Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa wyglada tak, mam poteznego DEDYKA 16gb ram, uruchomie na poczatek 100 slotow, mysle ze nawet przy 200 nie byloby lagow;)

Bedziemy to testowac ;)

Opublikowano

hehe dzieki za mile komentarze ;)

1. Na gildie potrzeba 60lvl i 15 k kasy (to niezbyt duzo, ale i nie malo)

2. Pieniadze dropia w malych ilosciach z mobow, w postaci dropiacego z moba zlota.

3. Lagow na pewno nie bedzie, co pokazaly nawet beta testy ;)

4. Nowe SS wrzuce, jak skonczymy robic www i IS ;)

5. Nie czepiajcie sie Metina haha, to tylko zbieg okoliczności i po prostu moja ulubiona gra z dawanych czasow hehe ;)

Opublikowano

Możesz dodać coś w stylu top

1. Największy lvl

2. Najwięcej zabitych gracz

3. Najwięcej zabitych stworów

Możesz tez dodać opcje wyzwania na pojedynek np wpisuje /pvp nick i walczę z daną osobą jak ta osoba dednie to nie traci eq i potem już jej nie można zabić a ona nas

I jeszcze można dodać dungeony (Tak jak w metinie Wieża Demonów)

Opublikowano

Rankingi oczywiście istnieją, za równo dla pojedynczych klas, jak i łącznie :)

Co do statystyk, to dodam je na początku czerwca ;)

Dungeony także na pewno powstaną, ale to w kolejnych patchach :)

Co do PVP, to i tak nigdy nie tracimy eq na serwerze, w chwili obecnej pojedynki będą "umowne"

Opublikowano

WWW i IS gotowy, zapraszam:

http://czarekart.pl/MineRPG/

Na stronie nie będzie prezentacji serwera, dam tam link do prezentacji z MPC, gdyż to forum jest moją reklamą.

Co do IS, myślę, że nie jest ani za drogo, ani za tanio, a itemki umieszczane w nim, nie będą przeszkadzały graczom, którzy nie wydają kasy na gry ;)

Jakie są wasze opinie?

Opublikowano

Co do vipow :

Przesadziliscie z tym, ze ma 30% mocniejsze skille bo na pvp i na wojnach gildii to przesada. Ale moze nawet kupie sobie sam bo hajsu mam duzo ^^ Nie moge sie srody doczekac. W srode start zajebistego serwera a w czwartek reset diablo2 :D czekamy

Opublikowano

Hmmm w sumie źle napisałem, to oznacza 30% celniejsze skile, 30% większe szanse na trafienie ( tzn krytyk, omdlenie, oszołomienie, wybuch, podpalenie) :) Juz to edytuje ;)

@edit

Starałem się zrobić tak, aby VIP nie miał takiej dużej przewagi nad zwykłym graczem, aczkolwiek żeby grało mu się łatwiej, myślę, że dobrze to dopasowałem, ceny także chyba nie są ani za drogie, ani za tanie ;)

Nie polecam opcji SMS, gdyż jest droga ;)

Opublikowano

Tak, potwierdzam ;)

Można ją kupić w IS, oraz normalnie w grze, ogólnie rzeczy dostępne w IS, można zdobyć w grze z mobów, na wysokim poziomie postaci :)

Jednak szansa na drop takiego itemka nie jest zbyt duża, dlatego jak komuś się nie chce dropić kilka godzin, albo czekać do wbicia 150/200 lvla, to może skorzystać z IS ;)

@edit

Ustawiłem już stawki SMSów, oraz wybrałem firmę, która się zajmie tą usługą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...