Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100% Nie polecam ... Mariuszek wychujał sporo ludzi i bardzo się wypierał tego iż SpotlineMT2 będzie wciąż istniał niestety kilka dni po tym, serwer został zamknięty.

Jeżeli Chcecie tam grać to bardzo proszę, jednak że nie kupujcie nic z Is'u NIE NAPYCHAJCIE KABZY tej plugawej i zakłamanej pizdy !

PS: Oczywiscie że to kolejny serwer, a raczej kopia SurfaceMT2/SurfaceMT2 s2 - SpotlineMT2 - HardlineMT2 Niema tam nic nowego, a zrobiony został tylko pod zarobek więc nie zdziwcie się gdy go zamkną

Mariusz pizdeczko, 3maj się ..

To tyle dziękuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam serwa po ostatniej konserwacji doszlo do powstania sporej ilosci bugow a mniej wiecej yang bug na mapie od 90 na 90 w 5 min mozna miec 2kkk wierzchowce nie dzialajom jedynie te z is czerwone dt nie dziala. A administracja mowila ze naprawi to do wtorku rana wiec sorki nie udalo sie wam pewnie tego serwa też wyłączycie jak spotline troche za puzno sie zabralscie za naprawe błędów

Opublikowano

Polecacie mi tego serwa ? Są ulepszacze ? Jeśli tak to wszystkie ? np. Kawałek klejnotu itp ?

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

Polecacie mi tego serwa ? Są ulepszacze ? Jeśli tak to wszystkie ? np. Kawałek klejnotu itp ?

poczytaj wcześniejsze strony, uciekaj stąd, Mariusz tylko stawia nowe serwery jak mu sie kasa nie zgadza, a wyglądają one identycznie niż poprzednie ...

Is, is wszędzie is

Opublikowano

O tak.A jesli stawia sie harda to musi on byc dopracowany.Tutaj jest pelno bugow.Chociazby bug yang.Do 90lvla uzbierasz moze 10kk a na mapie od 90 2kkk to kilka min.dropu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o opinię wyżej, to niestety nie robię tych serwerów dla zarobku, mam własne źródła zarobku.

Gdybym robił je dla zarobku, to wsadziłbym wszystko co jest możliwe w grze do sklepu, a raczej tego nie zrobiłem.

Sklep jest po to, aby serwer mógł się sam na siebie utrzymać (maszyna, domena co rok, reklama).

Patrząc na dochody serwera odejmując od nich koszty maszyny, reklamy to nie wiele mam do wzięcia.

Szczególnie, że maszyna nie jest jedną z tańszych, a wręcz powiedziałbym, że jedna lepszych jeżeli chodzi o ofertę serwerów dedykowanych w Polsce.

Większość osób piszące te negatywne opinie to albo znajomi lub sam były GM, który wyleciał za złamanie regulaminu, zbanowani gracze (którzy łamali regulamin) , osoby którym odmówiłem współpracy/propozycji lub gracze, którzy byli stratni na tym, że SpotlineMT2 padł (po prawie roku), z powodu braku profesjonalizmu od strony starej firmy udostępniającej nam maszynę.

Jakbym miał coś do ukrycia jeżeli chodzi o przeszłość z projektów, to zmieniłbym nick, nazwę serwera, maszynę, maile i rozpocząłbym nowe życie internetowe.

Lecz czemu tego nie zrobiłem? Chyba nie muszę odpowiadać.

Serwer:

#Nowy HardlineMT2!

Błędy pousuwane, maksymalny poziom 150.

Wymagania poziomów w przedmiotach zmienione, a także na mapach.

Pety wyrzucone. Bojowce na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...