Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla wszystkich graczy ,ktorzy mysla , ze ten serwer jest slaby poniewaz max 250 lv a to hard i trudno wbic nawet 50 lv, chodzi o to , sa dodattkowe mapy , jak wbijesz np: 90 to wtedy idziesz na nowa mape i bardzo szybko leci exp, o to w tym chodzi , trudno na poczatku , potem latwo. Obecnie mam 56 lv na serwie :)

Opublikowano

Twoje serwery świadczą stabilnością i stoją do dziś powiadasz The... Tylko powiedz ile osób online jest w godzinach szczytu na Spotline np w weekendy. Ile razy trzeba było korzystać z jednego na cztery kanały i cisnąć się w 3 osoby na jednym spocie bo nie można było z Tobą złapać żadnego kontaktu byś zrobił szybki restart. W końcu padał ostatni kanał i kolejne dwa dni off :) Carpe, Selan i Chio pisali, dzwonili, a Ty mówiłeś: "Okej, zrobię to" i mijały dni. Ludzie piszą do Ciebie pw o przeróżnych sprawach dotyczących serwera, bugów i innych mniej lub bardziej znaczących pierdół od miesięcy, a Ty dopiero ostatnio się za to zabrałeś, a i tak nie wszystko działa jak powinno. Wygląda to tak jakby miała to być Twoja ostatnia deska ratunku. Zamiast doprowadzić jeden serwer do stanu używalności, zrestartować go nawet choćby w pizdu żeby było więcej tych ludzi na samym starcie niż obecnie gra, Ty stawiasz harda licząc na nie wiem co tak na prawdę. Wszystko fajnie, rozumiem... Szkoła i brak wolnego czasu. Ale jak się zabiera za przygotowanie wirtualnej rozrywki dla graczy to chociaż godzina dziennie powinna się w Twoim grafiku znaleźć by sprawdzić co się tak na prawdę dzieję by później nie było dziwnych sytuacji (pamiętasz o Bonharcie, Aurielu czy o niedawnej sytuacji z Chio, na która nawet nie zareagowałeś bo zna on się ze sponsorem Twoich serwerów :) )

Dziwne jest to wszystko i to całe nowe połączone forum. Nie wiem czy wyjdzie Ci to na dobre bo gracze Hardline będą ciekawi na pewno tego co się dzieje na drugim Twoim serwerze i pewnie zobaczą, że nie jest do końca tak jak piszesz tutaj na MPC. Ciekaw jestem jak będzie też wyglądał Twój kolejny krok (tu też wiesz o czym mówię) Surface z dnia na dzień został zamknięty bo po postawieniu Spotline'a było na nim więcej osób niż tam... Tutaj też tak zrobisz i zaproponujesz graczom Spotline'a, że przerzucisz im X k SM na swój nowy serwer? :) Ruch Ciebie godny, jednak ciekaw jestem ilu graczy da się na to nabrać.

Nie mniej jednak do pewnego czasu dobrze się bawiłem na Twoich serwerach i poznałem świetnych ludzi, ale widząc dotychczasowy brak zaangażowania z Twojej strony, (którego ciężko będzie Ci się wyprzeć bo gracze byli i widzieli :) ) zakończyłem swoją przygodę ze Spotlinem :) Aczkolwiek... Powodzenia ;)

PS. Ktoś kiedyś widząc Twoje podejście stworzył taką małą sarkastyczną karykaturę tudzież komiks przedstawiający to co się dzieję :)

yyyrl.jpg

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Twoje serwery świadczą stabilnością i stoją do dziś powiadasz The... Tylko powiedz ile osób online jest w godzinach szczytu na Spotline np w weekendy. Ile razy trzeba było korzystać z jednego na cztery kanały i cisnąć się w 3 osoby na jednym spocie bo nie można było z Tobą złapać żadnego kontaktu byś zrobił szybki restart. W końcu padał ostatni kanał i kolejne dwa dni off :) Carpe, Selan i Chio pisali, dzwonili, a Ty mówiłeś: "Okej, zrobię to" i mijały dni. Ludzie piszą do Ciebie pw o przeróżnych sprawach dotyczących serwera, bugów i innych mniej lub bardziej znaczących pierdół od miesięcy, a Ty dopiero ostatnio się za to zabrałeś, a i tak nie wszystko działa jak powinno. Wygląda to tak jakby miała to być Twoja ostatnia deska ratunku. Zamiast doprowadzić jeden serwer do stanu używalności, zrestartować go nawet choćby w pizdu żeby było więcej tych ludzi na samym starcie niż obecnie gra, Ty stawiasz harda licząc na nie wiem co tak na prawdę. Wszystko fajnie, rozumiem... Szkoła i brak wolnego czasu. Ale jak się zabiera za przygotowanie wirtualnej rozrywki dla graczy to chociaż godzina dziennie powinna się w Twoim grafiku znaleźć by sprawdzić co się tak na prawdę dzieję by później nie było dziwnych sytuacji (pamiętasz o Bonharcie, Aurielu czy o niedawnej sytuacji z Chio, na która nawet nie zareagowałeś bo zna on się ze sponsorem Twoich serwerów :) )

Dziwne jest to wszystko i to całe nowe połączone forum. Nie wiem czy wyjdzie Ci to na dobre bo gracze Hardline będą ciekawi na pewno tego co się dzieje na drugim Twoim serwerze i pewnie zobaczą, że nie jest do końca tak jak piszesz tutaj na MPC. Ciekaw jestem jak będzie też wyglądał Twój kolejny krok (tu też wiesz o czym mówię) Surface z dnia na dzień został zamknięty bo po postawieniu Spotline'a było na nim więcej osób niż tam... Tutaj też tak zrobisz i zaproponujesz graczom Spotline'a, że przerzucisz im X k SM na swój nowy serwer? :) Ruch Ciebie godny, jednak ciekaw jestem ilu graczy da się na to nabrać.

Nie mniej jednak do pewnego czasu dobrze się bawiłem na Twoich serwerach i poznałem świetnych ludzi, ale widząc dotychczasowy brak zaangażowania z Twojej strony, (którego ciężko będzie Ci się wyprzeć bo gracze byli i widzieli :) ) zakończyłem swoją przygodę ze Spotlinem :) Aczkolwiek... Powodzenia ;)

PS. Ktoś kiedyś widząc Twoje podejście stworzył taką małą sarkastyczną karykaturę tudzież komiks przedstawiający to co się dzieję :)

yyyrl.jpg

Pozdrawiam serdecznie :)

Również pozdrawiam.

@Temat:

Dzisiejsze aktualizacje:

• Drop Księgi Umiejętności - 100%
  • Drop Kamieni Dusz - zwiększony
  • Drop Medali Konnych - zwiększony
  • Szansa wejścia medali - zwiększona
  • Bug z Księgami Umiejętności - usunięty
  • Tęczowy Kamień - naprawiony
  • Drop symboli dzikusów - naprawiony (dropi z mocnych potworów Czerwonego Lasu od 75 poziomu)
  • Drop stali i innych przedmiotów w Czerwonym Lesie - od 75 poziomu
  • Wieża Demonów - dostępna
Opublikowano

Ludzie ! nie marudzić tylko wbijać każdy serwer musi sie rozwinąć dlatego chwilowo niema graczy ja wlaśnie ten serwer instaluje wiec zaraz bede wbijajcie jak wbijecie to bedzie wiecej ludzi i serwer sie rozkreci !

Opublikowano

Ja gram, powiem szczerze że całkiem przyjemnie jest, niestety ku dalej dropi jak krew z nosa o medalach nie wspomnę, niby coś tam podnieśli ale nic nie dało no nic czekam dalej może się w końcu uda mimo wszystko polecam Lopez z Shinsoo:)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

A eq i ulepki tez bedzie rozdawane jak na spotline ? jak tak to wbije :)

Nie polecam z Obecnym skladem w Teamie .

Powodzenia .

Opublikowano

Mówisz np o tych ulepkach? :)

ny77rk.jpg

Jak jesteś fajną laską (albo potrafisz stwarzać odpowiednie pozory) możesz liczyć na Selansiego :)

Opublikowano

A propo itemków :

258a4pv.jpg

Jeśli uważa to ktoś za "fotoszopkę" czy inną manipulację, to chętnie mogę wrzucić filmik z tymi itemami by każdy mógł przyjrzeć się dokładniej :)

Opublikowano

Moyra prezki Ci się pomyliły. To Hardline a nie Spotline :) A Selansi jest GM na Spotline :) Pomijając ten drobny lecz istotny fakt, zdobycie takiej ilości ulepszaczy i eq dla rozgarniętego gracza nie jest żadnym wyczynem :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Moyra prezki Ci się pomyliły. To Hardline a nie Spotline :) A Selansi jest GM na Spotline :) Pomijając ten drobny lecz istotny fakt, zdobycie takiej ilości ulepszaczy i eq dla rozgarniętego gracza nie jest żadnym wyczynem :)

Szanowna Pani Prezes, Habibi, Julio :P

Nie pomyliły mi się prezentacje w żadnym wypadku, śledząc ten temat można zauważyć zdezorientowanie wśród użytkowników, którzy patrząc na to dziwili się i zadawali sobie pytanie: "To jest spotline?" ; "Reaktywacja spotline'a?" Padały porównania do wcześniejszego serwera Mariusza i nieco pytań jak i oskarżeń. Co by nie było tak, że padają one pod kątem Administratora, jego ludzi czy podejścia do graczy jak i prowadzenia serwera bezpodstawnie umieściłem garstkę (dosłownie) screenshotów z serwera bliźniaczego typu medium :) Wiem, że jesteś obecna w życiu gry jak i na forum, gdyż znamy się z przelotnych rozmówek i powinnaś sama wiedzieć, że nie jest do końca tak jak powinno.

Druga sprawa... Selansi (z tego co można wyczytać na kanałach teamspeak) jest także GMem na serwerze Hardline (ten fakt mógł Ci umknąć gdyż na komunikatorze głosowym nigdy nie miałem przyjemności zamienić z Tobą choćby słowa) więc tak naprawdę koło odnośnie wałków mniejszych lub większych się zamyka.

Może i nie jest wyczynem zdobyć odpowiednią ilość ulepszaczy, to fakt, aczkolwiek po co się wysilać skoro można je pozyskać od kogoś innego, znacznie wyżej postawionego za np. drobną przysługę czy kilka PLNów ;)

Skoro jednak nawet to nie robi na nikim wrażenia to jestem ciekaw jak zareagują ludzie gdy dowiedzą się o przedmiotach, których w żaden sposób nie idzie zdobyć, czy to przez ItemShop czy to w grze, a jednak są na prywatnych postaciach graczy. Mowa tu o kolczykach z kości smoka, bransoletach, rybach czy wodach, nie wspominając już o Kamieniach Duszy, które dają to i owo ;) Przykład? Świeży, proszę bardzo:

2cfpbaf.jpg

Niby pierdółka, ale to jeden z wielu fantów, które latają na serwerze, a zdobyć go można jedną drogą :)

I teraz odpowiedz mi szczerze, a zarazem sobie... Czy naprawdę uważasz, że serwer którym zajmuje się ta sama osobą i ma pod swoją komendą te same osoby, będzie wyglądał inaczej jak bliźniak Hardline'a? Poza modyfikacją dropu, expa, ogólnego stopnia trudności tak naprawdę na zbyt wiele moim zdaniem nie można liczyć. Zwłaszcza, że sama doskonale wiesz co się działo... Jak się działo i ile osób zrezygnowało przez klimat panujący na serwerze The.

Pozdrawiam Cie serdecznie :)

Opublikowano

Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to Ty :) Miło Cię widzieć :)

Zacznę od tego, że przez lenistwo (bo jak to nazwać) Mariusza, została nam zabrana możliwość plotkowania na forum i szczerze mówiąc najbardziej brakuje mi właśnie tego.

Nie wiedziałam, że Selansi na Hardline też ma GMa. Jedyną osobą w tym teamie, co do której nie mam żadnych zastrzeżeń jest Karpik. Gdyby nie On to Spotline by nie istniał już dawno. Tak zaangażowanego i cierpliwego :) GMa nigdy nie widziałam (wiem, że zaglądasz, więc pozdrawiam :) ) O Selansim i Chio wiem jedynie tyle, że byli bardzo hojni dla swoich przyjaciół z gry :)

Na forum byłam częściej, niż w grze, jednak doskonale wiem co się działo. To prawda, że są takie itemy, serwerem rządzi jedna gildia, która na biedę nigdy nie narzekała :) Sama wysyłałam Mariuszowi ssy z tymi kd, ale On nic nie robił.

Mnie te przekręty nigdy nie dotyczyły, nie interesowałam się tym kto co i od kogo ma. Nie mam parcia na bycie w tak zwanej topce, nie rzucam klawiaturą o ścianę gdy ktoś mnie zabije w grze :) I z tego też powodu nie czułam nigdy potrzeby by ogłaszać wszem i wobec tego, co się działo. Mariusz jest niesłowny, ma serwer w głębokim poważaniu, obraża się gdy ktoś mu o tym powie. Takie są fakty i nie trzeba o tym pisać. Każdy kto pogra na Jego serwerze sam się o tym prędzej czy później przekona.

Do niedawna chciałam, żeby na Spotline było "jakoś" (tak wiem, naiwna jestem :) ), jednak to niepoważne, by graczom bardziej zależało na serwerze. Może i czas by zacząć mówić o tym głośno. Tylko też nie wiem po co, skoro Mariusz i tak nie wyciągnie z tego żadnych konsekwencji.

Pozdrawiam :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Co do wypowiedzi wyżej, wiem że Chio odszedł z serwera ^^. Ale to co on robił tez do normalnych rzeczy nie należało .

Zacytuje jego wypowiedz do mnie na ts3, .. Jestem administratorem gdy kazdy wie ze postac jest moja (taki ninja, nie pamietam juz nicku ^^) moge sobie na niej mieć wszystko jak i Karpiu go popierał twierdząc że im sie coś należy za to że są Gm'ami .

Więc ... :)

Na Serwerze grałem bardzo długo, każdy wie jak było jak i jest i jak będzie.

Z poważaniem ..Pan od Kangura " Pozdrowienia dla kumatych .

Ciao Bella <3 . Pozdrawiam Pan Wielki Brat ^^. Mo....

Opublikowano

Co do wypowiedzi wyżej, wiem że Chio odszedł z serwera ^^. Ale to co on robił tez do normalnych rzeczy nie należało .

Zacytuje jego wypowiedz do mnie na ts3, .. Jestem administratorem gdy kazdy wie ze postac jest moja (taki ninja, nie pamietam juz nicku ^^) moge sobie na niej mieć wszystko jak i Karpiu go popierał twierdząc że im sie coś należy za to że są Gm'ami .

Więc ... :)

Na Serwerze grałem bardzo długo, każdy wie jak było jak i jest i jak będzie.

Z poważaniem ..Pan od Kangura " Pozdrowienia dla kumatych .

Ciao Bella <3 . Pozdrawiam Pan Wielki Brat ^^. Mo....

Bubi... Wtedy jego postacią był Bubi, która została wymieniona za Krzysia/Marsa z byłym administratorem forum Kubą, który nie gra jeszcze dłużej na Spotline niż ja :) Swoją drogą właśnie przez brak zainteresowania i kontaktu z The, Kuba i Safira zrezygnowali z ogarniania forum. Przyczynił się również do tego nasz Saksofonista, który chciał być wszędzie i trzęsąc wszystkim mieć możliwości zamykania ust graczom również na forum wpieprzał się w kompetencje administratora/moderatora forum.

Efekt? Przez pierwsze kilka minut, kilka nieudanych prób logowania do PA... Gdy już to mu się udało napieprzył w rangach bo zachciało mu się kolorków i uprawnień. Kuba się wkurzał bo musiał wszystko po idiocie poprawiać bo czego możemy się spodziewać po Chio? Ktoś kto ledwo język polski ogarnia będzie znał angielski na tyle by poradzić sobie w PA? Jak on na BBCode na forum poległ w czterech wiadomościach na ShoutBoxie pod rząd to proszę Cie... I on się dziwił i płakał do The że mu Kuba ograniczył dostęp do panelu twierdząc, że "Będę musiał sobie z Kubą porozmawiać"

Chio prezentował poziom dna, w które trzeba pukać od spodu. Miał te nowe postacie, które wymieniał z graczami z całym eq z "niewielką dopłatą" tego czy owego bo miał dość, że gracze go rozpoznają... Ale ten ktoś jest na tyle nierozgarnięty, że już następnego dnia ludzie wiedzieli kto jest kto. I jeszcze to wypieranie się i zastraszanie banem w momencie poruszenia tematu postaci, która ponoć nie należy do niego ;)

Swoją drogą... "Coś musi mieć z tego, że jest GMem"... Uważaj The bo jeszcze się upomni o "swoją część dochodów" za swoją ciężką pracę jako Mistrz Gry :)

Za dużo nauk przyjął od swojego mentora i tak samo jak on rozpieprza w pewnym stopniu Ci serwer w drobny mak (reszta to niestety Twoja zasługa)

Powodzenia na "bliźniaku"... By the way... Forum nie działa, odnośnik do niego z www hardline jest inny niż powinien, ts nie odpowiada ;) Sypie Ci się biznes... Kolejny raz... ;)

W sumie to może i dobrze, że Chio już tym GMem nie jest. Ale fakt faktem... Serwer za dużo razy był na deskach po swoich własnych błędach by zgromadzona publika uwierzyła, że można się z tego podnieść :) I taka jest prawda o projektach The... Wątpliwe by Hardline czekała lepsza przyszłość :) A co do Chio... Może niech lepiej skupi się na "Prestiżu" (Kto zna klimaty, siedział na TS, doskonale wie o co chodzi :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...