Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Exp nie dopasowany do poziomu / oczekiwań graczy (Jeżeli na PL jest 100%, to 20 % więcej jest tu, co daje nam że po wbiciu 100LVL'a będzie trudem wbijać kolejne poziomy, nie wspominając o maksymalnym)

- W kliencie jest zupełnie inna nazwa niż nazwa serwera (być może to reaktywacja, ale na takim etapie już dawno powinno być to zmienione, przynajmniej jeżeli traktujecie to poważnie)

- W zakładce forum wyskakuje zupełnie inny adres który w dodatku nie działa.

- Zakładka Supports, wgl nie istnieje.

- Z tego co widzę serwer nie jest połączony z stroną, chyba że jest w offline ale to chyba było by pokazane

- W doładuj monety również jest inna nazwa serwera, przydało by sie także zmienić system doładowań na PLN a nie EC / EURO

Łącznie, dużo niedopracowań ;)

Opublikowano

Bez jaj, to juz jest totalna przesada, na pl sa raty 100% a ty dajesz 120%.

To jak na pl mozna wbic w 2 dni no lajfienia 30 lvl to tutaj w niecale 2 dni ...

I to jeszcze 250 lvl max, co za idiotyzm, przy tych ratach na 200 lvl, 1 lvl bedzie trzeba wbijac pare lat :O

Opublikowano

Bez jaj, to juz jest totalna przesada, na pl sa raty 100% a ty dajesz 120%.

To jak na pl mozna wbic w 2 dni no lajfienia 30 lvl to tutaj w niecale 2 dni ...

I to jeszcze 250 lvl max, co za idiotyzm, przy tych ratach na 200 lvl, 1 lvl bedzie trzeba wbijac pare lat :O

Niestety jesteś w wielkim błędzie.

Raty w stosunku do PL - 120%.

- Exp nie dopasowany do poziomu / oczekiwań graczy (Jeżeli na PL jest 100%, to 20 % więcej jest tu, co daje nam że po wbiciu 100LVL'a będzie trudem wbijać kolejne poziomy, nie wspominając o maksymalnym)

- W kliencie jest zupełnie inna nazwa niż nazwa serwera (być może to reaktywacja, ale na takim etapie już dawno powinno być to zmienione, przynajmniej jeżeli traktujecie to poważnie)

- W zakładce forum wyskakuje zupełnie inny adres który w dodatku nie działa.

- Zakładka Supports, wgl nie istnieje.

- Z tego co widzę serwer nie jest połączony z stroną, chyba że jest w offline ale to chyba było by pokazane

- W doładuj monety również jest inna nazwa serwera, przydało by sie także zmienić system doładowań na PLN a nie EC / EURO

Łącznie, dużo niedopracowań ;)

-UP

-Koncowy klient bedzie za 30 minut-godzinę

-Forum jest gotowe, godzine przed startem zostanie upublikowane

-Owszem, forum bedzie od supportu

-Jest polaczony

-Owszem, przy starcie serwera zostanie to zmienienione

Walutą może być złotówka, jedynie EC jest walutą w mmomat( serwis działający na skalę międzynarodową, lecz aby kupić EC na mmomat, można płacić złotówkami)

Więcej na ten temat:

https://mmomat.com/p/p/jak-to-dziala

Jak ktoś przyzwyczaił się do dotpaya, ta opcja także jest.

Po hu* komu takie cos ? Lepiej isc na PL, przynajmniej masz pewnosc ,ze sie utrzyma. NIE POLECAM

Moje serwery świadczą stabilnością, tutaj masz praktycznie taką samą gwarancję jak z PL.
Nie wierzysz? Mogę Ci dać przykłady moich serwerów oraz datę ich utworzenia, chodzą do dziś.
Opublikowano

Wy naprawdę jesteście tacy PIERDOLNIĘCI czy tylko udajecie ?

co wy 1raz w metka gracie ?

120% do PL/a kurwa czyli 1200%

przykład Ravia.eu ma raty x5 do pl/a czyli ma 500%

nauczcie się grać a później piszcie komentarze

ten serwer to hard/medium przy takich ratach 70-80 lvl sie wbije w 3-4h

PS

i [GA]The to nie jakiś tam admin takiego technika to że świecą szukać

101% gwarancji że ataki ddos go nie ruszą i ze po 2-3 dnia serwer nie zostanie zamknięty :)

Opublikowano

Niestety jesteś w wielkim błędzie.

Raty w stosunku do PL - 120%.

-UP

-Koncowy klient bedzie za 30 minut-godzinę

-Forum jest gotowe, godzine przed startem zostanie upublikowane

-Owszem, forum bedzie od supportu

-Jest polaczony

-Owszem, przy starcie serwera zostanie to zmienienione

Walutą może być złotówka, jedynie EC jest walutą w mmomat( serwis działający na skalę międzynarodową, lecz aby kupić EC na mmomat, można płacić złotówkami)

Więcej na ten temat:

https://mmomat.com/p/p/jak-to-dziala

Jak ktoś przyzwyczaił się do dotpaya, ta opcja także jest.

Moje serwery świadczą stabilnością, tutaj masz praktycznie taką samą gwarancję jak z PL.
Nie wierzysz? Mogę Ci dać przykłady moich serwerów oraz datę ich utworzenia, chodzą do dziś.

Co ?! To będzie jeszcze inny klient ? czy źle zrozumiałem ? -.- Dodam, że pobrałem waszego klienta ze strony i spatchowałem.. Jak włączam to jest tło hardline .. Mam nadzieje, że to nieporozumienie . Czekam na odpowiedź .:)

Opublikowano

Co ?! To będzie jeszcze inny klient ? czy źle zrozumiałem ? -.- Dodam, że pobrałem waszego klienta ze strony i spatchowałem.. Jak włączam to jest tło hardline .. Mam nadzieje, że to nieporozumienie . Czekam na odpowiedź . :)

Nie obawiaj się, wejdź w katalog pack, zmień wszystkie spotlinemt2_x na hardlinemt2_x.

Patcher Hardline'a będzie dostępny za 20 minut i spatchuje Ci tylko archiwa o wadze ~8mb.

o której ten start??

Godzina 16, rzecz jasna.
Opublikowano

Nie obawiaj się, wejdź w katalog pack, zmień wszystkie spotlinemt2_x na hardlinemt2_x.

Patcher Hardline'a będzie dostępny za 20 minut i spatchuje Ci tylko archiwa o wadze ~8mb.

Godzina 16, rzecz jasna.

uff, w takim razie czekam na patchera ..

Opublikowano

Godzina 16, rzecz jasna.

przepustki na mapy beda wymagane tak jak na spoliten?

Opublikowano

Skoro to Spotline w wersji hard, to Hardline będzie posiadał te same bugi? Teraz zaczynam rozumieć Mariuszu, dlaczego olewasz swój pierwszy serwer. Szkoda. Graczom życzę duuużo cierpliwości :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Skoro to Spotline w wersji hard, to Hardline będzie posiadał te same bugi? Teraz zaczynam rozumieć Mariuszu, dlaczego olewasz swój pierwszy serwer. Szkoda. Graczom życzę duuużo cierpliwości :)

Nie olewam Spotline'a, to że nie siedzę w grze, nie znaczy, że nic nie robię.

Działam z zewnątrz, myślisz, że forum spotline'a nadal nie działa, a jest praktycznie skończone - nowe i zaktualizowane. Nie wierzysz? Mogę Ci dać linka na PW do aktualnego nowego forum.

Przez kilka dni siedziałem praktycznie całymi dniami nad przywróceniem stanu Spotline'a po utracie danych z dysków, a ty mi powiesz, że olewam serwer?

A może myślisz, że olewam serwer bo nie odpisałem na twoją wiadomość, którą i tak całą przeczytałem? Hmm?

Podkreślając cały czas to, że jesteś dorosłą kobietą, nie zmienisz mojego nastawienia i szacunku do Ciebie.

Opublikowano

Właśnie twórcy nie pomyśleli o słabszych łączach internetu to może Wam zepsuć honor . Co do serwera całkiem fajny lecz znam wile więcej takich tyle, że lepszych i mają coś dla słabych łącz internetu. Pozdrawiam życzę sukcesów .

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

Właśnie twórcy nie pomyśleli o słabszych łączach internetu to może Wam zepsuć honor . Co do serwera całkiem fajny lecz znam wile więcej takich tyle, że lepszych i mają coś dla słabych łącz internetu. Pozdrawiam życzę sukcesów .

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Zgadzam się z Tobą, są serwery lepsze i gorsze.

Dążę do profesjonalizmu i idealizmu.

Może i to trochę potrwa, ale kiedyś to nastąpi.

Opublikowano

Mariuszku drogi, forum widziałam. Czy ładne czy nie to kwestia gustu, ważne, że jest.

Oboje dobrze wiemy, że dane straciły się po ddosach i to nie jest nasza wina, tylko Twoja, że serwera nie zabezpieczyłeś, więc nie licz na to, że ktoś będzie Cię po stopach za to całował, bo tyle to pracy wymagało. Dodałeś wieżę, ale my z niej korzystać nie możemy, bo Ty zamiast to naprawić (pewnie to trwa chwilę) bierzesz się za kolejny serwer. Zrób coś do końca, porządnie a wtedy kolejne projekty będą przynosiły Ci graczy, bo z takim nastawieniem, to nic dobrego nie wyjdzie.

Nie myśl, że piszę to po złości. Gram na Twoich serwerach od dawna i wiem jak jest. Działanie z zewnątrz nie naprawi bugów i nie wyeliminuje problemów :)

Nie odpisywałeś mi nigdy na pw, więc jakoś szczególnie mnie to nie boli. Cieszyłabym się bardziej, gdybyś potrafił przyznać się do błędu i się nie obrażał za konstruktywną krytykę :)

Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia z nowym serwerem.

2chao03.jpg

Opublikowano

tu się tu nie kłuć z przymułami tylko ogarniaj serwer na 16:00 :)

Racja.

To kiedy będzie ten patcher ?

Za chwilkę.

Mariuszku drogi, forum widziałam. Czy ładne czy nie to kwestia gustu, ważne, że jest.

Oboje dobrze wiemy, że dane straciły się po ddosach i to nie jest nasza wina, tylko Twoja, że serwera nie zabezpieczyłeś, więc nie licz na to, że ktoś będzie Cię po stopach za to całował, bo tyle to pracy wymagało. Dodałeś wieżę, ale my z niej korzystać nie możemy, bo Ty zamiast to naprawić (pewnie to trwa chwilę) bierzesz się za kolejny serwer. Zrób coś do końca, porządnie a wtedy kolejne projekty będą przynosiły Ci graczy, bo z takim nastawieniem, to nic dobrego nie wyjdzie.

Nie myśl, że piszę to po złości. Gram na Twoich serwerach od dawna i wiem jak jest. Działanie z zewnątrz nie naprawi bugów i nie wyeliminuje problemów :)

Nie odpisywałeś mi nigdy na pw, więc jakoś szczególnie mnie to nie boli. Cieszyłabym się bardziej, gdybyś potrafił przyznać się do błędu i się nie obrażał za konstruktywną krytykę :)

Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia z nowym serwerem.

Dziękuje za opinię i również pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...