studia to masz gówno.

Wnioskiem tego jest że technikum = patologia i inni ludzie z biednych domów którzy muszą pracować żeby opłacić studia.

Po liceum nic nie masz, ale za to łatwiej jest zdać ci maturę i wybrać kierunek studiów. Dodatkowo rok nauki mniej.

Po technikum enjoy twoja chujowa praca za grosze na opłacenie studiów, a liceum i studia za granicą = wygranie życia i bogactwo.

Zresztą podobnie jak po liceum, skończenie technikum również oferuje możliwość pracy w KFC czy innej "restauracji". Szukasz zawodu i kariery? To na chuj ci studia? zaoczne?

Opublikowano

Nie dziel ludzi na biednych i bogatych bo nikt nie ma wplywu z jakiej pochodzi chaty.

Technikum to nie tylko hotelarstwo czy cos tego typu, jest wiele innych po ktorych masz dobry zawod, przyszlosciowy. Znam osoby ktore pokonczy LO --> dobre studia i teraz je widuje w TESCO. Chyba kazdy sie domysli jako kto...

Opublikowano

Nie dziel ludzi na biednych i bogatych bo nikt nie ma wplywu z jakiej pochodzi chaty.

Technikum to nie tylko hotelarstwo czy cos tego typu, jest wiele innych po ktorych masz dobry zawod, przyszlosciowy. Znam osoby ktore pokonczy LO --> dobre studia i teraz je widuje w TESCO. Chyba kazdy sie domysli jako kto...

Implikujesz że studia = gówno, a dobry zawód jest po technikum?

Nie patrz na tamten post bo to troll post. Chodziło mi o studia. Zarządzanie turystyką i rekreacją, dziennikarstwo, aktorstwo, psychologia - to są gównokierunki po których widujesz ludzi w tesco.

I będę dzielił bo gardzę ludźmi biednymi, najczęściej są oni źle wychowani, nieobyci i niekulturalni.

Opublikowano

Filologia angielska, tez kierunek do maka? Moje zdanie jest takie ze po technikum moze mi sie nie chciec isc na studia, wiec wybieram ta szkole. Technik mechanik, po tej szkole masz lepszy zawod niz po niektorych studiach.

Opublikowano

Jak tam angielski? Wedlug mnie byl mega latwy. Sluchanie podchwytliwe. Moze 90%-100% bedzie :) A Wy jak?

Co dałeś w prawda fałsz ? Ja przysnąłem i nie wiedziałem kiedy pierwsze słuchanie minęło :D

A i co on chciał? Kubek?

Opublikowano

Implikujesz że studia = gówno, a dobry zawód jest po technikum?

Nie patrz na tamten post bo to troll post. Chodziło mi o studia. Zarządzanie turystyką i rekreacją, dziennikarstwo, aktorstwo, psychologia - to są gównokierunki po których widujesz ludzi w tesco.

I będę dzielił bo gardzę ludźmi biednymi, najczęściej są oni źle wychowani, nieobyci i niekulturalni.

WSadzasz wszystkich niezamożnych do jednego worka co jest bardzo płytkie. Najczęściej to właśnie biedniejsi ludzie są lepiej wychowani niż ci bogaci. :)

Opublikowano

Co dałeś w prawda fałsz ? Ja przysnąłem i nie wiedziałem kiedy pierwsze słuchanie minęło :D

A i co on chciał? Kubek?

Tak, kubek ;)

W prawda/fałsz dalem 3x P . A Ty?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Tak, kubek ;)

W prawda/fałsz dalem 3x P . A Ty?

Qrwa

Dałem PFP

Oni chyba mówili że ktoś musi zapłacić a nie że see?

Wkurzę się gdy się okaże że angielski gorzej poszedł mi od majcy. Z majcy mam 4 a z angielskiego same 5 :D

Opublikowano

Właśnie nie teraz mysle, że moze PFP było, bo tego drugiego nie byłem pewien więc możesz mieć dobrze ;))

Ja nie byłem pewien czy half past six to jest wpół do 6 czy 30 po 6 xD Zawsze mam problem z liczbami i godzinami :P

Opublikowano

Hahahah ja to samo! Ale potem w tym zadaniu z festiwalami zobaczyłem, że jest słowo "past" a potem "was" i ogarnąłem, że to musi być 5:30 :D

A no to ja tak nie zrobiłem, ja po prostu dyskretnie odwróciłem się w prawo i przepisałem :D

Opublikowano

half past six to jest 6:30 ... past to jest 'po'

wróćcie się do podstawówki, o ile pamiętam w 4 klasie już uczyli godzin:)

Chyba podstawowy zepsułem, właśnie w tym prawda/fałsz dałem to z tymi uczniami i nauczycielem że to prawda, a nie jestem pewien

Z kolei w rozszerzonym miałem mętlik przy beethovenie...i mam nadzieje że mi e-maila zaliczą bo napisałem na prawie 130 słów...a tam pisało 50-100 xD

Opublikowano

half past six to jest 6:30 ... past to jest 'po'

wróćcie się do podstawówki, o ile pamiętam w 4 klasie już uczyli godzin:)

Chyba podstawowy zepsułem, właśnie w tym prawda/fałsz dałem to z tymi uczniami i nauczycielem że to prawda, a nie jestem pewien

Z kolei w rozszerzonym miałem mętlik przy beethovenie...i mam nadzieje że mi e-maila zaliczą bo napisałem na prawie 130 słów...a tam pisało 50-100 xD

Cholera, to na początku miałem dobrze. Ja rozszerzonego nie pisałem. Wiedziałem że past to po, ale nie pamiętałem jak jest za i pomyślalem że może w połączeniu z half jest wpół do :D

1 błąd chyba, nie jest źle, zaokrąglą do góry to będę miał fulla.

Opublikowano

Uwaga chłopaki, bo wam żyłki popękają :D

Testy napisane, teraz tylko czekać na odpowiedzi, i wyloozować na resztę dnia ;)

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...