Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś fantastycznego! Udało mi się!

Teraz właśnie robię 15 mieczy, 15 siekier, 15 lukow, 15 helmow, 15 spodni, 15 napiersinkow i 15 butow :)

Ale jestem z tego dumny!

Opublikowano

Kilka propozycji, może uda Ci się je choć po części zrealizować:

System punktów (np. 5 za poziom) i skilli ( np. Siła, Zręczność, Wytrzymałość).

Łucznik by musiał ładować głównie w zręczność i trochę w siłę. Rycerz w Siłę i wytrzymałość, morderca we wszystko po trochu.

Można używać itemów przeznaczonych dla danej klasy. Restrykcje levelowe na lepsze itemy, lub punktowe, czyli np. jakiś dobry łuk będzie wymagał 500 pkt. zręczności, 100 pkt. siły i klasy łucznik, aby go używać, lub chociaż wymagany np. 130lvl.

Opublikowano

@up

SIEMA SHARK :D jestem z tego serwera *sam wiesz jakiego*

A co do serwera to nie mogę się doczekać startu. Paper pracuję jak maszyna :D(to miał być komplement :P). Beta testy przebiegły świetnie. Jednak taka rada:

-Ustaw teleporty, warpy na eventy, bo podczas eventu np. ja nie chciałem na tego bosa, ponieważ dopiero zacząłem, a ty tp'asz wszystkich :P

Reszta wyśmienita...

PS.: Wioskę zaatakowało stado kurczaków. POMÓŻ NAM!!! (Ten quest mnie rozwalił xD)

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Ok, a więc to mogę Wam już teraz pokazać :

Pierwsze zdjęcie pokazuje zmieniony wygląd gór i nowe portale przenoszące na inne mapy:

goryportal.jpg

Na drugim screenie widać jeden z mnóstwa dodanych do dropu itemków :)

diabelskiluk.jpg

Opublikowano

Na pewno wbije i zaprosze kolegów.

Czekamy na start

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Dzieki ze Wam sie podoba ;)

W poniedzialek zakupie maszyne, jak ja tylko dostane to zapisanam najmniejsze szczegoly na ostatni guzik i planuje start na 1 maja ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm, pomyslimy o tym za 3 miesiace :P

Nie wbijecie raczej szybciej max lvla i nie zdobedziesz szybciej najlepszego eq,

Jezeli ktos juz wbije ten 250, dodam oczywiscie nowe mapy z WItherSkeletonami itd :)

Ale przeciez exp i drop to nie wszystko...

Mozna zalozyc jeszcze dobra gildie, teren dla niej, koksic w pvp.

Nie ma problemu :D

Zapewniam ze nigdy nie bedzie nudno!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...