Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yeaa Jeszcze tylko 6 h

Szukam Ludzi do Party (klasa morderca wymagana)

Party inaczej nic nie da

PW!

Ja będę grał morderca mogę dojść do party

Opublikowano

Przepraszam, źle to ująłem, start o 16:00 WL bedzie po prostu do 16:00 :)

@edit

Co do slotow, bedzie na start ich 100 :) Jak nie bedzie lagow ( nie powinno byc nawet przy 200 osobach) to zwieksze sloty ;)

Opublikowano

Zrób wcześniej :) Przełóż na 14 czy 13, wtedy sobie pogramy w dzionek :)

Nie każdy może wieczorem grać, o 16 start, a niedługo potem wychodzę i weź tu się nagraj!! :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 60

Ładnie, hmm jak bedzie tyle osób w temacie przed startem, dam Wam bonus expa 30% na kilka godzin dla wszystkich na serwerze ;)

Opublikowano

Dziękju jak to mowi moja pani od plastyki, a tak na marginesie, troche ubogo MOTD wyglada xDD

Opublikowano

- Doświadczenie rośnie o 50% szybciej

- 5x większy magazyn

- 3x większy plecak

- Rezerwacja slota

- Skile ładują się 50% szybciej

- Skile są celniejsze o 30%(30% więcej szansy na otrucie, oszołomienie, podpalenie itd)

- Nie traci expa po śmierci

- Komenda "/swinia" - zestaw do ujeżdżania świni

Gram lucznikiem bedzie kozak bo kupilem vipa ^^ Szukam ludzi nadal do gry !!! Wymagany ts3 oraz czas dzisiaj przynajmniej

e;

Użytkownicy przeglądający ten temat: 61

macie moc ^^ ten serwer bedzie mega macie sukces mowie to wam

Opublikowano

Kolega napisał powyżej co ma Vip wydaje mi się, że to odrobina przesada przynajmniej te 2 Nie traci expa po śmierci i Skile są celniejsze o 30 % mógłbym się doczepić jeszcze tych skilli ładujących się o 50 % szybciej, ale już nie.

No tak, ale te skille 30% więcej szansy na otrucie, oszołomienie, podpalenie itd.. Jak taki Pan łucznik w Ciebie trafi to jest mała szansa, że go dorwiesz zabijesz, ale też jest szansa, że zabije Cię sam ogień. Jeśli czegoś nie do końca zrozumiałem możesz napisać na PW, aby nie zaśmiecać tego tematu.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Jest specjalny budynek informacyjny na serwerze;)

Opisałem tam wszystko dla Was;)

Nie ma super vipa ;)

Skile celniejsze o 30% to nie jest duza przewaga, przekonasz sie ;)

Expa po smierci traci sie bardzo malo kolego, to bardzo maly ulamek :)

Ip podane jest w zapowiedzi, na www oraz w postach na poprzedniej stronie :)

Opublikowano

Mozesz dac ip? chce odrazu jak bedzie on wbic a nie szukac ip

188.165.254.147

czytajcie z glowa posty papera ....

Kolega napisał powyżej co ma Vip wydaje mi się, że to odrobina przesada przynajmniej te 2 Nie traci expa po śmierci i Skile są celniejsze o 30 % mógłbym się doczepić jeszcze tych skilli ładujących się o 50 % szybciej, ale juz nie. Skoro coś takiego ma Vip boje się co ma Super Vip

Nie ma SVIPa chyba poza tym za to sie placi zeby miec przywileje jakies no i profity

Opublikowano

Troche nudno czeka sie na start... Ale to jak ... No nie da sie okreslic :P

A tak btw. Od razu na poczatku, trzeba wybrac krolestwo i klase, czy mozna najpierw dowiedziec sie cos o niej?

Opublikowano

Ok pisaliście mi na pw dużo pytań jaką klasą grać, jakie maja skile, oraz gdzie expić i do jakiego lvla :)

Tak więc napisze Wam teraz maly poradnik ;)

Klasy:

1. Rycerz (najwieksze bonusy w broniach, siwetny do expa, skile typu "berserk", czyli wieksze dmg na kilka sekund pod PPM, albo krytyk czy oszolomienie przeciwnika)

2. Lucznik (byc moze do pvp najlepszy, ale na pewno najtrudniej sie expi, szczegolnie w lochach, jest to postac przykrecona troche, gdyz w zwyklym MC bylby on najepszy. Skile: oszolomienie, krytyk, sa to skile raczej pasywne, tak jakby buffy automatyczne)

3. Morderca (posiada troche mniejsze bonusy w broniach niz rycerz, ale za to ma lepsze skile, najciekawszy to chyba autmatyczny skill, cos jak mini explosion :) bardzo fajnie to wyglada)

4. Bokser (trudna postac na poczatku, ale potem ma ogromne dmg z reki )

Mapy:

Na poczatek expimy w m1, na zwierzetach ;) Dropia tutaj drewniane i skorzane itemki, oraz wiele rzeczy do misji :)

Druga mapa to m2, wystepuja na niej Zombie, a drop jest troche lepszy, tazke exp wiekszy. Jest to pierwsza wspolna mapa dla obu krolestw, mozna wejsc na nia od 25lvla :)

Trzecia mapa to pustynia, wystepuja na niej pajaki. To mapa od 60lvla, dropia na niej juz pierwsze lepsze itemki ;)

To tak w skrocie i pisane na szybko :) Wiecej dowiecie sie wchodzac na serwer ;)

Pozdrawiam

@edit

Co do klas postaci, to do 25lvla mozna uzywac kazdej, jednak przed wbiciem 25lvla tzreba wybrac klase postaci ( komenda np /rycerz) i jak wbijemy ta klasa 25lvl, autotycznie zapisze nam sie ta klasa juz na zawsze ;)

Opublikowano

Up fajnie ze wytlumaczyles ^^ Mam pytanie. Czy jezeli nie ma tego obszaru wojny miedzy czerwonymi i niebieskimi to jesli spotkamy sie sie gdzies na obszarze to mozna sie bic razem? I robcie czesto eventy pvp bo pvp to jeden z najwazniejszych elementow na rpg jest ^^ I bedzie cos takiego jak wyzywanie kogos na pojedynek?

Opublikowano

Oczywiscie jest arena pvp, tam mozna sie bic od 25lvla, czyli od wybrania klasy postaci :)

na normalnych mapach pvp wylaczylem, gdyz byloby to jedno wielkie pvp hehe

W przyszlosci dodam wyzwanie kogos na pojedynek :)

Opublikowano

i oto mi chodzilo ze mozna potestowac i w czym sie lepiej czuje. I teraz wiadomosc do wszystkich :

radze poczytac info na serwerze , regulamin itp a dopiero pytac admino co nie wiemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...