Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej kupuje, i to bardzo drogo, to bedzie jedna z najbardziej "szpanerskich" rzeczy na serwerze ;)

Dzieki Daniel ;)

P.S.

Ogłosiśc muszę jeszcz raz, że na razie nie planuje żadnych beta testów ;) Ale dzieki ze sie interesujecie i wychodzicie z inicjatywa ;)

Piszcie takze swoje propozycje dotyczace serwera ;)

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do budynków, to będzie je wam prawdopodobnie budował sam Admin, wg waszego uznania, czy przeslanego wzoru, gdyz raczej cuboida nie bede dawal, to w sumie nie FB ;)

damakos na pewno wystartuje hehe, za duzo roboty w to wlozylem i wkladam, zeby mial nei wystartowac, poza tym okolo 30 beta testerow widzialo juz w 80% gotowy serwer :)

Opublikowano

Dzieki, zapraszam wszystkich!

Przypomne jeszcze, ze obecnie nie planuje wiecej beta testow, a start na 90% 1 maja!

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy wbiję na serwer ;-;, bo na 20% jadę do Bogatyni...

A co do serwera do czekam, a jak pojadę do tej Bogatyni to się uduszę :D.

Jak będzie Vip około 10 zł to od razu kupuje :P, byłem beta-testerem przez 30 min., ale zawsze coś :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

O szkoda, ze tylko 30min, beta byly duzo dluzsze hehe :D

Zapraszam zapraszam ;)

Vipy przedstawiac sie beda nastepujaco:

Vip 15dni przelew 5zl

Vip 30dni przelew 10zl

Vip 90dni przelew 25zl

Vip 15dni sms 15zl

Vip 30dni sms 30zl

Nie polecam kupowania przez SMS, gdyz jak widac jest to 3x drozsze ze wzgledu na to, ze 50% zabiera sieć, 23 % VAT, 18% Podatek dochodowy, wyplata srodkow 3%, wiec malo co mi zostaje....

Opublikowano

Ok, skoro tak nalegacie, to start bedzie jakos wczesniej :)

Dzis ukonczylem od rana wszystkie teleportery na inne mapy, regiony, cuboidy itd :)

Takze gotowy i w pelni autmatyczny jest juz event WOjna krolestw, pliki serwerowe w 99% gotowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...