Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki za mily komentarz ;)

Co do serwera, pracujemy obecnie nad gorami, do okola Map ;)

Piszcie, jak macie jakies jeszcze propozycje ;)

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu znakomicie !!

Paper, odwaliłeś kawał na prawdę znakomitej roboty, wszystko wygląda wspaniale i jest dopięte na ostatni guzik!

Nie mogę doczekać się serwera,

Pozdrawiam !

Opublikowano

A portale będę na jednej mapie czy na różnych jak na jednej to zrób tak jak w metinie np. żeby dojść do czerwonego lasu trzeba było najpierw iść gore sochan potem las i czerwony las

Opublikowano

Niestey nie, dopracowywujemy szczegóły, dodam dziś:

- wyrzucenie "śmieciowych encahntów z siekiery" UKOŃCZONE

- Nowe Enchanty W 80% GOTOWE

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestey nie, dopracowywujemy szczegóły, dodam dziś:

- wyrzucenie "śmieciowych encahntów z siekiery" UKOŃCZONE

- Nowe Enchanty W 80% GOTOWE

Pozdrawiam

A możesz napisać jakę będę nowe enchanty czy to tajemnica?

Opublikowano

Encahnty to na razie tajemnica, sa z tym jeszcze male problemy, ale bedzie dobrze ;)

Sprawa wyglada tak, Lucznik moze uzywac innych broni, lecz nie posiada zadnych skili rycerza, czy mordercy, takze exp mu nie leci, gdy nie uzywa luku ;)

Wiec wlasciwie uzywac moze tylko luku ;)

Koszt zalozenia gildii, bedzie to od 2 000 do 5 000 i minimum prawdopodobnie 60lvl ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Realizuję teraz całkowicie inny pomysł, Nie będzie można enchantowac itemkow, Itemki będą dropiły już enchantowane.

Wydaję mi się, że to będzie dużo ciekawsze, bardziej w kimacie RPG, oraz będzie to coś innego niż na innych serwerach, gdzie trzeba enchanotwac Intemki :)

Jednak ten pomysł wymaga sporo wysiłku, zejdzie mi się pewnie do północy, no ale myślę, że warto !

Opublikowano

Proponuję ustawić tak sloty, aby lagów nie było (bo pluginów sporo). Lepiej, żeby ludzie czekali na wolny slot, niż odstraszały ich lagi.

Co to za texturepack co jest na screenach? Będzie on wymuszany, czy można mieć dowolny?

Opublikowano

Zawsze można mieć dowolny, wystarczy włączyć odpowiednią opcję w opcjach ;)

Powiem Ci szczerze, że jeśli chodzi o zużycie procesora i ramu, to serwer mnie bardzo milo zaskakuje :) Potwierdzily to beta testy :) Pluginów jest mniej, niż Ci się wydaję :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Startuj już ten serwer błagam czekam już 42 h na tym pieprzonym MPC i same powtóry "Zapraszamy na serwer 1.5.1 frakcje" OMG to jest wku***** zaśmieca tylko MPC czekam na porządny serwer który jest rzadko a nie 500 serwerów "SV + FRAKCJE!" Wchodze na taki serwer a tam FB (+,_,+) Elo Czekam na start bo serio dobija mnie już to..

Opublikowano

Wcalę Ci się nie dziwię kolego, choć te serwery są bardzo fajne, to jednak ile można ;)

Dlatego właśnie my proponujemy coś zupełnie nowego :)

Opublikowano

Mam pomysł co do tych enchatowanych broni, lecz jest on chyba nie możliwy.

Tak jak napisałeś Paper te bronie mogły by dropić z enchatem ale ciekawe by były itemy, które dodają losowy enchat 'Dodanie bonu' Jak w Metin2.

Opublikowano

o kolego, ja wymyśliłem teraz coś 3x lepszego ;)

Na serwerze będą występowało bronie typu : Miecz Boga (Sharpness IV FIre II) ; Miecz Mrocznego Maga (Sharp 5, Knockback 2)

Pomysł jest zreazlizowany już w 50% ;)

@edit

Planuje wprowadzić takich około 30 broni i po 10/15 hełmów, spodni itd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...