Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przypadł mi w oko, przynajmniej jest pewność że serwer postoi bardzo długo , wszystkie serwery tego Teamu stały bardzo długo między innymi Spoltine który stoi do dziś ( 1 rok) Mam nadzieje , że będzie wszystko idealnie zrobiona , bez względnych problemów i bugów no i tyle powodzenia życzę i zapraszam.

xD 

Opublikowano

Reset postaci - dobrze, że zrobiłeś. :) Każdy zaczyna od zera - hajsiwo od początku będzie leciało, nikt nie będzie w plecy z yangami.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Macie małą luke w stronie , nie powinna wam ona zagrażać ale nic nie wiadomo . Poprawcie to nim ktoś kumaty się skapnie o co come on .

qolJA1e.png

Opublikowano

Maaaaaaaaan co z tego że online jak my zamyka klienta podczas logowania ;p i nie tylko mi :P napisz co mamy robic >.<

Może dlatego że pobrałeś patcher i wkleiłeś go do innego clienta ?

Opublikowano

Nie, pobrałem waszego klienta a sumie to patchera i włożyłem do niego waszego patchera a w sumie to klienta :P

A tak po ludzku mam klienta oficjalnego i patchera :P teraz 3x pobiera mi się aktualizacja a to up to taka aluzja popraw błędy na stronie ;)

@EDIT wyebałem wszystko z pack pobrałem na nowo i gites :)

Opublikowano

WYSKAKUJE MI COŚ TAKIEGO JAK ROZPAKOWUJE CLIENTA:

beztytuuuwa.png

"Jeżeli masz nadal problemy z klientem lub patcherem, napisz na forum, a na pewno Ci pomożemy !"

Tak jest na stronie pod downloadami a w zakładce "forum" jest zły link podany więc pisze tu :)

wfca.png

Opublikowano

a ja spatchowalem innego klienta waszym patcherem i jak wybieram postac i chce sie zalogowac to wywalami metka co zroobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...