Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z Handlarzami , Koniem i Skilami .

Prezka słaba mało się dowiedziałem w ogóle nic tylko ulepszenia :(

Prosił bym kogoś żeby mi to opisał :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

niema handlarzy wiec nie zagram

ile ku do g czy skile odrazu na P

buff bedzie potrzebny d ogroty ?

w ile wbije sie 75lv ?

Opublikowano

Jak z Handlarzami , Koniem i Skilami .

Prezka słaba mało się dowiedziałem w ogóle nic tylko ulepszenia :(

Prosił bym kogoś żeby mi to opisał :)

Medale dropisz z metinów ;)

Ku dropisz też z metinów = 10ku do g1 potem kamieniami

Opublikowano

Ludzi online moze 40.. serwer bezsensu exp tragedia 150 minut i 54 a max 250..., expimy bez konia, bez skilli, z eq na 1 lvl zmieniamy tylko zbroje i bron zero rosek zero blogoslawieństw na atak itp, zadnych wspomagaczy. moim zdaniem jeden wielki bezsens

Opublikowano

Ludzi online moze 40.. serwer bezsensu exp tragedia 150 minut i 54 a max 250..., expimy bez konia, bez skilli, z eq na 1 lvl zmieniamy tylko zbroje i bron zero rosek zero blogoslawieństw na atak itp, zadnych wspomagaczy. moim zdaniem jeden wielki bezsens

Z tego co słyszałem to jest w tej grze coś takiego jak medal konny, który w fantastycznie magiczny sposób pozwala wyszkolić Twojego konia do tego stopnia, że odzieje się w zbroję by udźwignąć taką kupę miechą jak woj z machającym stukilogramowym mieczem.

Powiem tak : Ja akurat lubie grę na niskich poziomach i zabawę w robienie skilli/kuca/bonowania EQ żeby na 35lvlu na BO jebnąć całego spota bodym. Jak Wam piana z pyska leci, bo ktoś jest wyżej w topce od Was, to się nie dziwcie, że Wam trudno. To nie jest easy z tego co wyczytałem, więc czasem może po prostu lepiej trochę zwolnić, pobić metki, wyrobić postać i poźniej mieć z górki niż męczyć na 55lvlu grupkę pająków w v2 z buffem.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Z tego co słyszałem to jest w tej grze coś takiego jak medal konny, który w fantastycznie magiczny sposób pozwala wyszkolić Twojego konia do tego stopnia, że odzieje się w zbroję by udźwignąć taką kupę miechą jak woj z machającym stukilogramowym mieczem.

Powiem tak : Ja akurat lubie grę na niskich poziomach i zabawę w robienie skilli/kuca/bonowania EQ żeby na 35lvlu na BO jebnąć całego spota bodym. Jak Wam piana z pyska leci, bo ktoś jest wyżej w topce od Was, to się nie dziwcie, że Wam trudno. To nie jest easy z tego co wyczytałem, więc czasem może po prostu lepiej trochę zwolnić, pobić metki, wyrobić postać i poźniej mieć z górki niż męczyć na 55lvlu grupkę pająków w v2 z buffem.

jak lubisz takie serwery to wejdz zapraszam, znajdziesz sobie nowych 15 kolegow bo tylu gra w tej chwili a w piatek sie pozegnacie i zostaniesz sam :)

Opublikowano

kurde co jest loguje sie i nic passy wpisuje dobre i zostaniesz połączony z serwerem a 5min temu jakos expilem sobie ladnie wbilem 32lv i chcialem sie lognąc i juz nie moge wbic a jak wpisze byle co w pasach to pisze złe pasy a jak dobre pasy wpisze to nic sie nie dzieje?? zbugowane konto czy co?

fajnie a teraz jak sie loguje to pisze non stop To konto jest juz połączone ^^ lol co jest grane?

Opublikowano

Zaktualizowana część informacji, dostępnych pod "Głównymi informacjami".

Dzisiaj mała aktualizacja poprawiająca lekko parametry serwera.

Teamspeak serwera dzisiaj zostanie upublikowany.

Opublikowano

Nie polecam servera ze względu na brak ludzi online oraz prawie taki sam jak SportolineMT2..

Lepiej smucić się i kochać,
niż żyć bez miłości w szczęściu.

Opublikowano

Dzisiejsza mała aktualizacja:

• zwiększona szansa na drop księgi umiejętności
  • dodanie nowej szkatułki dropiącej odpowiednio ze wszystkich potworów
  • z nowej szkatułki wylatują wspomagacze
  • możliwość łączenia ksiąg umiejetności
  • naprawione ulepszanie kamieni dusz
Opublikowano

Witam widze ze serwerek sie rozkreca tak wiec zapraszam do gry a tych co maja ts to zapraszam do wspólnej rozgrywki a do gildi zapraszam na ts ts3.cshacked.pl:6330 kanal gildyjny act of war prosz wchodzic na rekrutacja tam zawsze ktos do was zejdzie.

Pozdro dla tych co mnie jeszcze pamiętaja.

Opublikowano

mam pare pytan

- ile ku srednio leci z metka

- sa jakies nowe ulepszacze czy tylko perly

- i czy ten 220 lvl to nie za duzy jak na poczatek dali byscie z 150lvl

- medale/KD leca nawet z metkow m1

- dropia zwoje egzo i rady

??????????????????????????????????

i czy jest jakis liczni online??

Opublikowano

mam pare pytan

- ile ku srednio leci z metka

- sa jakies nowe ulepszacze czy tylko perly

- i czy ten 220 lvl to nie za duzy jak na poczatek dali byscie z 150lvl

- medale/KD leca nawet z metkow m1

- dropia zwoje egzo i rady

??????????????????????????????????

i czy jest jakis liczni online??

1. 1 , 2.Tak, 3.Nie zmienią, 4.Nie, 5. Nie, 6. Około 20.

Opublikowano

takie itemy i lvl na hard??:P teraz hardy to najmniej popularne bo ludzie nie mają tyle czasu na grę jak w zimie:P ile mniej więcej sam exp do 75 zajmuje bez żadnych pd???

20osób online = 0 handlu

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...