Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] MultiBot by H.D.W (robiący osiągnięcia)

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez opcje AMSpeciallist sobie wyrobiłem Forda z osiągnięć tylko denerwowało mnie to że musiałem z 10 razy podczas jego wykonywania resetować gre bo wywalał błąd że za mało pamięci...

Wiecie może jak go usunąć albo ograniczyć ??

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w końcu Team zaczął coś robić . Z ciekawości sprawdziłem na fikcyjnym , jak ten bot w tym momencie działa , i nie działa . Wywala z gry po minucie , może dwóch ^^.

Opublikowano

Witam, mam pytanie, jak uruchomić "Private Drag"? Czy kolega też musi mieć bota? A jeśli tak to jak to zrobić, dochodziliśmy do tego ponad godzinę ale praca na marne ;/ Proszę o szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Witam, mam pytanie, jak uruchomić "Private Drag"? Czy kolega też musi mieć bota? A jeśli tak to jak to zrobić, dochodziliśmy do tego ponad godzinę ale praca na marne ;/ Proszę o szybką odpowiedź ;)

Kolega musi mieć też tego bota, dołączacie razem do grupy.

Jeden naciska "Hoster" na hacku. Naciskacie start i hack sam klika.

O co Chodzi z tymi losowaniem kart?;p uruchamiam robi się coś do 10 ii nic więcej a niczego nie mam tzn czesci itd;p

Ten bot działa tylko w Kryjówce, w zakładce Pakiety Kart.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, jeszcze mam pytanie, czy jest możliwość jezdzenia w grupie ale inne wyscigi, np. ucieczka druzynowa, ale czy mozna to zrobic tak ze konczy sie w 1 sek. tak jak jest w przypadku, jak jezdzi sie samemu.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, jeszcze mam pytanie, czy jest możliwość jezdzenia w grupie ale inne wyscigi, np. ucieczka druzynowa, ale czy mozna to zrobic tak ze konczy sie w 1 sek. tak jak jest w przypadku, jak jezdzi sie samemu.

Jest taka możliwość, ale musisz mieć 2 komputery.

I na prywatnych wyścigach/ucieczkach.

Opublikowano

<p>A jakieś dokłaniejsze wytłumaczenie? Mamy dwa komputery, ja u siebie i kolega u siebie, też ma bota pobranego, i trochę się już z nim obeznaliśmy, ale do tego nie możemy dojść ;D</p>

<p> </p>

<p>@EDIT Ok już mamy sorry za spam ;)</p>

Opublikowano

Okej, kolejny problem, mianowicie wszystko śmigało, wyszedłem na chwile zamontować część do samochodu którą wygrałem, robimy zpowrotem to samo, niby działa, ale jak wyścig się kończy to nie naciska się samo na "Następne" i musze sam naciskać bo wychodzi w wyścigu, wcześniej wszystko śmigało a robimy to samo, ja mam hosta, jesteśmy w grupie stworzonej przezemnie a dalej nie działa, o co może chodzić?

Opublikowano

Działa dzięki, musiałem niechcący minimalnie zmienic rozdzielczość, kolejne pytanie, jak włączyć dwa razy need for speeda? Bo jak klikam ten "Sandbox" to mi jakiś błąd wyskakuje i nie moge włączyć, pomocy!

Opublikowano

Działa dzięki, musiałem niechcący minimalnie zmienic rozdzielczość, kolejne pytanie, jak włączyć dwa razy need for speeda? Bo jak klikam ten "Sandbox" to mi jakiś błąd wyskakuje i nie moge włączyć, pomocy!

Spróbuj przeinstalować sandboxie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...