Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konstruktywna krytyka poparta jasnymi dowodami jest wg Ciebie spamem tak? :) Może umknęły Twojej uwadze liczne porównania i powiązania między tymi dwoma serwerami, a chcąc przestawić to co się zebrało w czasie gry na "bliźniaku" nie sposób jest nie poruszać tematu drugiego serwera Mariusza.

Proste i logiczne. Nie chcąc być gołosłownym i chcąc pokazać graczom, którzy mają jeszcze ochotę na grę tutaj jakie klimaty panują na projektach The i na co mogą tak naprawdę liczyć nie ma innego wyjścia jak zaprezentować to o czym gracze wiedzą i czego będzie naprawdę ciężko Mariuszowi się wyprzeć...

Nie robię reklamy konkurencji. Prezentuje jedynie nieświadomym to jak było, jak jest i jak będzie ;)

Opublikowano

Konstruktywna krytyka poparta jasnymi dowodami jest wg Ciebie spamem tak? :) Może umknęły Twojej uwadze liczne porównania i powiązania między tymi dwoma serwerami, a chcąc przestawić to co się zebrało w czasie gry na "bliźniaku" nie sposób jest nie poruszać tematu drugiego serwera Mariusza.

Proste i logiczne. Nie chcąc być gołosłownym i chcąc pokazać graczom, którzy mają jeszcze ochotę na grę tutaj jakie klimaty panują na projektach The i na co mogą tak naprawdę liczyć nie ma innego wyjścia jak zaprezentować to o czym gracze wiedzą i czego będzie naprawdę ciężko Mariuszowi się wyprzeć...

Nie robię reklamy konkurencji. Prezentuje jedynie nieświadomym to jak było, jak jest i jak będzie ;)

To juz ta reklame zrobilas, i juz przyciagnelas graczy ;]

Pomysl logicznie, kto teraz patrzy czy ktos ma navi czy ma itemy od GM, kto na to patrzy ? 3/4 no moze 5 osob ktore odejdzie

Bo resza ma wyjebane na to czy jest navi czy dostaje itemy od GM. To juz nie te czasy gdzie udawadniajac ss'em co robi GM odejdzie pol servera, albo mniejsze pol. Ja tez juz mam to w dupie czy GM to czy GM tamto, tylko gram. A pa**ora, a Gl***r jest tam w ciula navi a i tak nowi ludzie tam graja

Opublikowano

To juz ta reklame zrobilas, i juz przyciagnelas graczy ;]

Pomysl logicznie, kto teraz patrzy czy ktos ma navi czy ma itemy od GM, kto na to patrzy ? 3/4 no moze 5 osob ktore odejdzie

Bo resza ma wyjebane na to czy jest navi czy dostaje itemy od GM. To juz nie te czasy gdzie udawadniajac ss'em co robi GM odejdzie pol servera, albo mniejsze pol. Ja tez juz mam to w dupie czy GM to czy GM tamto, tylko gram. A pa**ora, a Gl***r jest tam w ciula navi a i tak nowi ludzie tam graja

Trochę inaczej patrzy się na to, gdy na serwerze gra 100 osób a 80 ma navi albo gotowe itemy czy ulepszacze od GMa :)

Poza tym Moyra nie chciał zrobić reklamy serwerowi a jedynie przedstawić, z punktu widzenia przeciętnego gracza, sytuację jaka panuje na bliźniaczym serwerze Mariusza i prawdopodobnie będzie panowała tutaj. Jedni poświęcają grze więcej czasu, inni mniej, jednak każdy ma prawo zastanowić się przed pobraniem klienta, czy wybranie tego serwera nie będzie stratą czasu.

Co do wypowiedzi wyżej, wiem że Chio odszedł z serwera ^^. Ale to co on robił tez do normalnych rzeczy nie należało .

Zacytuje jego wypowiedz do mnie na ts3, .. Jestem administratorem gdy kazdy wie ze postac jest moja (taki ninja, nie pamietam juz nicku ^^) moge sobie na niej mieć wszystko jak i Karpiu go popierał twierdząc że im sie coś należy za to że są Gm'ami .

Więc ... :)

Na Serwerze grałem bardzo długo, każdy wie jak było jak i jest i jak będzie.

Z poważaniem ..Pan od Kangura " Pozdrowienia dla kumatych .

Ciao Bella <3 . Pozdrawiam Pan Wielki Brat ^^. Mo....

Chio był zbyt pewny siebie a jego wypowiedzi nie miały nigdy, jakby on to powiedział, głębszego "sęsu". Inteligencją też nie grzeszył. No cóż. Może dlatego, że mówił "prosto w oczy za plecami" :)

Ja zawsze chciałam kupić kangura!

Pozdrawiam :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Trochę inaczej patrzy się na to, gdy na serwerze gra 100 osób a 80 ma navi albo gotowe itemy czy ulepszacze od GMa :)

Poza tym Moyra nie chciał zrobić reklamy serwerowi a jedynie przedstawić, z punktu widzenia przeciętnego gracza, sytuację jaka panuje na bliźniaczym serwerze Mariusza i prawdopodobnie będzie panowała tutaj. Jedni poświęcają grze więcej czasu, inni mniej, jednak każdy ma prawo zastanowić się przed pobraniem klienta, czy wybranie tego serwera nie będzie stratą czasu.

Chio był zbyt pewny siebie a jego wypowiedzi nie miały nigdy, jakby on to powiedział, głębszego "sęsu". Inteligencją też nie grzeszył. No cóż. Może dlatego, że mówił "prosto w oczy za plecami" :)

Ja zawsze chciałam kupić kangura!

Pozdrawiam :)

Nawet gdyby 80% servera mialo navi nie zrezygnowal bym, a ze bym przegrywal w pvp to bym cisnal tych co maja navi. Ja mam wyjebane czy ktos gra fair czy nie, wazne ze mi sie gra dobrze, a navi? Normalka, tylko cipki je maja bo nie potrafia grac i zrobic sobie eq. Ja juz nie raz pokazywalem dowody na servery jako " przecietny gracz " i zawsze takie nooby sie znalazly co hejtowali " ja mam skrypt na sprawdzenie czy bylo edytowane czy nie " jednego z jakos tam kojarzonych userow tego forum Matesh'a a przyszlo co do czego to ten skrypt mu sie usunal. Na kazdym serverze jakim ja gralem on gral, i zawsze noob hejtowal moje dowody, i dlatego mam wyje*ane w to cale navi. Tak jak teraz pewnie wiekszosc ludzi ma gdzies czy ma navi czy itemy czy ulepki, a placza tylko dzieci ze nie dostali...

Ja nigdy sie nie zastanawiam przy pobrabniu clienta, bo 10 minut z zycia wziete to jest nic a nawet jak bym mial pobierac godzine.

Dalsze ciagniecie tematu o ulepkach czy tez itemkach nie ma sensu, bo jak widzisz to i tak nic nie daje

Opublikowano

Nawet gdyby 80% servera mialo navi nie zrezygnowal bym, a ze bym przegrywal w pvp to bym cisnal tych co maja navi. Ja mam wyjebane czy ktos gra fair czy nie, wazne ze mi sie gra dobrze, a navi? Normalka, tylko cipki je maja bo nie potrafia grac i zrobic sobie eq. Ja juz nie raz pokazywalem dowody na servery jako " przecietny gracz " i zawsze takie nooby sie znalazly co hejtowali " ja mam skrypt na sprawdzenie czy bylo edytowane czy nie " jednego z jakos tam kojarzonych userow tego forum Matesh'a a przyszlo co do czego to ten skrypt mu sie usunal. Na kazdym serverze jakim ja gralem on gral, i zawsze noob hejtowal moje dowody, i dlatego mam wyje*ane w to cale navi. Tak jak teraz pewnie wiekszosc ludzi ma gdzies czy ma navi czy itemy czy ulepki, a placza tylko dzieci ze nie dostali...

Ja nigdy sie nie zastanawiam przy pobrabniu clienta, bo 10 minut z zycia wziete to jest nic a nawet jak bym mial pobierac godzine.

Dalsze ciagniecie tematu o ulepkach czy tez itemkach nie ma sensu, bo jak widzisz to i tak nic nie daje

Nie bardzo wiem, z czym Ty masz problem. Prezentacje serwerów są po to, żeby każdy miał prawo wyrazić swoją opinię o atmosferze panującej na damym privie. Tobie może to nie przeszkadzać, a dla kogoś innego to cenna informacja i powinieneś to uszanować.

I nie chodziło mi o czas w jakim pobierasz klienta, tylko o to ile tygodni, miesiecy czy nawet lat poświęcisz serwerowi.

2chao03.jpg

Opublikowano

Hardline to kopia spotline tylko bardziej postawiona pod zysk z isu .

Wystarcz ładnie sie usmiechnac do Bartka i ma sie wszystko czego sie chce ... żałosne ...

Julka chcesz kangura :>?

Opublikowano

Ile gra średnio osób?

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Na serwerze w godzinach szczytu sięga 10-20 osób. GM twierdzą że serwer sie dopiero rozkręca , lecz chyba nie jest to prawdą gdyż serwer stoi już ponad tydzień, a graczy nie przybywa.

Ktoś wcześniej napisał że serwer jest zrobiony na zysk, tz. na is - i jest to oczywiście prawda. Bojowiec do zrobienia , lecz zajmuje to tydzień, bo na 10 medali tylko 1 wejdzie.

Pozdrawiam , niepolecam serwera.

Opublikowano

Serwer dobry,czego Wy chcecie.Gram sobie już ponad 1.5h.I jedyne co mi nie pasuje,to brak takich nowości.Np skrzynki od początku które dropią,czy coś.Oczywiście serwer dobry,ale jest pare rzeczy do poprawki.Np co 1lv,wyskakuje jakieś gówniane okienko.Albo inne rzeczy (bla,bla).

Od siebie,polecam serwer.I SERDECZNIE WAS ZAPRASZAM! :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Nikt nie mówi, że serwer jest zły, bo jest fajny. Problem tkwi w tym, że Mariusz nie interesuje się swoimi serwerami wcale, nie kontroluje tego co robią game masterzy i przez to robi się totalny syf. Jego drugi serwer nie działa od 4 dni i nawet księciunio nie raczy poinformować graczy co się dzieje. Zresztą co ja będę pisała. Pogracie i sami się przekonacie jak jest :) Życzę wiele cierpliwości, bo to jedyne, co może Wam się przydać grając na serwerze Mariusza :)

Monkey oczywiście, że chcę kangura! :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Cierpliwości ii zrozumienia ze GM się cos nalezy i juz nawalili sobie wszystkiego na swoje postacie !:D

Dobra, Julka dam ci już tego kangura :)

Pozdrawiam .

Opublikowano

Cierpliwości ii zrozumienia ze GM się cos nalezy i juz nawalili sobie wszystkiego na swoje postacie ! :D

Dobra, Julka dam ci już tego kangura :)

Pozdrawiam .

Masz jakiś dowód na to że GM dają itemy na prywatne postacie ? Jeśli nie, to na cholere takie głupie gadanie ? Ja rozumiem że Ty małpko jesteś młody ale żeby taki głupi ?

Serwer upadl

Server nie upadł i prędko nie upadnie, jest to stabilny server na nowej lepszej maszynie.

Zostały wgrane nowe wyglądy miasta, będą jeszcze drobne poprawki na serwerze aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Forum serwera będzie dostępne do 3 dni.

Opublikowano

@Dingos

Atlantyda v1/v2, dostać się do niej można na dwa sposoby.
Atla v1: Dropnąć w czerownym lesie "Symbol Dzikusa"(przepustka) dropi z tych silniejszych mobów, bardziej na końcu czerwonego lasu, następnie udać się z nim do sury "Seon-Pyeong" i wybrać "Kraina Potępionych" (sura jest w m1).

Atla v2 (od 85lvl ): Dojść można przez v1, TP znajdziemy w prawym dolnym rogu.
Do v2 również można dostać się bezpośrenio przez M1 bez przepustki, wejść można od poziomu 85 u NPC "Hwa-Hae" (NPC znajduje się na dole mapy m1 jinno).

Mapa 90 czyli Nieznane Tereny:
Aby tam wejść potrzebujemy "Zaginiony Teleport", dropnąć go można bijąc metiny w v1/v2 atlantydzie, lub wygrać bezpośrednio na OX.
Następnie gdy już go dropniemy, udajemy się z nim do NPC zwany "Szojusznicza Mumia" znajduje się w m1.

Mapa 120 czyli Opętana Wyspa.
Aby tam wejść nie potrzeba żadnej przepustki, na mapę można wejść również u Szojuszniczej Mumii w każdym m1.

Mapa 150 czyli Zaginiona Oaza.
Aby tam wejść nie potrzeba żadnej przepustki, na mapę można wejść u sury "Seon-Pyeong", który występuje w m1.

Kolejna mapa od 150lvla to Kraina Kamieni, jak sama nazwa mówi jest to mapa metinów.
Aby tam wejść nie potrzeba żadnej przepustki, wejść na mapę można u sury "Seon-Pyeong", który występuje w m1.

Mapa 200 czyli Tajemnicze Góry.
Aby tam wejść nie potrzeba żadnej przepustki, na mapę można wejść u Pana Uriela, który występuje w m1.

Carpe

Opublikowano

Serwer HardlineMT2 bardzo ciekawy i dobrze sie gra ale mam kilka wątpliwości

- za drogie pelerynki 2kk + ciężki drop kasy

- malo osob w shinshoo

- szkolenie konia nie działa

mam nadzieję że poprawicie te bugi :)

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...