Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] MultiBot by H.D.W (robiący osiągnięcia)

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot na draga działa dobrze, bociłem około 5-6h i bana nie wyrwałem, robilem to na moim 60lv. Na ktorym mam pakiet samochodow ELITE EDITION, jak wyrwe bana dam edita ;) polecam :P

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będą dostępne opcje z zakładaniem felg i z używaniem powerapów?? bo nie mam tych osiągnięć.

Opublikowano

Uruchomiłem ten program i w tej samej chwili crash nfsw. Teraz nie mogę nawet odpalić launchera, bo: "Aktualnie serwery są wyłączone. Prosimy o cierpliwość."
Powie mi ktoś o co chodzi?

@Down

Dziękuję :)

@EDIT

BTW

SUPER BOT!

Opublikowano

Uruchomiłem ten program i w tej samej chwili crash nfsw. Teraz nie mogę nawet odpalić launchera, bo: "Aktualnie serwery są wyłączone. Prosimy o cierpliwość."

Powie mi ktoś o co chodzi?

Jest przerwa 5h od 20:00, miała być z tego co wiem od 19:00 ale lepiej dla nas, dluzej pograłem.

Ustaw najmniejsza rozdzielczość i w okienku odpal gre. Pamietaj zeby np. W. Race odpalić gdy samochod bedzie przy sprincie, i bedzie okno zawodow w prawym gornym rogu gry.

Opublikowano

Pierwszy raz tego używam, więc pytanko, jak długo pozostawić bota pracować np na panting lub vinyl?

edit o kilka godz później;

Już wszystko jasne - działa, ale automatycznie bierze z naklejek, które są pierwsze i za kasę. Czy można to jakoś ustawić, aby nie siedzieć i wybierać z których ma brać?

Opublikowano

CO to są te opcje W.race S.race i jak ich używać??

Single Race to bot na wyścigi SP. Teleportujesz się pod jakiś tor/sprint z możliwością SP i włączasz bota. Pamiętaj, żeby mieć okienko gry o rozdzielczości 800x600. W.race to chyba wersja multiplayer.

Mam pytanko co do bota na dragi. Użyłem go na 3-4 tragi i już po pierwszej jeździe ludzie zaczęli gadać "speed hack", "cheater". Jak tego bota używać prawidłowo?

Opublikowano

omg ale bez mózg zemnie sciągłem bota i dałem Air Pursuit i myslalem ze to mi pomoze z policja xD no wiecie ucieczki xDD buahahah xD

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Pierwszy raz tego używam, więc pytanko, jak długo pozostawić bota pracować np na panting lub vinyl?

edit o kilka godz później;

Już wszystko jasne - działa, ale automatycznie bierze z naklejek, które są pierwsze i za kasę. Czy można to jakoś ustawić, aby nie siedzieć i wybierać z których ma brać?

on sam wybiera naklejke za 0igc jeśli chodzi o malowanie to na 1 malowanie bot pobiera 500igc

93988298266825447943.png

Opublikowano

on sam wybiera naklejke za 0igc jeśli chodzi o malowanie to na 1 malowanie bot pobiera 500igc

Nie wybiera tych za 0igc bo pierwsze u mnie są Meridian za 50.

Inna kwestia.

W wyścigu podczas jazdy jak trafi w ścianę czołowo to nie może się od niej "odlepić" i ciągle pełny gaz. Co z tym fantem?

A ponadto nie da się go wyłączyć, muszę przez Menadżera.

Gdzie jest błąd?

Opublikowano

Ja mam ustawione 800x600, odpalam bota na drag i mi crash wyskakuje. Co zrobić? Jak prawidłowo go uruchomić?

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Ja mam ustawione 800x600, odpalam bota na drag i mi crash wyskakuje. Co zrobić? Jak prawidłowo go uruchomić?

bo nie ma aktualnej wersji....

weszło parę łatek od tamtego czasu i ma prawo Ci nie działać.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś od nowa wszystkie opcje albo zmieni pierwszego posta bo nie wszystkie opcje są opisane.

Opublikowano

Witam mam problem o ktorym opowiem niżej :

Tak.

1.wlaczam nfs

2. jade pod drag

3. biore najnizsza rozdzielczosc i okienko

4.odpalam bota wybieram drag

5. wypiernicza mnie z gry

Prosze o jak najszybsze wytlumaczenie w razie potrzeby nagram jak to robie.

Opublikowano

Przydałby się opis jak używać funkcji vinyl i paint !

Na czym dokładnie Ci zależy ? Ta opcja nie jest jakas super ciężka w obcykaniu wystarczy wejść do tuningu w naklejki i właczyć opcje Vinyls .. Tak samo postępuje się z lakierem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...