Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] MultiBot by H.D.W (robiący osiągnięcia)

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheat nadal pracuje? Mam lekkie problemy nie włącza mi sie nawet jego proces tak jak by był plikiem pustym. Nie posiadam żadnego Anty Virusa, probowalem w trybie zgodnosci jak i z uprawnieniami administratora. - Win7

Opublikowano

działa. przed chwila sprawdzałem.

nie nadawałem mu żadnych praw ani wł. trybów.

Opublikowano

Jak dla mnie powinien powrócić stary tryb Sandbox z ucieczką drużynową.... Tylko aby wychodził po 7 sek. tak jak w pościgu...

@Marek69x

Bot działa testowałem przed chwilą

Opublikowano

@up

Dołącza do Dragu Rockport na dole mapy i jeździ dragi

U mnie w przedziałach czasowych jakoś od 10-13 sek. Mustangiem Boss 12 wyultrowanym na automacie

Opublikowano

ten air time nie dzila chyba wlasciwie lata tylko w powietrzu czasu nie nabija do tego nie mozna zminimalizowac ..

Wejdź do wyścigu Jeden Gracz na obojętnie jakiej trasie i naciśnij start na bocie.

Opublikowano

Na jakiej zasadzie działa ten drag na 2 konta? A jak dokładniej ten na 1 ? Używają autofinisha czy same jadą? Losuja karty?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie działa ten drag na 2 konta? A jak dokładniej ten na 1 ? Używają autofinisha czy same jadą? Losuja karty?

Jedną grę (1 konto) odpalasz zwyczajnie, a 2 grę (2 konto) odpalasz za pomoca programu Sandbox.

Kierowców dodajesz razem do grupy i na mapie wybierasz jakiś drag i tryb prywatny - zaproś grupę i jak będziecie w poczekalni naciśnij Strat na bocie.

Opublikowano

Czyli jedzie na 2konta? Losuje karty?

Jakie jest mi wstanie wylosować części jak jadę na 2konta?

Opublikowano

Czyli jedzie na 2konta? Losuje karty?

Jakie jest mi wstanie wylosować części jak jadę na 2konta?

Zależy jakiej funkcji użyjesz.

Losuje karty, a z nich części.

Opublikowano

może wylecieć ultra? Da się skrócić czas czekania na wyścig?

Lepiej użyć funkcji Drag czy sandbox?

Ps. 400post;D

Opublikowano

może wylecieć ultra? Da się skrócić czas czekania na wyścig?

Lepiej użyć funkcji Drag czy sandbox?

Może wylecieć każda część ultra, wyścigowa albo profesjonalna. Wszystko zależy od twojego szczęścia/losu.

Sandbox jest na 2 konta, jednocześnie nabija kasę, doświadczenie i dropi części na dwóch kontach.

Opublikowano

Odpaliłem 2konta dałem opcje sandbox i wywaliło mnie z serwera i teraz mam uwierzytelnianie na obu kontach, nawet przez orgin mam uwierzytelnianie.

Opublikowano

To już lepiej nie używaj, jeśli pisze że uwierzytelnianie to znaczy, że masz tymczasowego bana.

Tak się dzieje gdy za szybko wyjdziesz z wyścigu, musisz odczekać 10 sekund zanim wyjdziesz bo system automatycznie banuje (na krótki okres czasu) ale jednak banuje.

Opublikowano

wcześniej odpalilem 1konto+funkcje drag+2giekonto+bot w sandboxie i na 1koncie śmigało a na 2gim wchodziło do wyścigu:D czyli zawsze 1konto dostanie exp+kasę+karty:D Dostał ktoś z was jakieś części ultra podczas korzystania z tego drag?

Opublikowano

Mi na dragach jedyne co ultra wypadło to hamulce a tak to lecą części profesjonalne i wyścigowe ale u mnie coś bardzo żadko.

Po całej nocce to może z 4-5 ciekawych części miałem :/

Opublikowano

Działa na każdym dragu, nie ma róznicy na którym wyścigu

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Odpaliłem bota na 5h i wpadły 4części ultra+600tyś więc chyba git:D Odpalałem na 2konta w funkcji drag przez sandboxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...