Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi też wywala, porażka serwer..

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Hajsiwo nie leci, z metków nic nie leci. Mieliście już wczoraj startować, a nawet dzisiaj aż tak niedopracowany serwer jest?

@Restart jest, dodaje chyba hajsiwo.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Poprawcie

• Brak Handlarzy
  • Brak dropu yang
  • Brak eq startowego dla sury.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Nie było bety nic, to co się dziwić masakra. :) serwer robiony na gotowcach Spotline tylko Exp zmniejszony. :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Dobra zje******ie start :P nie będę kombinował jak uruchomić wasz pro serwer :D żegnam i życzę powodzenia strata czasu jak dla mnie wielkie otwarcie i kasy nie dropi metki znikaja klient wywala mi sie wgl nie włącza ;D Elo

@UP Ty idź lepiej serwa ogarniać swojego a później na innych gadaj ;p sami lepszego startu nie mieliście ;D baaa wy dalej startujecie od tygodnia xD więc .... :)

Opublikowano

Mi też wywala, porażka serwer..

Nie było bety nic, to co się dziwić masakra. :) serwer robiony na gotowcach Spotline tylko Exp zmniejszony. :)

Człowieku, a może zajmiesz się swoim serwerem, a nie będziesz inne krytykował ? I dajcie info o której w piątek start ;)

Opublikowano

Nie było bety nic, to co się dziwić masakra. :) serwer robiony na gotowcach Spotline tylko Exp zmniejszony. :)Laf

Lafar , ale prosze Cię o jedno , nie udzielaj się napalony 15-latku.Zajmij się swoim serverem (Rescarią)i kup ta maszynę.

Na serverze zagram , jak poradzą sobię z bugami.

Opublikowano

Lafar , ale prosze Cię o jedno , nie udzielaj się napalony 15-latku.Zajmij się swoim serverem (Rescarią)i kup ta maszynę.

Na serverze zagram , jak poradzą sobię z bugami.

Rescaria już nie wystartuje.

Opublikowano

Proszę nie rozmawiać w tym temacie o innych serwerach :) Jest to zapowiedz Hardline wiec to on powinien być głównym tematem.
Kłócić się również nie wypada, każdy ma inne zdanie i proszę to uszanować. Zawsze się znajdą Ci, którzy będą mieli jakieś ALE.
Ludzie nie potrafią docenić czyjejś pracy tylko własną. Moim zdaniem jest to normalne że przy starcie serwera zawsze będą drobne poprawki.
Proszę uzbroić się w cierpliwość, a wszystko będzie grać jak w zegarku.

Carpe.

Opublikowano

Japa śierściuchy,wypowiadacie się o czymś o czym pojęcia nie macie.

Było napisane że wraca serwer za 10 minut...

Więc morda bo was poustawiam :)

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

imo, w tym momencie powinien lecieć reset kont po tylu restartach, niektórzy są w plecy z yangami, a 30 poziom wbić to 10 minut więc tak byłoby chyba najlepiej. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Ta pisało że za 10 minut, i odrazu zaczeło odliczać że ledwo przeczytałem, pozdro jenczak kiedyś grałeś ze mną obyś w topce nie był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...