Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

straszne :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Historia 85%, Polski chyba 80%. Będzie dobrze xD Ale fakt nie, które pytania były doprawdy dziwne ;/ Jak wszyscy zobaczyli temat pracy to wszyscy się śmiali :P Wszyscy u nas w szkole: "Będzie rozprawka!", a tu guzik. Charakterystyka :P

Opublikowano

Historia całkiem była łatwa, ale z polaka to skopałem charakterystyke

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Matko boska!
Pierwszy raz przygotowałem się do rozprawki, a wyjebali charakterystykę! :<
No cóż, improwizowałem i jebnąłem Juranda ze Spychowa. ;______;
Historia i Wos były w miarę proste, bo większość wymagała dokładnego czytania poprzednich zadań, wracania się, czyli praktycznie bez nauki szło się obejść.
A co do obrazka tego... To było powstanie styczniowe czy listopadowe i co Ci 'ludkowie' na zdjęciu robili?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Z historii to rozpierdol na maksa..

z polaka byłem nastawiony na rozprawkę,chociaż charakterystyka łatwiejsza.Napisałem o Żośce z kamieni na szaniec.

Co napisaliscie w tym zadaniu z profesorem xDD? ja napisałem,że mam problem z interpunkcją i prosze o rade xD

Opublikowano

Ale były śniegi, więc stwierdziłem, że styczeń ;__; ale zaznaczyłem, że to czekający partyzanci, czy jakoś tak :p

Z historii to rozpierdol na maksa..

z polaka byłem nastawiony na rozprawkę,chociaż charakterystyka łatwiejsza.Napisałem o Żośce z kamieni na szaniec.

Co napisaliscie w tym zadaniu z profesorem xDD? ja napisałem,że mam problem z interpunkcją i prosze o rade xD

Ja dałem, że nie wiem jaka jest różnica między "bynajmniej", a "przynajmniej", bo tylko to mi wpadło w głowę..
Oszukałem ich, bo wiem jaka jest różnica. Mrahahahaaha B)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Wikipedia:Powstanie listopadowe, wojna polsko-rosyjska 1830-1831[5] – polskie powstanie narodowe przeciw Rosji, które wybuchło w nocy z 29 listopada na 30 listopada 1830, a zakończyło się 21 października 1831[6]. Zasięgiem swoim objęło Królestwo Polskie i część ziem zabranych (Litwę, Żmudź i Wołyń).

Mieli bronie, mundury i inny wojskowy stuff+ była to duża grupa, a nie 5-6 partyzantów.

Qardius.png
Opublikowano

Ja napisałem o Bilbo Vagginsie :D

Łatwe było.

Gdzie można sprawdzić wynik?

u mnie w szkole wszyscy o bilbo pisali wtf ? ja pisałem o rudym . Całkowite zaskoczenie z tą charakterystyką .

Hista prosta , wos średni ,

w pytaniu kto się zajmuje bezpieczeństwem

dałem że obrona narodowa

a polski średnie , głupie pytania , zobaczymy w czerwcu

jutro matematyka moze coś napiszemy :)

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Historia 85%, Polski chyba 80%. Będzie dobrze xD Ale fakt nie, które pytania były doprawdy dziwne ;/ Jak wszyscy zobaczyli temat pracy to wszyscy się śmiali :P Wszyscy u nas w szkole: "Będzie rozprawka!", a tu guzik. Charakterystyka :P

taa, gość który napisał 3x 'wszyscy' w 2 zdaniach i przecinek pomiędzy nie, które 80%. chyba 80% złych.

Opublikowano

Z moich obliczeń wynika że z historia wos mam 83% :D

@edit

pomyłka w obliczeniach mam 81,8%

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ok. 22 z hist. i wosu :<

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...