Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineRPG [1.5.1] [DEDYK] [256 slotow] [FullRPG] [Krolestwa] [Klasy] [Questy] [Gildie] [Skile] [Bossy] [EpickieEQ] [Dodatki jak w RPG]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Rabitt ;)

W tej chwili trwaja beta testy, bardzo oblegane, za co niezmiernie dziekuje ;)

Serwer wystartuje prawdopoobnie na majówkę ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki wielkie za pozytywne komenatarze ;)

Zapraszam jeszcze na beta testy, kilka slotow jest jeszcze wolnych ;)

Dzieki takim testom, mozna zoorientowac sie co jeszcze dodac i co popraiwc, dzieki wielkie wszystkim ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie po raz pierwszy widze to porownanie, cos w tym jest, bo to przeciez tez RPG ;)

Zapraszam na beta;) zwiekszylem ilosc slotow do 20, choc moj komp ledwo wytrzymuje :D

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że gra się bardzo fajnie ciekawe questy, nowy drop z mobów. Paper odwalił kawał dobrej roboty jedyne czego się obawiam, że na starcie nie będzie miejsca w pierwszym mieście.

Opublikowano

Hehe, dzieki, robie co moge, ciesze sie ze beta testy sie podobaly ;)

A teraz biore sie za robote, musze zrobic kilka malych poprawek ;)

Mysle ze uruchomie jeszcze beta jutro, zebyscie mogli sie jeszcze pobawic ;P

Opublikowano

Matko boska, szukam serwera już 3dni i wpadłem tutaj. Oczy mi wyskoczyły na wierzch oO. Napracowaliście się, serwer wygląda zajebiście. Mam nadzieję, że mimo trudu włożonego w cały ten serwer będzie na nim grać dużo ludzi, albo nawet serwer się zapełni ^^ Oczywiście zagram, życzę wam jak najlepiej.

Opublikowano

Gdzieś te screeny już widziałem hmm... mniejsza jak dla mnie to to nie wypali :)

ale powodzenia życzę wam.

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Hmmm Bambo dziwi mnie Twój pesymizm, wsyztsko idzie w najlepszym kierunku, nie widze żadnych przeszkód ;)

Zainteresowanie mam duże, ludziom sie podoba, słyszę dużo miłych rzeczy, za co bardzo dziękuję, ja jestem w 100% pewny, że to wypali :)

A screeny mogłeś widzieć tylko w starej zapowiedzi serwera, a prezentacje tę nawet komentowałeś :)

Wszytsko zbudowałem sam z moją ekipą, więc nie ma sznas, że zobaczycie coś podobnego gdzie indziej :)

@edit

Mam nadzieje, ze jednak wejdziesz choc na chwile, zobaczysz jak to wyglada i sie przekonasz do serwera;)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Wczoraj nie miałem czasu wbić na betę, dziś na pewno to zrobię.

Pytania:

1. Ile slotów będzie na start i czy w razie przepełnienia jesteście przygotowani na powiększenie?

2. Skoro wszystko jest tak pięknie, może start jeszcze w piątek?

EDIT: przecież w temacie jest ilość slotów, nie zauważyłem :P

A co z vipami?

Opublikowano

Witam ;)

Zapraszam dzis kolo poludnia na bete ;)

1.Slotow na start bedzie okolo 100, jezeli to nie wystarczy, to przerzuca sam od razu na lepsza maszyne na ponad 200 slotow ;)

Z tym na pewno nie bedzie problemow, pieniadze na serwer mam odlozone ;)

2. Do zrobienia zostala jeszcze www, ktora zajmuja sie moj przyjaciel, nie chce robic tez nic na szybko, cenie dokladnosc, wiec start 1 maja :)

3. Vipy sa juz praktycznie gotowe, udalo mi sie je zrobic w na prawe ciekawy sposob, jak cos to moge to wytlumaczyc na pw ;)

Wiecej do zobaczenia dzis na becie, zapraszam !!

Opublikowano

Wysylam na pw, nie chce go tak dawac tez publicznie, bo mi sie komputrer spali jak bedzie chcialo wejsc jeszcze wiecej osob hehe

Juz Ci wyslalem kolego jak cos;)

Opublikowano

No, no, no mam nadzieje że serwer wypali. Prezentacja nawet ciekawa, więc na pewno zagram.

Zapisuję się na beta-testy :P jeśli jeszcze wolne miejsca są.

Nick: Szymciox13

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...