Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie źle coś policzyłem i bd miał mniej niż 50%... To wtedy się zabiję ;_;

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam 25/33

ale z tej histori pojebali coś

Jeśli wynaleźli maszyne parową to budowali fabryki no nie ? to spadła liczba robotników bo były maszyny no nie ?

Chyba że źlę myśle ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Miałem zamiar napisać o Mordimer Madderdin albo wieśku, czym willem ze "zwiadowcy" ale stwierdziłem że jest jebany klucz odpowiedzi, a co nie jest lektura to jest bee :C o Rudym coś napisałem.
Jutro najlepsza rzecz, nie jestem humanistą ale dobrze mi poszło. Matma będzie z 80-100% A z reszty 70-90%, dzisiaj z 70-90% wos i histeria a polak z 60-70%

Qardius.png
Opublikowano

Wg. mnie powinno być przemysłowy nie rolniczy ;_;

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Wg. mnie powinno być przemysłowy nie rolniczy ;_;

też tak myślę nie jest sprecyzowane bo mogło by też tak być że jak były maszyny to więcej ludzi do obsługi i wszyscy szli z rolnictwa , pojebało ich

Opublikowano

Ja uważam, że rolniczy :P Ktoś w końcu musiał nadzorować te maszyny :P Ja chcę aby tak zostawili :D

to ludzie od przemysłu od tego są

Opublikowano

Niech mi ktoś powie kto ogarnia ile było max pkt. z samej hisotrii? Wynagrodze!

33

76561198009257917.png

Opublikowano

No to wszyscy szli do przemysłu nie? To chyba logiczne, że spadek zatrudnienia był w rolnictwie :P Handel zawsze był i będzie. Jeśli ktoś musiał nadzorować maszyny to to się zalicza do przemysłu, więc jedyna odpowiedź jaka została to rolnictwo i tam odnotowano spadek zatrudnienia.

Opublikowano

No to wszyscy szli do przemysłu nie? To chyba logiczne, że spadek zatrudnienia był w rolnictwie :P Handel zawsze był i będzie. Jeśli ktoś musiał nadzorować maszyny to to się zalicza do przemysłu, więc jedyna odpowiedź jaka została to rolnictwo i tam odnotowano spadek zatrudnienia.

co ty pierdolisz , jeśli zbudowano maszyny , to po co ludzie ? maszyny robiły czarną robotę .

Opublikowano

No ale chyba ktoś nimi nadzorował. Ktoś musiał je sprawdzać czy poprawnie pracują, bądź czy są włączone.

to nie było ludzi mieszkających w miastach którzy są wykształceni (przemysł ) , przecież wystarczało kilku ludzi do właczania maszyn itd , więc 95% ludzi pracujących zostało zastąpione . Ale skąd rolników ?

Opublikowano

u mnie cała klasa jebnła się na pytaniu o tym judaizmie.. wszyscy zaznaczyli te swieczniki i tą ksiege a to kurwa dekalog i swieczniki

Opublikowano

No ale chyba ktoś nimi nadzorował. Ktoś musiał je sprawdzać czy poprawnie pracują, bądź czy są włączone.

No to chyba ludzie, którzy zostali zastąpieni przez maszyny to robili co nie? A rolnicy se dalej wykopywali ziemniaki z pola....

76561198009257917.png

Opublikowano

u mnie cała klasa jebnła się na pytaniu o tym judaizmie.. wszyscy zaznaczyli te swieczniki i tą ksiege a to kurwa dekalog i swieczniki

ja tak samo , przecież chrześijanie mają różanieć , i 10 przykazań ? wtf

Opublikowano

ja tak samo , przecież chrześijanie mają różanieć , i 10 przykazań ? wtf

ja tak samo xD

Do tego wszyscy na zdjęciu z powstaniem listopadowym, ja dobrze zaznaczyłem akurat.

Daj ktoś link do polskiego jak będzie :s

Opublikowano

Dobra, chuy z historia xD czekamy na polski,...

a to kolejne popierdolone pytania z wosu

Na próbnym miałem 100% , a teraz 4/6

15 min odczytywałem z tej tabeli nie mogłem się pomylic i źle mam jprd

dałem to 2 , a miało być 3

Kolejne

kto zajmuje się bezpieczeństwem i porządkiem

dałem że ministerstwo obrony , żal .

Przecież kto odpowiada a bezpieczeństwo ?

ja tak samo xD

Do tego wszyscy na zdjęciu z powstaniem listopadowym, ja dobrze zaznaczyłem akurat.

Daj ktoś link do polskiego jak będzie :s

też się na tym wyjebałem

Przecież był śnieg i byli w lesie to wiadomo że partyzanci ale , zapomniałem o tym że ich było za dużo '/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...